127612
-
Fbn Lx #49729 ez a rángatózás nagyon szar, ennyire nem durván, de már "próbáltam"
annyira elviselhetetlenül fáztam, hogy bármit csinálok, mindjárt megfagyok. és nekem szerencsére csak a lábaim rángatóztak, de azok nagyon, ugráltak, meg a fogaim is hangosan csattogtak. Egy jó fél-háromnegyed óráig eltartott, és ez akkor történt, amikor elvileg nem is voltam beteg, legalábbis nem tudtam róla, csak lefeküdtem és szarul lettem egyik este, aztán persze másnapra már beteg voltam amikor felkeltem. Tiszta para volt, nem tudtam, hogy mi bajom van. -
de ezt mikor termeli vagy hogyan? mert volt már nem egyszer, hogy csak 1-2 órát aludtam, és ébresztő, mégis tudtam csinálni mindent :) -
az nagyon para tényleg, mikor valamiért magadhoz térsz amikor az agyad már/még termeli az alváshoz való bénító hormont, és nem tudsz megmozdulni :D
rendszeresen bepánikolok ha ilyen van... -
Fbn Lx #49726 #49696 & #49702: én is ugyanígy szoktam.
:D -
cigánnyal álmodni - szerencse ér
:DAS:D:ASDASdas
WAT -
Ja, amúgy a csaj nagyon ari volt, szórakoztató egyéniség, csak kicsit érdekes volt a szitu. :D -
Jó, hát valamilyen összfüggés tuti lehet, nem mondom, hogy nincs mögötte valamilyen szaktudás, de nekem inkább olyasminek tűnik, mint a Rorschach teszt, ami bár lehet elárul sok dolgot valaki személyiségéről, de nem lehet törvényszerűséget felállítani, és nem lehet mindent azzal magyarázni. -
sKeezo #49722 nekem sokszor van az, hogy ha álmodok valamit, és egyszer csak az van hogy "de álmodok" és rögtön fel is ébredek -
Ne aggódj nem minden kosnak jön be a horoszkópja (nekem se):D
-
Kisebb koromban (6-8 évesen) volt olyan időszak mikor tudtam, hogy álmodok, kb 5-6x fordult ez elő. Azóta már nem érzem ezt, érdekes. :( -
nem tom,nekem a horoszkópok is bejönnek,meg az álmoskönyvben leírtak is
bár a horoszkópokon mindig elgondolkodok,hogy "most akkor minden kosnak szar/király lesz ez a hét?" xD :D
---
eddig életemben,vagy inkább álmomban egyszer jutott eszembe,hogy jéé álmodok :)
ez ritkaság,hogy valaki rájön,hogy álmodik :) -
Nyár elején valamikor. Hiszek abban, hogy a tudatalattid befolyásolja az álmodat, hiszek abban, hogy ha nagyon vágyakozol valaki után, vagy ha van valami súlyos problémád, vagy csak feszült vagy valami miatt, akkor hasonólt fogsz álmodni, de az álmos könyvben nem hiszek. :D -
ezt mikor álmodtad?
álmoskönyv szerint:
fog mozgása - rokonod súlyos beteg lesz
fogad kiesik - közeli rokonod meghal
fehérló - szintén halál
cigánnyal álmodni - szerencse ér
stb. -
Jó, ha már itt tartunk, egyik este haverommal sétálunk, aztán sikerült összefutni két csajjal, akik kurvára mondták a magukét, kurvára csinálták a show-t. Mi meg ott állunk már másfél órája. Nézünk egymásra haverommal, lessük mikor fejezi be a csaj. Vártuk már a szünetet, amikor bejelentjük, hogy mi továbblépünk dolgunkra. DE NEM VOLT SZÜNET, ÉRTITEK? Ott dumál már két órája, és ahogy végére ér valaminek mondja a következőt, de úgy, hogy elharapja az előző mondat végét is. Aztá' egyszer valahogy mégis akadt 3-4 mp csönd, haverom megszólal, majd a csaj közbevág, és elkezdi mesélni, hogy a mamája a hűtőben döglött egereket tart fedetlenül egy tálcán sorakozva a macska számára.
