127612
  • jhetedikj
    Többféle segítséget is igénybe vettem már.

Pár éve mentem haza és láttam,hogy kigyulladt az OTP. tüzöltók
    Egy faszi összhányta magát és kiterült az utcán(utána kiderült csak jól berúgott). mentők

A rendőröket még nem kellett,de pár éve polgárőrködtem és akkor beszéltem velük,azóta már átléptem a sötét oldalra.
  • DJKonya
    Még szerencsére nem volt rá szükség.

Nem egyszer volt rá alkalom közúti balesetnél de akkor nem én hívtam hanem aki velem volt felnőtt.
  • bardocz
    Ennye,biciklivel vagy,és nem a nyerget használod?:D Én 40-50-es tempóval mentem nagyanyáméknál egy lejtőn,amikor egy németjuhász elkezdett keménykedni...A gazdája meg kiabálta,hogy nem kell félni,nem bánt.Ilyen embereket ugyan úgy ütném agyon,mint a kutyát,ha nem hagy békén:D
  • HUN Fittikém
  • Fbn Lx
    kérdésre:
    nem
  • tenkenorman
    befészelt az ajtó elé:D
  • Fbn Lx
    ja, ez a fekete fehér banner nekem sem tetszik. :|

de amúgy maga az új skin jó lett, grat
  • Bulykin
    Igen, a mentőket.

Szilveszterkor elütötte az egyik ismerősömet az autó, akkor hívtam őket...
  • Immigrants
    Igen a rendőrséget.:Megkergettek majd megvertek engem és 3 társamat a romák.Védekezni nem tudtunk mert haveromnak bevágtak egyet és kellett neki segíteni
  • Freeda Krueger
    Engem megnyugtat hogy a nagy többségnek még nem volt rá szüksége.
    Nekem már kellett mentőt hívnom,otthonra és munkahelyre is.
  • milk4
    Még szerencsére nem volt rá szükség
  • tigeroo
    uccsó
  • tommygear
    Igen, a rendőrséget.
  • NEOreg3
    nem.
  • Benny04
    még nem
  • Hegi90
    Nos, ez így ebben a formában nem igaz.

Még a régi családi házunknál laktunk, mikor mentem haza biciklivel. Maga a telek nem volt elkerítve, csak a hátsó rész, hogy a kutyánk ne mászkáljon el itthonról (de az is csak egy kis rács volt, egy vékony falap ajtóval). Szóval mentem haza biciklivel, bemegyek hátra, hogy le rakjam, de mikor megyek haza, egy termetes német juhász morogva állja el az utamat. Egyből visszamentem, mondom keresek valami fadarabot. Megvan, visszamegyek, ráverek vagy ketőt a fejére, de majdnem megharapott, úgyhogy eldobtam. Akkor voltam már beszarva rendesen :D. Felhívtam apámat, hogy mikor jönnek haza, akor csak ő szálljon ki, mer itt egy kurva kutya. Nah így már sikerült elzavarni vagy 10 percre, úgyhogy mindenki be jutott a házba. Aztán jött hozzánk pár vendég, akiket később nem engedett ki, mert befészkelt a bejárati ajtó elé. Na itt telt be a pohár, hívtuk a rendőröket, ők meg hívták az állatvédőket. Így kb 7en, két adag altatóval el tudtuk vinni este fél 10-re :D

• Ability
    Az új banner a régi desing-ba is beleillik. Ahogy ígértem aki nem akarja használni annak van erre lehetősége. A topik normál skin alatt a régi, csak a banner változott. (Meg oldalt a szürke csík, de az amúgy sem tetszett sokaknak.)
  • DIESEL DOG #40303
    Még szerencsére nem volt rá szükség....
    De ne is legyen! :)

• Barnabyka
    Igen, egyéb segítséget....hívtam én őket bőven de csak telefonbetyárkodás céljából:D
  • tenkenorman
    Én még nem hívtam. Egyszer felmáztunk a távhő vízvezetékcsövére, bő méteres átmérő, és párban mennek. a ketőt összekötve nejlonzsinórral. leültünk egy kis acél (szervízállomás??) szerűségre, és azon támasztottuk a lábunkat, elszakad én meg 3 métert zuhantam. az alkarom kicsavarodott, ripityára törött, a könyököm eltört, és az egyik bordám zúzódott... Taxival mentem be:D aztán meg egszer kirohant egy kutya miközben dumált a gazdi a szomszédjával nem menekültem csak beletekertem egy nagyot, a hajtókar meg eltört, a vádlimat egy ez egyben felnyitotta. az volt a vicces hogy a kutya gazdájának e férje mentős volt, 5percen belül elvittek és még én kértem bocsánatot hogy feltartom a mentősöket:D mentünk kilincsel piroson át szembesávba:D. egy pár óra alatt megvolt, összevarták, hazamentem. de semmit nem bántam meg... a balesetben nem az a szar hogy a csontjaid nem a helyén vannak hanem az hogy az egész nyaram oda lett s nagyon untam a kórházba visszajárkálni, kivárni az órákat... stb.
    bocs akit nem érdekel ne olvassa de szeretem megosztani ezeket a dolgokat, és kérek mindenkit ha ezzel kapcsolatos élménye van írja le mert szívesen elolvasnám ;-)
  • miilann04
    meglett ígérve,hogy aki nem akar az uj skinnel élni annál nem lesz semmi változás,nem kell aggódni
    na most meglett változtatva a banner csak azért hogy bele illjen az uj dizajn színvilágába.
    köszönjük. :)
  • FZoleee
    userid=1160811362
  • FZoleee
    Nem hívtam még (remélem nem is kell majd).
  • Scottt
  • Pepsi Twist
    Többféle segítséget is igénybe vettem már.

Legfőképp a kösönség segítségét szoktam, de néha a felezőt is bevetem!
  • pyrohun #40295
    ha az egész változáshoz összesen ennyi az észrevételed, akkor köszönjük. :)
  • Vaxi
    mentő, rendőrség: baleset, motoros vs. fiat frontálisan nagy sebességgel :|
    a motoros dobott egy szaltót, és lebaszódott a földre, mondom ez itt halt meg. aztán pár pillanat múlva felüvöltött, hát, nagyon örültem neki :)
  • miilann04
    nem értem h miért kellett elbaszni a normál skinbe is a bannert.
  • DJS8
    Igen, a tűzoltókat.

Felgyújtották a nádat
  • zsutyesz
  • cargame
    de egyszer en fogadtam a mentot, mert az osztalytarsam rosszul lett.
  • Lullaby
    Skinhez egy észrevétel: kicsit túl sok a lekerekítés, módjával azért (:
  • Lullaby
  • BlackShadow
    uuserid=1004903896
    kép
  • BlackShadow
    Igen, a mentőket.

egyszer előttünk ~20 méterrel szúrtak hátba egy gyereket, azt hívtuk a mentőket.. de azokat nem vártuk meg, mert akkor még kiskorúak voltunk hulla részegen, meg úgy is álltak ott még páran :)
  • immovable
    Hát nem halottas kocsit hívott.
  • whiskeyman
  • jackcsabi

• zsutyesz
    és élt?
  • kas123

userid=1150053581

thx