127612
-

Jol hangzik, mindenhol igy kellene. -
Nem. Mindenki úgy tart háziállatot (kutyát), ahogy neki tetszik
Az állatkínzókat meg kivégezném a pi***ba. Persze miután megkínozták az erre szakosodott emberek. -
Igen, vizsgához kötném, mint a jogosítványt -
azt nem mondanám hogy mindenki úgy tart ahogy akar.
mert sajnos tényleg nagyon rosszul vannak tartva egyes állatok. elég csak a szomszédban elnéznem...
egy vizsga lehet hogy jót tenne. -
clio1616v #47840 igen ezeknek a mai kutyáknak nagyon rossz a testtartásuk, olyan semmilyen teljesen el vannak tunyulva... nemozognak... egészségtelenül tápálkoznak, eszik ezeket a vacak műkajákat szójával meg mindenféle tartósítószerekkel...
szóval igen szükség lenne rá, hogy szigorítsák -
G_ArchAngel #47839 Nah, ez egy kicsit osszetett...
A legnagyobb szakadekot it erzem UK es Magyarorszag kozott.
Otthon mi van? Az osszes harcikutyanak tartott eb ugy nez ki, mint egy idegroncs. Nem felek az allatoktol, de toluk tartok. Mondjuk altalaban a gazdajuktol jobban.
UK-ben pitbull felszall a buszra idos nenivel, szajkosar es poraz nelkul, okosan lefekszik a gazdi laba melle es ha szeretnem, megsimogathatom. A legtobb kutyan nincs poraz, de nem megy el 50cm-nel tavolabb a gazda labatol. Ha gazdi megall (kirakat, zebra, beszelgetes miatt) kutya megall es var. A parkokban nem verekednek ossze az ebek, nem is futnak el a masik utan.
Itt bizonyos kutyakhoz kell jogositvany. Iszonyatos bunteteseket szabnak ki, ha a kutya balhet csinal. Sokmindent megengednek nekik (etteremekbe is bemehetnek), de sokmindent el is varnak a gazdaktol.
Nagyon szigoru az allattartasi szabalyzat, szinte lehetetlen felkeszuletlenul orokbe fogadni allatokat. Az allatorvosi elvarasok is hajmeresztoek - az eredmenyuk is megvan, sokfajta betegseg (pl. veszettseg) valojaban nem letezik.
Igaz, nem kulso keruletben elek, de kutyakakit nem lattam, sem jardan, sem parkban. Kulon, kihelyezett zacskot es kukat szinte mindenhol. Mondjuk itt nincs igany arra, hogy magancelra ellopjak.
A rengeteg pozitiv tulajdonsag ellenere is fel kell fogni, hogy a kutya egy allat, ami tanithato, idomithato.
Tetteiert 98%-ban a gazdajanak vagy a vele kapcsolatba lepo embernek kell felelnie. -
Lakásba nem való kutya, nem tudtam, hogy erre vonatkozik a kérdés.. -
Unreal1942 #47837 Igen. Aki nem kertes házban lakik az tartson hörcsögöt.
Kutya nem való panelba. -
sry :D -
váh szépen kiütöttél:D
szal:
nem, szerintem inkább felelősséget kellene tanulnia sok gazdinak -
Igazából egyikse, nem jók a válaszok. Nem kötném vizsgához, nem súlytanám adóval. Igazából az embereknek maguktól kéne összeszedni a kutya után a cuccot. Külföldön ez működik is.. Meg annyi eszük lehetne hogyha állatot tart azt nem b*ssza az utcára. -
Tr3sh3nc0r3 #47833 Igen, vizsgához kötném, mint a jogosítványt
-
Nem tudom. Inkább a gyerekszülés ami érdekes. Minden hülye szülhet és nevelhet gyereket... -
Ez a mostani rendszer teljesen rendben van. Kár túlbonyolítani... -
Van, B kategóriás. -
Várjál, a vizsga nem volt hétköznapi, ugyanis két vizsgabiztos ült be a kocsiba. Még megkérdezték, nem baj-e ha ketten lesznek. Mit mondjon erre az ember.
