127612
  • tigerbácsi
    jah van sok műnő. de keresni kell az értékeseket is :-) de szerintem jó totyik :-D
  • tigeroo
    ugyan! én köszönöm a "reklámot":) mostmár fogom nézni napi jelleggel.

bevédünk ha kell hagyd a sok konzumbuzit :D
  • Kicsikiraly
  • Dick Riddick
    Nem azért mondom, de annyi műnőt mint abban a topikban még nem láttam együtt.
  • Dick Riddick
    Őket ezután már egy atomvillanás sem zökkentené ki a napi kerékvágásból.
    Nem semmi cella egyébként.
  • Dick Riddick
    Én magamra cuppantanék egy búvárszemüveget és pár szénszűrős maszkot. Biztos ami biztos alapon. Meg talán egy impregnált overált... :)
  • Dick Riddick
    Nagyon szép felvételek. Nem semmi. Thx.
  • Dick Riddick
    Imádom a viharokat. Szeretem a felhőket, a különböző időjárási jelenségeket. Mindig is szertettem.

• tommygear
    szeretem
  • tigerbácsi
    én kérek elnézést ha netán valakit megbántottam volna vagy ha valakit félreértettem. nem akartam tényleg. bocs. ezennel befejezem az offot s elnézést kérek megint :-)
  • DIESEL DOG #44725
    Szeretem a viharokat...

Az elmúlt két évben igen érdekes lett az időjárás itt a Kárpát-medencében.
    Érdekesebbnél érdekesebb viharok vannak, és itt-ott még tornádó is kialakul időnként...

• elitehun
    Lehet hogy félreértettél de én azt akartam írni hogy nagyon is jó hogy beraktad ide
  • ba32107
    No emberek, egy kicsit változott a topik vezetősége. Mint már olvashattátok, Abilty helyett én lettem a házigazda. Sok munka eddig sem volt, remélem ezután sem lesz. Az adminok közé pedig bekerült két új ember is, Fbn Lx és Rockynhooo személyében. Ha gondotok van valamelyik kérdéssel, akkor lehetőleg ne ide írjátok, hanem használjátok a panasztopikot (utolsó link a bannerban), mindenre válaszolunk.
  • szucsy89
    jahjah:D
  • szucsy89
    lol poén volt én kurva anyám hogy viccelődni merek:\
  • Ability
    Nincs gond vele, belsős reklám, mi is így kezdtük ezzel a topikkal, mostanra meg azért van olyan 500 állandó látogató, bár persze nem mindenki jön minden nap. Amúgy oda is be lehetne tenni ezt az énfajta szavazós rendszert és akkor nem egy külön oldalon kell szavazni. Csak nem fogom átalakítani hogy képeket is lehessen beletenni, de arra jó lenne hogy képek alatt mindig mutatja az eredményt.
  • Doddy a düdő
    látom érti mindenki a poént
  • tigerbácsi
    jah de valahonnan meg kell tudni hogy van ilyen totyik is, s mivel kik ide járnak szeretnek szavazni ezért szerintem nem gond. másik mivel sg-n belül van így meg nem lehet bannolni érte, főleg úgy hogy nem a saját totyikom reklámozom.
  • tigerbácsi
    hagy szigjanak nemérdekel :-) de legalább többen megnézik s szavaznak :-)
  • Picar77
    ezért nem raktam be ide :P
  • tigeroo
    buzievagy?:D
  • elitehun
    Az ilyen reklámot jutalmazni kéne :)
  • tigerbácsi
    ok csak Neketek akartam jót :-) bocsánat :-(
  • szucsy89
    reklám
  • Fbn Lx
    nem szimplán szeretem, hanem cseszettül imádom :0
  • DJKonya
    Rohadtul szeressük':D
    Imádom mikor villámlik, dörög, nem tudom miért de jó:) Kedvesemmel úgy szoktuk csinálni mivel ahol én lakom egy sarokporta és mögöttünk szántóföldek vannak és mindig arról Szlovákia felől jönnek a rohadt nagy viharok, és volt olyan kifeküdtünk az udvar közepére kiraktuk a napozóágyat és lefeküdtünk, szépeket villámlott és gyakorlatilag olyan rohadt nagy eső jött hogy szabály szerűen minden tűnt el a szürkeségbe, és mindig az utolsó pillanatban spurizunk be a házba:D
    De volt olyan mikor nagyanyám Hernádnémetibe lakott és mentem hozzá mindig nyaralni és jött egy szép vihar de már ott járt a Hernádnál, mondom kimegyek megnézem mi a helyzet és abban a pillanatban ahogy kiléptem az ajtón tőlem vagy 15 méterre a garázs elé becsapott a villám, hát kaka pisi az megállt bennem, életembe nem voltam még ilyen közel hozzá, ráztam is rendesen:D
  • jackcsabi
    Aha, majd próbáld ki a másik oldalról is ;)
  • Pepsi Twist
    Szeretem a viharokat

qrva jó mikor autóba ülsz szakad az eső mint az állat azt nézel kifele hogy áznak szarrá az emberek :D
  • tigerbácsi
    szavazni szerettek? tessék egy link! :-D
  • Picar77
    Kifejezetten utálom
  • Simaji
    Szeretem, bár igaz csak a házból nézve. :)
    Nagyon durva tud lenni egy-kettő. :D
  • Kicsikiraly
    nálunk olyan volt egyszer, hogy kivágta az áramot, de vmi nagyon gyenge tartalék áramforrás mehetett, és ilyen fél áram volt, a lámpák narancssárgán világítottak, a többi elektromos berendezés meg bekapcsolt annyira hogy úgy nézzen ki mintha menne, de közben semmit nem csinált :D

de ettől függetlenül szeretem a viharokat.
  • HöfEE
    Kifejezetten utálom. Amióta becsapott a házunkba a villám és kivágta a fél elektronikai berendezést még inkáb.
  • cargame
    A végén kiderül, hogy sunyiba itt mindenki amatőr viharvadász . :D
  • Taki29
    A villámokat szeretem , de a hosszan tartó esőzést azt már nem .
  • ForzaInter
    Szeretem a viharokat
  • BEAST #44699
    Imadom a virahokat, igaz kiskorom ota erzekeny vagyok a hirtelen homerseklet/ido valtozasokra, de fejfajosan is inkabb kint rohangaltam az esoben, vagy csak szobam ablakara tapadva lestem a villamokat. :d
  • Corrupt
    Szeretem a viharokat
  • chhaya #44697
    A viharokat szeretem, amikor dörög és villámlik, és leszakad az ég.
    A sima esőt nem, abban nincs semmi érdekes.
  • Hegi90
    Imádom a viharokat (:
    Villámok legyenek, meg dörögjön jó erősen :)