• Darukezelő
    Mondom, hogy ez nem olyan, mint egy előadás. Tehát nem az van, hogy bemész a templomba, elregélik neked minden vasárnap, hogy van Isten, aztán viszontlátásra. Itt gondolom a személyes tapasztalatok, átélések generálták bennük a hitet. Már nem emlékszem muterban hogy jött létre a dolog, mert már nagyon rég óta érdekli őt ez a spirituális, ezoterikus téma. Én nem hiszek benne teljes mértékben, de tiszteletben tartom, hogy ez érdekli. Csinált már rajtam is kézrátételes gyógyítást. És én is tapasztaltam magamon, hogy van ennek eredménye. Jó most nem azt kell elképzelni, hogy egy nyílt törést összeforraszt, hanem pl viszketett a szemem mint a franc, azt hittem, hogy kikaparom a helyéről. Muter segített ezzel a kézrátételes gyógyítással, és egy 5 perc múlva már nem volt az az erős viszketés. Ezeket át kell élni, ezt nem lehet így elmesélni. Vannak olyan emberek, akik aurát látnak, meg miegymás. Jó, most nem a TV-ben szereplő "varázslókra" kell gondolni, szerintem az egy más kategóriába tartozik, aki pénzt akar ebből meríteni.