127612
-
Igen,kb. olyan szinten h mozdítani nembírod a ekzed, és egy ceruzát nembírsz megtartani, és írni se tudsz.... ja akk nemis törtem :D Végülis csak repedve volt... csak elég rendesen mondjuk.... -
A repedést azt érzi az ember egyébként? -
extramagascsaj #44613 Egyszer a kislábujjam. -
cargame #44612 Fejem tort be, de akkor kemenyen + 1szerkiment a kezem( a konyokomnel felszuszott a csont...) -
xxxpaulxxx #44611 szerencsére még semmim nem tört:) -
sohase tört el semmimse pedig estem jo sokat :D -
Törve volt a vállam, nyílt törés volt a térdemen, be volt törve a fejem, szemöldököm mindkettő felrepedt atom módra. Asszem ennyi jött össze 33 év alatt. Persze nem egyszerre. :) -
DIESEL DOG #44608 Soha...
-
Egyszer törtem 4szer repedt:D
Első és eddig utolsó törésem: "Sport" táborba voltam Füzesgyarmaton és a strand területén táboroztunk, utolsó éjszaka tovább kint lehettünk a strand területén, fociztunk stb és haverokkal elmentünk az egyik medencéhez és a medence egy jó 2 méteres töltésen volt. Ugye sövénnyel volt körbevéve és a belső oldalon volt egy pad, haverom nekifut rálép a padra majd simán átugorta a sövényt, másik haverom is, na mondom ez nekem is menni fog, csak ugye én hülye alig 2 méterről futottam neki és így nem tudtam kellően nagyot ugrani és a töltés oldalába érkeztem, mivel ez éjfél körül volt, már elég nedves volt a fű a töltés oldalába is és ahogy érkeztem a jobb lábam előre csúszott a balra pedig ráestem de úgy hogy a lábfejem totál hátratört ráadásul még rá is estem. Az volt a szép hogy haverék felállítottak, haver nézi a lábam - ááá bezdmeg ennek szerencsére nincs semmi baja csak biztos megrándult. Aha azért volt benne egy S betű... Na tanárok kihívták a mentőket bevittek Békéscsabára a kórházba, megröntgeneztek stb. 4mm-t elcsúszott a csontom, reggel operálni kell... Felhívták a családom hajnali fél 2-kor hogy reggel műteni kell apám elindult Miskolról mert én még nem írhattam alá a papírokat, ahogy aláírta már rögtön vittek is a műtőbe, 4 órás műtéttel raktak össze meg kaptam egy csinos facsavart...Az volt a legszebb hogy ez a nyár 2. hetén történt... utána novemberbe műtöttek még egyszer...
A többi az meg már nutri volt... elrepedt a talpcsontom fociközben a levegőben megrúgtak és lábújhegyre érkeztem. Hüvelykulyam elrúgták közvetlen közelről, az is reped. Meg a mutató ujjam repedt még kétszer.
-
sajkacsont??? -
Fbn Lx #44605 egyszer mindenképp. kiskoromban kapus voltam, nálam idősebb 7méterről megküldte, belenyúltam a tenyerem végével, törött a csuklóm. orsócsont? vagy melyik a vékonyabb.
meg másodszor lehet hogy eltört, de azt nem röntgeneztettem meg.
egy térdrúgást védtem gyűrűsujjal
utána kb. fél évig szar volt az ujjam, mai napig is kicsit vastagabb a közepe, de csak 1-2 mm-el, nem észrevehető -
vannak olyanok akiket ez SEM érdekli XD -
Cat 02 #44603 Gondolom ez lenne az : #44580 -
soha -
Soha.
"Nem tudom, és/vagy nem érdekel."
wtf? ?:ASD?:ASD?:ASD: -

-
Ittmaradok flörtölni a többi fiúval miközben te dugsz otthon. :) -
Persze honey,de azon felül remélem nem szándékozod itt hagyni a fórumot :) mer akkor már küldöm is a köv. kérdést befele. -
nekem is a jobb csuklóm tört el, tornázás során, rosszul estem, 6 hétig volt gipsz rajtam. -
Hát tudod ... összeköltözünk, nem drágaszág? :) -
jobb csuklóban sajka csont törés, 3 hónap gipsz. kellemes volt... -
Katarina 60 #44594 A munkahelyemen zúgtam le a lépcsőn.Eltört a lábam.Az a fránya fapapucs mindennek az oka!De minden rosszba van valami jó,mert a kórház nem tudott felmutatni olyan papírt, hogy lettem volna balesetvédelmi oktatásba részesítve,így a teljes fizumér heverésztem otthon 10 hétig. -
hova mész kedveském?
