127612
-
clio1616v #31600 de ez mára ösztönössé vállt ^^ -
clio1616v #31599 ja meg -
mert megvakartad :) -
clio1616v #31597 nekem a szúnyoKcsípés szok viszketni, ráteszem a körmöm és mozgatom a gyulladt bőrfelületen és máris nem viszked ^^ -
hiszen válaszoltál a kérdésemre, ami a következő:
"személyes tapasztalatok, átélések generálták"
tapasztalták vagy átélték a lélekvándorlást? vagy hasonlót? ez érdekes lehetett, még ha csak valami ahhoz közeli élmény is volt. Hogy történt?
(Nekem a tudatos álmodásban volt például többszöri mélyebb élményem ahol megismertem valami tök más dolgot, de ez nem teljesen ide tartozik)
A kézrátételes dolgot meg örömmel olvasom! (hogy mennyire jó hatással tudott lenni) -
Mondom, hogy ez nem olyan, mint egy előadás. Tehát nem az van, hogy bemész a templomba, elregélik neked minden vasárnap, hogy van Isten, aztán viszontlátásra. Itt gondolom a személyes tapasztalatok, átélések generálták bennük a hitet. Már nem emlékszem muterban hogy jött létre a dolog, mert már nagyon rég óta érdekli őt ez a spirituális, ezoterikus téma. Én nem hiszek benne teljes mértékben, de tiszteletben tartom, hogy ez érdekli. Csinált már rajtam is kézrátételes gyógyítást. És én is tapasztaltam magamon, hogy van ennek eredménye. Jó most nem azt kell elképzelni, hogy egy nyílt törést összeforraszt, hanem pl viszketett a szemem mint a franc, azt hittem, hogy kikaparom a helyéről. Muter segített ezzel a kézrátételes gyógyítással, és egy 5 perc múlva már nem volt az az erős viszketés. Ezeket át kell élni, ezt nem lehet így elmesélni. Vannak olyan emberek, akik aurát látnak, meg miegymás. Jó, most nem a TV-ben szereplő "varázslókra" kell gondolni, szerintem az egy más kategóriába tartozik, aki pénzt akar ebből meríteni. -
ez nincs másképp nálam sem :) -
jó de én most őt kérdeztem :) -
clio1616v #31592 pontosan, okkal reagálok a hozzászólásaidra -
nyilván addig felesleges a dolog, amíg te magad nem érzed annak, ezért is mondtam, hogy állok elébe :) -
clio1616v #31590 a tapasztalat mennyisége és minősége változik
a tapasztalat a lélek minőségi tulajdonsága -
És a szüleidben (vagy akármilyen emberben) mi változik meg a hiten kívül? miért kezdték ezt vagy azt hinni? mert valószínű? mert annak (logikailag) tűnik? -
clio1616v #31588 nem is lesz, feleslegesen nem teszek semmit szívesen
lelkesedésem is addig tart amíg értelme van -
ha nem tudsz vagy nem akarsz válaszolni a dolgokra, én állok elébe, azzal ne legyen gond :) -
Elvont a téma nagyon, nem lehet erre pontos választ adni, csak találgatni. Szerintem igazából van, most írhatok bármit, hogy miért. Az ellentábor úgyis csak arcon röhögne, lefikázna, stb stb. Kár emiatt felesleges vitatkozásokba bonyolódni. :) Meg igazából ez is egy érdeklődési kör valahol, akit érdekelnek a spirituális dolgok, meg az ezoterika, az biztos, hogy úgy gondolja, hogy van lelkünk, és a lélekvándorlásban is hisz. Én is tudok ezt azt ezzel kapcsolatban, de minek írjam le, miközben a fél topiknak humbuk. :) Valahol én is hiszek a lélekvándorlásban, de ez is egy magas téma még nekem, szóval néha kételkedve fogadom. Amióta a szüleim elkezdtek ezzel foglalkozni, azóta érdekes dolgokat tapasztalok én is. Fater eleinte nem hitt ebben, de egy fél éve elkezdte őt is érdekelni a téma, és már ő is teljesen máshogy áll ezekhez a dolgokhoz. És az a vicc, hogy mind mind személyes tapasztalat, nem egy előadás. Hanem átélik a dolgokat. Szóval valami biztos van, lehet mi nem akarunk róla tudni, vagy túl "kicsik" vagyunk hozzá, hogy értsük, és tudjunk róla. Lehet ehhez is fel kell nőni, nem tudom. -
extramagascsaj #31585 nem látom be minek arról vitatkozni,amire nincs bizonyíték?!
