• Darukezelő
    Miért nem jó neked, ha nem néz ki egy férfi egészségesen? :) Nekem fontosabb, hogy egy nő nézzen ki jól, bár kinek mi jön be. :DD

Bocs, ne szívd mellre, de ezt most nem hagyhattam ki. :) Komolyra fordítva, ezek mind előítéletek. A kövér(ebb) ember legalább felhőtlenül tud enni, aki már mondjuk beletörődött, vagy elfogadja magát úgy ahogy. Vagy még inkább a sovány, aki nem hízós például. Az milyen jókat ehet. :)) Képzeld el aki állandóan a BMI-t nézi, meg a testsúlyát. Mennyi időt fordítanak arra, hogy jól nézzenek ki, közben lehet totális csődtömeg az életük. Sikertelen, nincs családja, valami szar melója van. De igen, elmondhatja hogy egészséges. És? Vagy lehet egy szar alak ettől függetlenül, akit legszívesebben lelőne az ember. Engem pont nem érdekel hogy ki hogy néz ki (jó lányokkal kapcsolatban azért érdekel igényeim nekem is vannak), de egy kövér vagy sovány ember ugyanúgy lehet normális, mint egy átlagos testsúlyú ember. Például van 2 jó barátom, az egyik soványabb, a másik kövérebb, ettől függetlenül teljesen jó, normális emberek, akikre bármikor lehet számítani. Nagyon sok olyan emberben csalódtam, akinek átlagos volt a testsúlya. Ha már így az emberi kapcsolatokat, ismeretségeket most így súlyban kezdtük el kivesézni. :D Szerintem eléggé butus felfogás ha szerinted torz, vagy valami egészen más. Írtad hogy 90-100 kg között vagy 14-18 között. Hány éves vagy pontosan, mert azért ha 15-16, az a 90-100 nem olyan kevés. Ilyen alapon te is torz vagy, mert nem tartozol az átlagos testsúlyúak közé, hanem kilógsz a sorból. Vagy csak az torz aki sovány? :)) Ezek után nem értem az elképzelésed, hogy ki a torz és ki nem.