127612
  • zsutyesz
    :DDDDD
  • efti
    Mikor hogy :) De altalaban az a minimum hogy a ritmust tartja a labam
  • poppe
    egyik kézben légigitár, amit foggal pengetek, másik kézzel a csörgőt rázom, lábbal dob, közben riszálom a seggem, letolom a gatyámat és ugrálva pörgetem a fa..omat :) de ezt csak utcán, ha walkman-t hallgatok. az otthonit le sem írom ide :D
  • Lacee86
    Hát elsőt jelöltem, de igazából többféle dolgot is szoktam, mikor hogy van a szitu vagy a kedvem. :-)
  • Dick Riddick
    Énekelem miközben a lábammal dobolva és fejemmel bólogatva követem a ritmust, esetenként léggitározok hozzá.
    Szigorúan csak teljes magányban. :)

• zsutyesz
    énekelek, lábammal dobolok és más egyebet is csinálok közben.
  • Molnibalage
    Sokszor csak a "fejemben dúdolom", de egy hang sem hagyja el a számat. Néha fütyörészek.
  • Molnibalage
    Ritkán énekelek és csak akkor, ha nincs a közelben senki, mert olyan fahangom van, ha egy csepp víz érné akkor kirügyezne...

Néha az ujjaimmal dobolok.
  • immovable
    Nincs kedvenc zeném.
  • chhaya #50405
    Általában csak dúdolom, vagy nem csinálok semmit közben.
    Néha énekelgetem a refrént.
  • QuippeR
    a "kereszténységnek" nincsen közös állásfoglalása az evolúcióval kapcsolatban. a római katolikus egyház például nem tagadja. (lásd wikipedia cikk.)

a félreértés abból adódik, hogy az amerikai kontinensen mindenféle keresztény alapokra építkező szakadár-egyházak (de nevezhetjük őket akár szektáknak is) tagadják az evolúciót, és mivel arrafelé az ilyen szervezeteknek befolyása van az államra, ez sokmindenkit felháborít. valójában nem véletlen, hogy a különböző keresztény alapokra épülő kisvallások (Jehova tanúi, mormonok stb) mind amerikai eredetűek, hiszen a vallási szélsőségeseket sem világi, sem egyházi oldalról nem tűrték meg Európában, így Amerikában találták meg a termékeny táptalajt.
  • BB7
    Semelyik vallásban sem hiszek!
    Az egész [mint az életben minden más] csak a pénzről szól!
  • extramagascsaj
    mit kell ezen vitázni?
    úgy sem tud senki semmit bizonyítani és:
    vagy igaz,vagy nem...de az biztos
  • immovable
    S ez nem vicc. :)

• predator1982
    na igen csak ezt nem értik, hogy az értelmes ember, aki esetleg nem hisz semmiben a kollektiva hajtja, és nem a hite. de mindegy:-)
  • Molnibalage
    Más vallását tiszteletben tartom, de én nem nagyon tudok hinni. Inkább a kultúra részeinek tekintem őket.

Nehéz hinni abban, hogy van egy igazságos felső hatalom, mikor a világ egy akkora trágyadomb amilyen...
  • ba32107
    El szoktad olvasni a hosszú postokat?

Leírás:
    Hosszú: relatív, 10 sor feletti már bőven annak tekinthető. Nem csak erről a topikról van szó.

