Jaja, mindenkinek vannak ilyenek, csak az az érdekes, amikor nem ébredsz fel és szenvedsz tovább álmodban. :D Nem tudom akkoriban mi volt, manapság meg inkább ilyen félálomban vagyok csak, már nincs ilyen szerencsére. De ha álmokról van szó, akkor tudok mesélni, volt egy olyan hét, amikor rendszeresen, minden nap ilyen faszságokat álmodtam. És ha fel is ébredtem néha, ahogy visszaalszok folytatódott. Volt olyan is, hogy elkezdett fájni a fogam, piszkáltam kicsit, de csak rosszabb lett. Aztán éreztem, hogy kicsit mozog is. Utána egyre jobban mozgott. Végén már így szinte ki volt esve és lifegett. Próbáltam volna kitépni, de ahogy így húztam oda volt nőve a húzomhoz, és húzom, húzom, és így nyúlik a bőr meg a hús, nem is volt életszerű, de eléggé elborzasztott és kurvára fájt. Aztán valahogy sikerült kitépni. Aztán nincs vége az álmomnak, ezután egy másik foggal történt ugyan ez. Aztán kb. 5-6. fognál tartottam amikor reggel ébredtem. :D Hát, elég szar volt, első dolgom volt a számban túrkálni, meg menni a tükörhöz. Hiábra tudtam, hogy csak szar álom, valahogy így benne maradt, és azután minden harapásnál olyan óvatos voltam. :D:D:D