De végül is mindegy volt, talán még el is vonták egymás figyelmét, jól elbeszélgettek mindenféléről. -
Mert hogy engem jobban érdekel, hogy az összes szavazat alapján mennyi, hány % ember nem akar jogsit, minthogy mondjuk a B kategória a vezető, és ahhoz a 117 emberhez képest mennyivel csekélyebb a jogist nem akarók. Gondold végig ezt a példát, ha így lennének kikalkulálva a %-ok, akkor meg sem tudod mondani, hogy az összes szavazóból hány ember nem akar jogsit, vagy hogy ez a csoport mekkora százalékban kifejezve.
(Amúgy sry ezért az agymenésért, de most kb. egy élőholt vagyok. :D) -
Jóvanakkó!
-
Jó, és annak mi értelme van, hogy a vezető opció mindig 100%-on áll, a többi meg hozzá igazodik? Jó ez így, ez egy univerzális megoldás, technikailag teljesen korrekt, 100% az egész, azt látod, hogy az egyes opciók mekkora szeletet hasítanak ki. 50-50, 100-100, egyremegy, lényegében ugyan az, csak máshogy ábrázolja, de az arányok egyeznek. És én ebben több értelmet látok. Most ha van három opció, egyik 100%, másik 40%, harmadik 30%, akkor hogyan vonod le a következtetést, hogy hogyan arányulnak egymáshoz? -
Hülyeség amit írsz és kivitelezhetetlen. Egyértelmű hogy akinek van C meg D pl. annak van B is. -
Már előbb leírtam, de OK. Tételezzük fel, hogy van csak 2 kategória A, B. Na, szóval, ha az első szavazónak van A is és B is, akkor a mostani rendszer szerint, ha jól vettem észre, 50-50 százalék lenne az állás, ami badarság, hisz a kérdés arra vonatkozik hogy a szavazók hány százalékának van ilyen vagy olyan jogosítványa. Korrekt állás 100-100 százalék lenne, szvsz. Remélem érthető voltam.
De nyugodtan cáfoljon meg valaki.
-
Fejts már ki bővebben, hogy hogyan kellene csinálni, mert meghaladja szellemi képességeimet. :D -
Az egyes kategóriákat szerintem a szavazók számával kellene osztani, nem pedig az összes leadott szavazattal. -
Sok ésszel te sem büszkélkedhetsz.
-
Többet lehet jelölni és akkor mindegyikhez hozzáadódik egy szavazat. Mi a hülyeség ezen? Szerinted hogy kéne?:D Nem értem a problémát. Akinek mindkettő van az mindkettőt szerpele. Nyílvánvaló hogy akinek van D-je annak van B-je is mivel kell hozzá... -
Összeadod őket és 100% jön ki, ami lehetetlen, hisz biztos van legalább egy ember akinek van motor is meg autó is. -
Fbn Lx #47818 mivel az oktatóm nem szimpatizál velem túlzottan (egyáltalán), így ez nem hiszem, hogy az én esetemben megtörténhetne.
ha másodszorra sem sikerül, nem vizsgázok ennél az embernél többé. -
még nincs, de szeretnék -
Mi a baj a százalékokkal? -
azkizártdologmernemtudomteccikértenie? -
Nem tudom, feltűnt-e, hogy rosszul vannak a százalékok. De hogy a témához is szóljak, nekem B kategóriás jogsim van, amit másodszorra szereztem meg. Először megbuktam vezetésen, ami akkor sem izgatott, mert a kötelező órák fele sem volt levezetve, és sosem lett. -
HUmanHunter #47813 a következő utánni szavazás lehetne az hogy szerinted elverjük a románokat valaha fociban?
-
ne kattogj rajta.
legalább most is működik a természetes kiválasztódás:D -
És ha ártatlant is magaddal viszel akkor a k**va anyád lesz majd. -
nekem is vannak szövegértelmezési gondjaim.. :D és nincs is jogsim de azért vágok mindent kb. :D 98% át. nem is kell jogsi csak motorra. de kb 1000cm es :D mert majd ha lesz jó motorom azon akarok meg halni 300km/h felett. :D -
Jajó nem voltam ott a szitunál. Sok józsi full jobb oldalról megy ha nincsen felfestve. 
#47807: Biztos nincs jogsija, vagy szövegértelmezési gondjai vannak. :D -
hát monnyuk elég érdekes onnan befordulni. -
há mert azt írta hogy "ez bizony neked fail most..." :D -
Én nem úgy kanyarodtam :D
Nem voltam teljesen balra húzódva a járda mellett és az volt a baj.
De amúgy igazad van :D Azok hülyék akik jobb oldalról balra akarnak fordulni xD -
Miért is?:)