Mindig figyelmesen elolvasok mindent.
    15
    6.17%

Legtöbbször átfutom őket.
    62
    25.51%

Ha nincs időm, vagy nem érdekel a téma, nem olvasom el.
    129
    53.09%

Csak akkor olvasok el ilyeneket, ha tényleg muszáj.
    23
    9.47%

Nem vagyok hajlandó 5 sornál hosszabbat elolvasni.
    10
    4.12%

Egyéb.
    4
    1.65%
  • Mike at home
    meg tudom magyarázni
    biokémia az egész :)
  • Mike at home
    ez tannárfüggő
    nem azért volt bölcs vagy figyelmes, mert hívő volt
    a keresztények ezt szeretik kisajátítani
    mintja értékes emeberek másképp nem is létezhetnének, mint ahogy jó tanárpok sem
  • Mike at home
    no igen
    a hivő szépen elemgey gyónni és minden meg van bocsátva
    kénylemes
    a hivők mint a becsületesség mintapéldányai, a társadalmi normák betartói, na ez szép!
  • Mike at home
    mert vannak társadalmi normák, amiket az emebr mint társas, csoportos lény, betart
    mert ha nem a közösség megtorolja
    évmilliók óta
    hogy éppen miért nem szabad csinálni, az csak markwting
    egyébként is kultúránként változhat mit lehet és mit nem , mi tabu és mi nem
  • Mike at home
    a felnőtt léthez nem kell vallás
  • autoszimulator
    valójában semmit sem tudok választani. Első biztos nem, már amennyiben ez a templomba járást jelenti. Második már igazabb rám, de nem feltétlen tartom a tanításokat előrevezetőnek, egy mai világban. A hit segít olyan dolgokban, amik ellen nem tudsz tenni, csak reménykedni. Remény, hit társul egymással, és itt most nem a megváltóra, istenre kell gondolni, nem csak bennük lehet hinni, ez mindenkinek saját privilégiuma eldönteni, hogy hajlandó-e rá, elfogadja-e. Bizonyítékokat valószínűleg sosem fog kapni, talán ez is a szép benne, nem kell mindent tudnunk.
    De ha már itt tartunk, ki mit gondol a halál utáni életről, egyáltalán van-e valami? Kicsit érdekesebb téma, amit szintén soha senki sem fog tudni megfejteni.
  • CamelX
    Universal Religion

Ezzel a 2 szóval le lehet írni az én hitem. Minden vallásnak vannak alapvető elemei amiket halmazba lehet osztani, olyan gyökerekkel a múltban, amik soha az életbe nem találkoztak egymással. Persze ezt tovább lehet még vezetni Carl Jung összemberi tudat elméletével, amiben szintén van logika
  • Ability
    Egyetértek. Amíg valaki a véleményét mondja el tukmálás nélkül, akkor azt tiszteletben kell tartani. Nem szar ha az ember hisz valamiben. Sokan idiótának tartanak másokat, mert szerintük faszságokkal és hazugságokkal vígasztalja magát. De azért nem szar, ha az ember vígaszt nyer valamiben. Legyen az vallás vagy egyéb. Ugye a hit sem feltétlen párosítható a vallással, max a nézeteivel, építő jellegével.

Amúgy meg akik tukmálnak, azoknak bizony a kurva anyjukat, őket jó mélyen lenézem. Már meséltem itt, hogy jártak már párszor itt jehovák, valami könyvet akartak rámsózni kurvadrágán, mondtam nem kell, és beoltott a nő, hogy akkor hogyan fogok értesülni a világvégéről, és hogyan akarok életben maradni egy új kor kezdetében ha nem veszem meg a könyvet, amiben az benne van. Nézek rá, azt sem tudom mit mondjak ... látja a nő, hogy hülyének nézem, aztá beoltott megint, hogy majd akkor hitetlenkedjek, ha az égből 10 tonnás "kövek" hullanak alá, és csak az igaz jehova hívők élik túl, majd akkor bánni fogom. :D