Jó, elmondta azt is, aztá' jött az a rész, hogy a csaj koleszos, és állítólag az egyik szobatársa alva jár, de annyira, hogy semmire nem reagál a külvilágból, ellenben frankón felöltözik és megy az utcára csavarogni, de semmilyen reakciója nincs a külvilággal. Illetve valamilyen limitált, kikerüli az embereket, de nem ismer fel senkit. :D
-
ba32107 #49716 Nekem olyan szokott lenni, hogy valamin gondolkozom napközben, aztán mondom majd alvás előtt végiggondolom ezt a problémát, vagy elfantáziálgatok rajta.... aztán amikor ott vagyok akkor "lusta vagyok" gondolkozni rajta :D
#49715: ez ismerős, a minap egy csajjal álmodtam, majdhogynem szerelmes lettem álmomban, aztán felébredtem.... FFFFUUUU :D -
Narusco #49715 álmodni pedig nem nagyon szeretek, jót álmodni (olyan nagyon jót...) pedig kifejezetten utálok, mert reggel amikor felébredek csak a csalódás van. viszont többször volt már olyan, hogy pl megálmodtam az osztálykirándulásunkat, de amikor felébredtem belegondoltam hogy áh ez nagyon tré hely, ilyen biztos nem lesz (persze nem fektettem erre a dologra sokat ,csak egy hirtelen mondatot és kész). aztán amikor ott voltunk, bevillant a kép akkor nagyon beparáztam hogy mivan?! ezt én már láttam, és itt nem a sima dejavu-re gondolok, mert azok a képek csak bevillannak és ugy érzed mintha már láttad volna, de nem gondolkodtál rajta. -
nekem olyan is szokott lenni hogy elalvás előtt gondolkozok valamin az ágyban és egy idő után már azt se tudom miről gondolkoztam mert fokozatosan kapcsol ki az agy
-

áá ilyen mindenkinél van sztem :) nálam sokszor :D -
Narusco #49712 velem is szokott olyan lenni, hogy nem tudom mozgatni valamim, pl az egyik kezem, akkor megemelem 2x a másikkal, és utána megy rendesen. de szerintem ez egyfajta elalvás. mostanában meg én is nehezen alszom el, de lehet hogy azért mert teljesen más életmódra tértem át a nyáron, 2kor kelek, és ugy 4kor (reggel) megyek aludni, függetlenül hogy mit csinálok, mert ha este elmegyek valahova, és pl éjfélre hazaérek, még utána is folytatódik a napom 4 órát :D ha meg reggelig vagyok el, akkor is ugyanugy alszom 2-ig, szinte nem is változik semmi :D -
Jaja, mindenkinek vannak ilyenek, csak az az érdekes, amikor nem ébredsz fel és szenvedsz tovább álmodban. :D Nem tudom akkoriban mi volt, manapság meg inkább ilyen félálomban vagyok csak, már nincs ilyen szerencsére. De ha álmokról van szó, akkor tudok mesélni, volt egy olyan hét, amikor rendszeresen, minden nap ilyen faszságokat álmodtam. És ha fel is ébredtem néha, ahogy visszaalszok folytatódott. Volt olyan is, hogy elkezdett fájni a fogam, piszkáltam kicsit, de csak rosszabb lett. Aztán éreztem, hogy kicsit mozog is. Utána egyre jobban mozgott. Végén már így szinte ki volt esve és lifegett. Próbáltam volna kitépni, de ahogy így húztam oda volt nőve a húzomhoz, és húzom, húzom, és így nyúlik a bőr meg a hús, nem is volt életszerű, de eléggé elborzasztott és kurvára fájt. Aztán valahogy sikerült kitépni. Aztán nincs vége az álmomnak, ezután egy másik foggal történt ugyan ez. Aztán kb. 5-6. fognál tartottam amikor reggel ébredtem. :D Hát, elég szar volt, első dolgom volt a számban túrkálni, meg menni a tükörhöz. Hiábra tudtam, hogy csak szar álom, valahogy így benne maradt, és azután minden harapásnál olyan óvatos voltam. :D:D:D -