-
Az csúnya baleset lehetett.
Soha,pedig már ütött el autó,motorral estem akkorát,hogy 2 hétig nem tudtam használni a jobb kezem. Csak gyerekkoromba rúgta ki tesóm egyik fogamat,de tejfog volt úgyhogy nem érdekes.:D -
bokám több helyen, állam, csuklotörés 2x -
Soha. Amikor kesztyűzök,akkor szokott lenni bordarepedés,vagy talán orrcsontrepedés,de törésről nem tudok... -
Hát igen, ha menni kell akkor menni kell. -
Értem. -
Nincs túl sok időm, egyre gyakrabban okozott problémát a topikot követni és néha amikor beesek már nem is igazán volt kedvem olvasgatni. Később meg még kevesebb időm lesz, szóval továbblépek. -
Beleuntál, nincs időd, lefizettek, megfenyegettek vagy óvóhelyre vonulsz mert információkat szereztél a harmadik világháború kitöréséről?
-
Kb. 1,5hónapig nem tudtam a bal kezemre támaszkodni,mikor a könyökömet megnyomtam fájt. -
MÁS: Új házigazdánk van ba32107 személyében. Tartsátok meg jó szokásotokat és továbbra is maradjon ez egy elit hely, ahol flém és személyeskedés nélkül is ki lehet tárgyalni az SG-n amúgy tiltott témákat. Jó ez a kis társaság itt, nincs rendbontás, nem sokat kellett moderálnom. Maradjon ez így ezután is. :)
Szerkesztőségnek: lemondok házigazda jogomról és átruházom ba32107-re. -
F1re #44583 mind2 kezem meg a lábujjam zuzodásom is többször volt :D -
Akkor honnan tudtad, hogy megrepedt? -
Nekem vannak érdekes sztorijaim, hogy hogyan borítottam magamra egy óriásfazék forró vizet és társai, de törésből, esésből csak kettő van. :P
Óvodás koromban eléggé anyás voltam, apám technikailag megszűnt létezni már akkor is. Egyszer ónos eső esett, mamám épp akkor hozott haza az oviból. Megláttam a macskaköves járda végén anyukámat, amikor is kikaptam a kezem mamám kezéből és elkezdtem szaladni édesanyám felé. Ez annyira jól sikerült, hogy a csúszós, esős, macskaköves járdán megcsúsztam és pofával lefelé lefejeltem a járdát. Annyira hirtelen történt, hogy a kezemmel sem volt idő védeni, támasztani magam. Lefejeltem a földet és betört az orrom.
Második is ebben az időszakban játszódik, kicsit talán később, épp biciklizni tanultam amikor tesóm felültetett az ő nagy bicajára. Igazából még két keréken is új volt akkor bicózni, ráadásul annyira nagy volt nekem tesóm gépezete hogy alig tudtam vele menni. Na ekkor tesóm zseniális ötlete jött: versenyezzünk. Oké megyünk, nem is maradtam le, kiválóan száguldoztam, csak egy idő után elértem egy olyan sebességet hogy akkor nem tudtam egyenesben maradni aztán egy elég nagyot zúgtam. Bal karomra érkeztem, természetesen eltört. :D -
Soha.
Egyszer megrepedt a könyököm,de akkore se mentem korházba. -
Sohasenemvolt. -
egyszer mérgemben úgy odavertem a kezem az asztalhoz, hogy 2 hétig fel volt dagadva. törés nem volt soha. -
Soha -
hasonlóképp, volt pár olyan esésem, ami szerintem annak is fájt, aki látta, ahogy elesem. :D de soha nem törtem még el semmim. [lekopogja]