A másik jehovás sztori (amúgy sok van), hogy sétálok, és látom, hogy két nő paktál egymással, majd elválnak, és az utca két oldalán párhuzamosan járják a házakat. Na most az egyik nőt úgy volt leüvöltöm. Az egy dolog, hogy a másik oldalon a nő hármasával járta a kapukat és mindegyiket végigcsengette amíg valamelyik ki nem jön, de emez meg olyat játszott, hogy csöngetett, várt, nem jött senki, majd ráfeküdsz a csöngőre és vagy 30mp-ig nem engedte el. Folyamatosan nyomta. Ráadásul olyan kurvahangos volt a csöngő, hogy már sértette a fülem, még akkor is hallottam hogy nyomja, amikor párszáz méterrel alrébb voltam, és még akkor kezdte el nyomni, amikor én még lemaradásban voltam hozzá képest.
  • DIESEL DOG #50389
    Hagyd a fenébe. Mindig van mindenhol egy nagyon okos ember aki megmondja a frankót...
  • [HUN]FaTaL
    Te, meséld már el nekem hogy így neten keresztül te honnan tudod, hogy én hogy vagyok nevelve? Másrészt mi köze ennek a neveléshez?
  • [HUN]FaTaL
    Miért kéne nekem bárkit is meggyőzni? Nem vagyok én hittérítő.. Mindenki abban hisz, amit akar, szabad vallásgyakorlás van, ha jól tudom.
  • Cat 02 #50386
    Lehetne olyan kérdés, hogy elolvasod-e az olyan hozz szólást ami 10 sornál hosszabb és egy tagolatlan tömb :)
  • DIESEL DOG #50385
    Szó nincs arról hogy elvakultan tagadnám a Darwini elméletet. Én ebben hiszek ez egy dolog. Nagyon sok más vallást ismerek a világ minden tájáról és eszem ágába nem jutna azokat az embereket lenézni, pl: Buddhisták, Hinduisták, stb...
    Ők abba a hitvilágba születtek, ott élnek, és joguk van gyakorolni a vallásukat...
  • Ability
    ... és mint mondtam a vallás nem csak a kereszténységből áll. Vannak a mi értékrendünknek megfelelően szélsőséges vallási nézetek, és vannak szimpatikusabbak is. Azért mert te az egyiket tanultad történelemből és "ez vesz körül", attól még távolabb, más helyenek vannak alternatív nézetek is. Az egyház meg ugye korrupt, mindig is az volt, csak nem kéne összekeverni a vallás tanításait az emberek hatalomványből és szélsőséges nézeteiből elkövetett tettekkel.
  • belapeter
    Na ezt megkpatad!
    dzanitól XD
  • Lacee86
    Az, h ki miben hisz/nem hisz, az magánügy. Lehet érveket sorakoztatni. De az, h vki a másik embert a vallása/hite stb. miatt lekicsinyel, elmebetegnek tart, az mélységesen sértő és megalázó, és TŰRHETETLEN!! Nézzen magába az ilyen ember, ha egyáltalán van hova... Szánalmas.
  • Ability
    A vallás nem azt jelenti, hogy elvakultan tagadod az emberi lét evoulúciós kialakulását, vagy hogy szentül hiszed, hogy Jézus csodatevő volt. Bár ezek igen szar példák. Csak tudod az jön le abból amit mondasz, hogy olyan túl sok vallást nem nagyon ismersz, gondolom neked a vallás = kereszténység. Sok más "alternatív" vallás van, ami nem a csodákra épít, bár persze vannak ilyen elemek a legtöbb vallásban, ugyanakkor pl. nem minden vallás tagadja az evolúciót. És a legtöbb vallás a társadalmi normákat fektette le, az más kérdés, hogy milyen mészárlások és társaik voltak a vallás nevében. Ugye modern időket élünk, már nincs ilyen, az egyház ugyan korrupt, ugyanakkor már nem igazán van befolyása bizonyos dolgok felett. A kérdésben is benne van a "tanításaiban" szó, amit ugye lehet úgy is értelmezni, hogy az egész biblia nevű mesekönyvet szentnek és igaznak hiszed (az más kérdés, hogy valós eseményekre épül a legtöbbször csak elferdítve, az is más kérdés, hogy sokszor a sok kis egybepakolt könyvecskének szellemi ereje van, mondanivalója, ami fejleszti a személyiséged ha jól értelmezed), ugyanakkor azt is jelentheti, hogy mint "útmutató" az életben. Nem kell templomba járnod, nem kell hinned Istenben, nem is kell hinned az egész világban lényegében, elég az, ha a mondanivalót megérted. Persze ez kicsit cink a mai világban, főleg, hogy az egyház mindig korrupt volt és manapság inkább lenézik az embert ha vallásosnak tartja magát. Ugyanakkor mint mondtam vannak tanításai, ami a normákat fekteti le a társadalomban. Most ugye az kérdés, hogy ki számít vallásosnak, én nem nevezném annak magam, de ugyanakkor a vallás jóra taníthat.
  • DIESEL DOG #50380
    Nem nevelés kérdése... úgyse fog egyetérteni senki senkivel mert mindenki mást fúj...
  • belapeter
    LOL.
    Nagyon jó lvaygtok nevelve.
    Látni mind a kettőtökön!
  • Matt07
    teljes mértékben egyetértek veled

Heffi neked meg ennyit hogy nem kell játszani a kemény gyereket. Lehet h nem érdekel a dolog a te magánügyed és PONT. Nem kellenek az idióta és másokat netán sértő kommentjeid bár úgy se fogod majd fel h ezt miért írom :(
  • DIESEL DOG #50377
    Na de ez már hasonlít a hittérítéshez...
  • Fbn Lx
    ha levezeted, hogy a logikád mért diktálja ezt az utat, akkor meggyőzhetsz valakit.
  • DIESEL DOG #50375
    Osztom...