jah
sry, de a filozófusok is csak agyaltak és találgattak javarészt...szal az nem bizonyíték
mellesleg: ha itt mindenki olyan kecyokos lenne,mint amilyennek képzeli magát...min. feltaláltátok volna a rák ellenszerét,stb. -
clio1616v #31584 Akkor honnan tudjam, mit akartál mondani? ^^ -
sok filozófus teljesen mást mond erről, most akkor nekik van igazuk, vagy neked? példát nem írok -
clio1616v #31582 Elárulom nektek mi az oka az emberi létnek:
Az, hogy az ember tudja hogy létezik. Ennyi. Nincs benne semmi hókuszpókusz. -
clio1616v #31581 hús és vér lol ez aSZtán az egzakt érvelés ^^ -
clio1616v #31580 de van lelked, ha azt azonosítjuk a gondolkodással és a személyiséggel
viszont ez meghal veled együtt, hacsak az utódaid rokonaid emlékében nem marad meg vagy nem veszik át a szokásaidat mások -
clio1616v #31579 honnét tudod, képes vagy állati fejjel gondolkodni, vagy unkább nem gondolkodni
egyéPként a gondolkodás nem más mint a preferenciák, ösztönök és reflexek tudatos egymásután pakolása, ez alakítja ki a viselkedést
állatok nem dolgoznak ha ha ha, igazad van fizetést se kapnak, tehát lelkük sincs :D -
Egyebet jelöltem.
Pártatlan vagyok.
Nem hiszek az ilyen dolgokban, abban inkább hogy van élet a földön kívül de ilyen szent hülyeséggel mint pl lélekvándorlás ilyesmi , nem tudnak palira venni... -
clio1616v #31577 ezzel egyet tudok érteni -
clio1616v #31576 olyan szinten beszélünk el egymás mellett, hogy nincs értelme -
a tízparancsolat azért marad 
a buddhizmus miért fejlődőképes? hova fejlődne? -
Fbn Lx #31574 a kereszténységet is:
egyre jobban elterelik az eredeti gondolatvilágától, és azoktól az értékektől, amiket közvetíteni akart (volna). Már ha ez fejlesztésnek számít.
A buddhizmus egyébként egy fejlődőképes vallás. Józan paraszti logikával követhető az egész, gyakorlatilag. -
a tudományt mindig fejlesztik, tekints el ettől :) -
Fbn Lx #31572 a science nevű folyamatábrának nincs kimeneti értéke. Emellett még a változók sincsenek deklarálva.
De ha más megközelítésben nézem, a két folyamatábra akkor is csak az induktív tudományokról és az istenhívő vallásokról szól. -
2. -
te pogány!!4
na és mi a hibás benne? xD
-
Fbn Lx #31569 már az is gecire vicces volt. na ok, valamilyen szinten vicces, de inkább csak vicc.
Amúgy nem praktizálok semmi ilyesmi vallást, ha erre célzol. -
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1207147355&no=31503]#31503[/URL]
-
egyébként meg: az orvostudomány mindig is TÜNETEKET KEZELT
a Biotechnológia fogja több 100-szorosan hazavágni az orvostudományt -
Fbn Lx #31566 ezen a materialista vs. spirituális dolgon felesleges vitatkozni. Bebizonyítani egyiket sem lehet, így hit kérdése marad az egész. Hit vs. másfélehit.
Aztán úgy is ki fog derülni, hogy egyikünknek sem volt igaza, ez már csak így megy ;) -
Fbn Lx #31565 ja, ezt már olvastam tőled régebben.
de ebbe az orvosoknak kézrátételes dologba nem akarok belekötni hogy mennyire lehet működőképes, mert nem értek hozzá. Én inkább arra vagyok kíváncsi, hogy milyen FORRÁSBÓL tanítják ezeket a dolgokat. Tehát hogy jelenkori nyugati agymenés, vagy esetleg múltja is van, és hozzáértők állnak a háttérben.
Ez utóbbi felől kételyeim vannak. -
persze. Csont is meg agysejtek meg stb. Ja meg ottvan a Zaurád is körülötted:) -
mindenkinek van lelke, legalábbis annak nevezzük, de tuti, hogy nemcsak hús és vér vagyunk!!! -
ja és igen, EZT is tanítják egyetemen.. :)
Az volt a címe hogy Alternatív medicína az orvostudományban :)
Ezt nyaljad át kérlek, ő tartotta az órát :) -
ÁHÁHÁH :DDDD
Épphogy ilyet TANÍTANAK kérlek szépen kézrátételes gyógyítást és energizálást kérlek szépen igen !!! :DD
Minden orvosnek meg KELL tanulnia ezeket még ha nem is akarja AKKOR IS.
Előbb tájékozódj :DD