Nekem ilyen nem volt, csak a korábban írt kéz elfekvés is. Viszont annyira elfeküdtem, hogy azt se éreztem először, hogy már áramlik a vér a kezembe. Para, azt hittem lebénult az egyik kezem, aztán 5-10 perc utána már valamennyire tudtam mozgatni. :D -
ijj olyan nekem is volt má 2x :D
para nagyon azt hittem lebénultam :S:S:S -
hihi :D
volt már olyan is,hogy álmomban bringával leugrattam egy baromi magas hegyről...becsapódáskor hírtelen felébredtem,és baromira fájt az arcom :) -
Elsőhöz még: elég szar érzés volt, nem csak annyiból állt, hogy rángatózol és nem tudod kontrollálni magad, nem csak a végtagjaidban érezted ezt, hanem úgy az egész tested mintha hullámzott volna, a fejed lüktet, eléggé "érdekes" volt. -
Ah, ilyen nekem is volt. A kar elalvás is megesik, de valahogy ezek csak "kellemetlenek". Nekem a "legjobb" élményem az volt, amikor kurvára beteg voltam, de abszolút nem volt lázam lefekvés előtt, sőt, szinte alacsonyabb volt a normálnál, aztán pár óra alatt felment 40 köré, és egyszerűen arra ébredtem, hogy rázkódok mint egy epilepsziás és nem tudom kontrollálni magam, illetve kurvára fázok. Aztá' próbáltam volna megmozdulni, de egyszerűen nem ment, támaszkodni akartam a kezemmel és egyszerűen összecsuklott. Végső esetben átkiabáltam anyának a mellettem levő szobába, odajött, valahogy felültetett, aztá gondoltam felállok és összeestem. :D Jó, ment egy darabig a dolog, anya közben hozott lázcsillapítót, mert valahogy sikerült megmérni a lázam, de az is érdekes folyamat volt, aztá gyógyszer be, majd betakart. Én mondom fázok. Nem kicsit, NAGYON. Rámrak mégegy takarót. Mindig fázok. Hozott egy másik, még mindig fázok. Aztán oda jutottunk, hogy 5 (!) téli takaró volt rajtam, amikor kicsit elviselhetőbb volt. Aztán kezdett kicsit múlni ez a rángatózás dolog, és próbáltam volna lecsillapítani magam, és tök szar érzés volt, hogy kimondottan próbálom "leszorítani", lenyomni minden végtagom, azok meg ugrálnak felfele. :D
A másik kellemes esetek közé meg azok tartoznak, hogy volt egy időszak, amikor nagyon mélyen álmodtam, és ilyen tök lehetetlen dolgok történtek meg velem. Volt olyan, hogy álmomban leéltem több évet, minden napot részletesen, ugrás nélkül, és reggel kb. úgy keltem fel, hogy hol a faszba vagyok. :D A 'mély álom' meg olyan szinten is megnyilvánult, hogy ilyen rohadt érzelmes volt, illetve úgymond amit megéltem, azt úgy éreztem, mintha valóság lenne. Volt olyan álmom, amikor álmomban kínoztak, kis szikékkel felvagdaltak élve, és reggel ilyen lelki terrorban voltam. Azért is, mert úgymond lélektanilag nagyon megviselt és mélyen átéltem, másrészt meg azért, mert álmomban úgymond éreztem a fájdalmat ahogy vagdalnak, és nem az az átlagos tompa, kellemetlen érzés, hanem olyan volt, mintha tényleg megtörtént volna. Persze gondolom ezt így nehéz elképzelni, azóta már nem is álmodok faszságokat szerencsére. Csak tudjátok volt már olyan álmom, hogy mittomén, lezuhantam valahonnan, azt ott fetrengtem meg összetörtem magam, és ott is úgymond benne volt az álomban a fájdalom, de nem igazán éltem át, nem igazán volt szar az az álom, csak olyan kellemetlen. Meg reggel nem éreztem úgy magam, mintha tényleg leéltem volna. :D -
