127612
  • OrioN the S
    Nemeteknel meg mi vagyunk olyanok ,mint a ciganyok. Megmondod ,hogy magyar vagy es lazan radmonja ,hogy cigany.
  • immovable
    Svédeknél szinte az összes taxis, mekis, boltos, etc arab. :) Nálunk hány C taxis, mekis, stb van? :)
  • TheRock18
    amúgy kitalálta ki erre a kérdésre a válaszokat?
    fogadjunk a szélsőséges szót is,csak a tv-ből hallotta :S
    1. azt se tudja mit jelent
    2. jó ráhúzni mindenre,és mindenkire ezt a dumát
    3. szívesen elbeszélgetnék vele
  • [HUN]FaTaL
    És Svédországban meg olyanok az arabok mint nálunk a cigányok. Szóval nem igazán lehet így általánosítani.
  • VRSDM
    rasszista kérdés.
  • dartonita
    Realis.Problema.
  • extramagascsaj
    Nem, ez csak a szélsőségesek szlogenje. (Meglennénk nélkülük, de nem zavaró
  • TheRock18
    téged ez nagyon befolyásol,te kis vérkoczka x-D
    ------
    amúgy engem csak azért zavar,mert így fogy a munkahely,és nekünk,meg külföldre kell menni dolgozni...miért nem marad mindenki a picsáján a saját országában
    látszik,hogy európa a nemzetek olvasztótégelye :(
  • Picar77
    Nem, ez csak a szélsőségesek szlogenje. (Meglennénk nélkülük, de nem zavaró tényező.)

• Dick Riddick
    Nem, ez csak a szélsőségesek szlogenje. (Meglennénk nélkülük, de nem zavaró tényező.)

• Benny04
    Igen, ez reális probléma, a jövőben szankciókat kell bevetni a távoltartásuk érdekében.
    maradjanak a picsájukon-.-
  • JohnnyNapalm
    Meglennénk nélkülük, de nem zavaró tényező.
  • zsutyesz
    fogalmam sincs.
  • OrioN the S
    Nevelo mutterom es a mostoha ocsem azsiai es szeretem oket szoval nem valaszolnek erre. Az azsiaiak kozt is vannak olyan nepek akiket ruhellek ,de vannak olyanok is akikkel megvagyok. Afrikaiakkal nem dumaltam olyan sokat szoval nem tudom milyen mentalitasuak ,de van par arab ismeros akik jo arcok es kedvesebbek,rendesebbek,korrektebbek ,mint nehany magyar.
  • Carlos
    Igen, ez reális probléma, a jövőben szankciókat kell bevetni a távoltartásuk érdekében.

Kivéve ha japán/thai csajok hozzám akarnak költözni. :D
  • immovable
    Sajnos nincs olyan válasz, hogy leszarom, így nem szavaztam.
  • 0Fritz0
    A japán csajok jöhetnek, a többit kitoloncolni.
  • Molnibalage
    Nem tudom.
  • G_ArchAngel #49429
    Mivel sok azsiai es egy-ket afro illetve latino baratom/haverom/ismerosom van, eltekintenek a valaszadastol...
  • poppe
    én kicít hárágudní
  • ba32107
    Nem haragszunk
  • Wolfsnack
    ez egy akkora szar kérdés, már ne is haragudjatok
  • stationx
    Nem kell gyerek.
  • Molnibalage
    Ez egy elég tág fogalom. A megszületett gyerekek kb. 4%-nak van valami kisebb-nagyobb születési rendellessége. Ezek az egészen enyéhtől amik csak külsőleg látszanak (pl. 6 ujj, 4 ujj stb.) a súlyosig terjedhetnek. (Az BME NTI egyik munkatársa mondta ezt Csernobil kapcsán.)
  • bardocz
    Milyen betegségre gondolsz?
  • tenkenorman
    nekem ez az a vélmeményem hogy nem szabad gyermeket nemzeni ha mi magunk is betegek vagyunk mert az árthat a kicsinek. mélyen elítélem az ilyesmit.
  • autoszimulator
    mert az oroszok elég nagy nyomot hagytak, a nyugatiak meg csak óvatosan, sőt, jól előadva csinálják (EU, IMF hitel, etc)
  • Rundstedt17
    Oroszok?Az ott a legkisebb baj érdekes az ellen óriási ellenkampány volt a nyugatiak ellenében persze kuss....
  • autoszimulator
    úgy tudom még magyar, az oroszok a részvények 20%-ra tették rá a mancsukat, de a vezetőségbe nem akarnak részt, egyelőre
  • Molnibalage
    Na azért holnap megkérdezem a munkatársaimat. Eddig úgy tudtam, hogy a vezetés magyar kézben van még mindig.
  • [HUN]FaTaL
    Csak egy része.
  • Rundstedt17
    Külföldi kézen van a MOL.
  • autoszimulator
    hát, oroszok párszor még üzletelnek, és nem az :D
  • Molnibalage
    Javaslom járt utána, hogy milyen üzemanyag és egyéb kőolajipari termék forgalmazók vannak itthon és, hoogy honnan szerzik azt amit szerzik. Vagy a MOL nem magyar lenne?
  • Calver
    ja, meg még egy dolog: kávé/kóla/koffeinkapszula sőt, egy jó szál cigitől is szépen fel lehet ébredni, még ha ennek leírása egyes emberekből kövezési szándékot is hoz elő.
  • Calver
    hát... ha nagyon papírt akarsz róla, legjobb ha elmész egy alváslaborba szvsz.
    amúgy leginkább onnan lehet belőni, h legszebb tudomásom szerint normálisan alvó emberek nem szoktak módszeresen olyanokat csinálni, h nemes egyszerűséggel átugranak egy alvási ciklust, majd alszanak jó 12-14 órát... na meg nem hidegebbek délelőtt 10-kor egy fokkal a többieknél (mert ugye testhőmérséklet is változik napszaktól függően, csak ugye ez is csúszik).
  • autoszimulator
    és honnan tudod hogy ez van? van valami, amivel bizonyítható? mert most már nagyon odamondanám, hogy ez nem lustaság, mert kizárt dolog. Ha hagynak aludni délig, bármit megcsinálok, akkor nem vagyok lusta hozzá. De pl elmegyek előadásra, 8-kor, 90%ban 9 körül elalszok, nem tudok mit tenni, s egy fél órát ott tuti alszok, ha akarok sem tudok fennmaradni...
  • bardocz
    Én is így csinálom. Lefekszek éjfélkor, aztán 1-ig minimum forgolódok, de volt már 3 is bőven...
  • Calver
    hát... nehezen. vitamin az gondolom melatonin volt, én spec még nem próbáltam - most már jól elvagyok így - elvileg azzal és talán fényterápiával próbálják DSPS-t kezelni, legjobb tudomásom szerint roppantul kevés sikerrel. legjobb technika igazándiból az ha délutánonként alszol pár órát, mert a délutántól hajnalig alvásnak van pár nemkívánatos mellékhatása. meg aztán hétvégék végigalvása, esetleg "néha" egy-két iskolanap kihagyása. vagy, ha annyira nem ragaszkodik az ember az iskolájához - levelező. mindenesetre középiskola kétségtelenül elképesztően nagy szívatás így.
  • Hegi90