• Darukezelő
    Elvont a téma nagyon, nem lehet erre pontos választ adni, csak találgatni. Szerintem igazából van, most írhatok bármit, hogy miért. Az ellentábor úgyis csak arcon röhögne, lefikázna, stb stb. Kár emiatt felesleges vitatkozásokba bonyolódni. :) Meg igazából ez is egy érdeklődési kör valahol, akit érdekelnek a spirituális dolgok, meg az ezoterika, az biztos, hogy úgy gondolja, hogy van lelkünk, és a lélekvándorlásban is hisz. Én is tudok ezt azt ezzel kapcsolatban, de minek írjam le, miközben a fél topiknak humbuk. :) Valahol én is hiszek a lélekvándorlásban, de ez is egy magas téma még nekem, szóval néha kételkedve fogadom. Amióta a szüleim elkezdtek ezzel foglalkozni, azóta érdekes dolgokat tapasztalok én is. Fater eleinte nem hitt ebben, de egy fél éve elkezdte őt is érdekelni a téma, és már ő is teljesen máshogy áll ezekhez a dolgokhoz. És az a vicc, hogy mind mind személyes tapasztalat, nem egy előadás. Hanem átélik a dolgokat. Szóval valami biztos van, lehet mi nem akarunk róla tudni, vagy túl "kicsik" vagyunk hozzá, hogy értsük, és tudjunk róla. Lehet ehhez is fel kell nőni, nem tudom.