olyan volt mar veletek ,hogy hirtelen felkeltettek es mindenfele baromsagokat beszeltetek? :D engem egyszer fater keltett fel amikor hazajottem bulibol es erdekes dolgokat magyaraztam :D meg elkuldtem az anyjaba... masnap meg magyarazkodtam ,h igazabol nem is voltam magamnal. -
Régen mindig hason aludtam. Nem is kellett mocorogni, kényelmes volt, egyből bealudtam. Újabban az alvási folyamat úgy néz ki, hogy hason abszolút nem kényelmes, mindig háton fekszek, de mire elalszok az van pár óra, egyszerűen nem tudok elaludni, függetlenül attól, hogy mikor fekszek le és mennyire vagyok fáradt, tehát azidő alatt igencsak "körbeforgok" párszor az ágyban, de reggel mindig háton ébredek. Vagyis általában. Amúgy azon szoktam filózni, hogy reggel mennyire lusta vagyok, és gyakorlatilag bármilyen pozícióban annyira kényelmes az ágy, hogy nem akarok felkelni. Kár, hogy este nincs meg ez a konfortérzet. :D -
egyszer az álom olyan fázisában ébredtem fel,mikor annyira ki van kapcsolva az agy,hogy nem tudtam megmozdulni,kicsit beparáztam...aztán visszaaludtam,és szerencsére reggelre már minden okés volt -
ba32107 #49702 Én úgy szoktam, hogy felülök, lelógatom a karomat, és dörzsölöm. Így pár másodperc alatt visszafolyik bele a vér. -
folyton másképp helyezkedek, de jobb oldalamon szoktam elaludni mindig -
Errol beszelek :D legszarabb... es kepzeljetek el ,hogy gyorsan fel kene venni a telefont :D kemeny melo -
Én is jártam már hasonlóan. Olyankor a másik kezemmel megfogtam a karomat, és fel-le lóbáltam, mígnem 1x csak lett benne élet újra. :) -
velem volt már h teljesen kiment a vér a kezemből annyira elfeküdtem :D és felemeltem volna a kezem és arra eszméltem, hogy visszacsapódott az arcomba :D reggeli félmámorban kicsit parás volt :D -
cargame #49697 Van h reggel nem erzem a karom, de abszolut nem es akkor bepanikolok h vmi bajom van XDDD mint ha nem lenne karom XDDD na en igy alszok :) -
ba32107 #49696 Nekem is lezsibbad. Én úgy szoktam, hogy amíg lecsendesedek, alvás-módba kapcsolom magam, addig ott van a kezem, mert úgy kényelmes, ha elzsibbadt akkor meg kiveszem, és akkor már úgyis elalszom hamar :) -
Folyton máshogy helyezkedek. És énis szeretem ha magasan van a fejem :D -
Fbn Lx #49694 én alapból két párnán fekszek, szeretem ha magasan van a fejem... -
Fbn Lx #49693 nekem már olyan negyed óra után kezd rendesen lezsibbadni a karom, ha a fejem alatt van.
szar a keringésem? :D -
Oldalt feküdve, de változó, hol bal oldalamon, hol jobb, úgyhogy az utolsót jelöltem. -
beválik bizony, van egy másik féle párnájuk is, az keményebb, és anyámék azt mondják nekik kényelmes azon hanyatt feküdve aludni, nekem az én párnámon nem. de nem is szoktam, mindig hason alszom -
lord nihilus #49690 hason, egész életemben