127612
-
jajah.
am már ittam, de mindig csak mértékletesen D: -
hmm :D -
Nemnem,mondta,hogy 1 óra múlva ő is így fog kinézni,és továbbment:D -
de te gondolom,nem töltöttél el 1 hetet a fertőzőre zárva,tök egyedül:S
meg volt még 1 megalázó eset,de az el se merem mesélni :S -
nekem ilyen egyszer migréntől volt, hajnal háromkor arra ébredtem, hogy hasogat a fejem, bevettem a fájdalomcsillapitót, már jött is vissza, délután rendelt a doki, addigra száradásig hánytam magam, apám vonszolt le az orvoshoz, ráadásul 39 fokos lázam is volt, mert az előző napokban beteg voltam. na olyan fájdalmat ne éljen át senki, leirhatatlan!!! -
és adott egy ilyen rózsaszín tablettát,amin egy virág volt :D -
Hát jah,előfordult.És valami ismeretlen fószer megdicsért. -
jó a szó :D -
gyermeteg beninullanégy!!!!444 -
Persze, megesik néha az ilyen :D -
tényleg,te még soha nem cigiztél,és nem is ittál :S -
Nem iszom alkoholt, így nem -
örülj neki :D -
mihez nemkell hányni? mondom jó részegnek lenni, ha nem hánysz, nemértelek
betegségtől hányás megint más téma, szerencsére 5 éve csak alkoholtól hányok :D
-
Persze, megesik néha az ilyen :D
protip: éhgyomorral nem ajánlott beszállni alkesz játékokba
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!betegségem miatt hánytam annó annyit,hogy el sem hiszem,így visszagondolva :S volt,hogy leszálltam a buszról és szégyenszemre hánytam a buszmegállóban,méghozzá ájulásközelben jártam,epét hánytam :S és mindenki azt hitte,hogy részeg vagyok :( míg haza értem a 100méterre lévő megállóból 5x álltam meg hányni,annyira rosszul voltam...tehát nem kell ehhez inni -
pedig jóaz ha nem hánysz -
zöldike manó #46020 persze, megesik néha az ilyen :D -
mondom valószínű...nem azt mondtam,hogy márpedig így van! -
DIESEL DOG #46018 Előfordult már egy-kétszer, de nem jellemző...
Pontosabban 3-szor volt olyan hogy hányásig leittam magam. Kurvára szar érzés berúgva lenni, így hát nagyon ritkán iszok, akkor is max. csak 1 sört, vagy nagyon kicsi pezsgő, 2 cl whiskey. De tényleg nagyon rizkán fordul elő az hogy alkoholt fogyasztok...
-
és arra még nem gondoltál hogy esetleg, a normálisabbika, kiváncsi a másikra, mert itt is el lehet beszélgetni egymással, és úgy találkoztak? -
A legegyszerűbb praktika a hányás ellen, hogy nem vedelsz féktelenül vagy táncolsz... -
Én az sg-ről senkit sem ismerek a való életből. Vagyis nem tudok róla. :) -
első :)
amúgy egy jó praktika hányás ellen.
buli napján, este vacsorázni egy jót, nem kell dudára enni magunkat de azért lakjunk jól emberesen.
a vacsora végeztével együnk meg egy grapefruit-ot (narancs is megteszi), majd utána igyunk meg egy c1000-es c-vitamin pezsgőtabit. és nyomás az este.
éjjel 1fajta alkoholt, max2-őt igyunk, és minden egyes alkohol után igyunk meg egy üdítőt de NE szénsavasat.
hogyha ezt így betartjuk akkor egész éjjel lehet vedelni és nem lesz hányingerünk.
a hazaérkezés hullakészen :)
ha valaki az előbbiek ellenére / nem betartása végett nagyon kivan és járni sem tud.
akkor elalvás előtt egyen meg 2evőkanál kristálycukor (az alkohol ugyanis kivonja a szervezetből) és igyon meg mellé annyi mentesvizet amennyit csak tud 1litert minimum (nem baj ha ettől újra hányni fog) majd így feküdjön le. ezzel elkerülhető a további hányinger / hányás.
másnap ébredés után szintén mentesvíz, és c-vitaminban gazdag gyümölcslevek.
reggelre kávét semmiképp! mert a fej zsongást csak felerősíti
ebédre a legjobb a jó sós húsleves, és utána egy erős kávé. így az ember a leghasználhatóbb másnap :)
ezek tényszerű dolgok, énis csak olvastam (offline extrém sport és életmód magazin) de kipróbálva tényleg segít (egyedül azt nem tartom be sose hogy üdítő az midnen alkohol után, hánytam már annyiszor hogy tudom hol a határ) -
Fbn Lx #46013 nekem meg a tej hozza helyre a gyomrom. -
elég valószínű,hogy egyes baráti társaságok vannak beregelve :)
több haver is fent van itt,akit jó pár éve ismerek :)
mint,ahogy másoknak is -
Fbn Lx #46011 néha meglepődök, hogy fél sg ismeri egymást a valóéletből is. -
Persze, megesik néha az ilyen :D -
hát igen, adtunk magunknak rendesen -
:DDDDDD -
erről egy haverom tudna mesélni..igaz tommy? xD -
Nemis egyszer:|
Moltkor majdnem szobába hánytam.De sikerült elérni, hogy kihajoljak az ablakon, és cask a párkányt meg a falat hányjam le xD -
-
te ott voltál fiam,azon a szilveszteren...már majdnem sírtam,olyan szarul voltam gecc :S ha megmozdítottak volna,lehet titeket is lehánylak xD
ültem ilyen szalonna sütő viskóban,széttett lábakkal,az asztalra borulva,és,ha felnéztem,csak hánytam egyet a padlóra xD -
üveg lidl tekila + 3decis vodka után jött egy pici -
-
loooooooooool -
geo91 #45998 ez jutott most eszembe :DDD
-
5m0k3sh0w #45997 én megiszok mindent amit elém tesznek :) -
geo91 #45996 én szeretem a tiszta viszkit is, nagyon!