• Ability
    Egyetértek. Amíg valaki a véleményét mondja el tukmálás nélkül, akkor azt tiszteletben kell tartani. Nem szar ha az ember hisz valamiben. Sokan idiótának tartanak másokat, mert szerintük faszságokkal és hazugságokkal vígasztalja magát. De azért nem szar, ha az ember vígaszt nyer valamiben. Legyen az vallás vagy egyéb. Ugye a hit sem feltétlen párosítható a vallással, max a nézeteivel, építő jellegével.

Amúgy meg akik tukmálnak, azoknak bizony a kurva anyjukat, őket jó mélyen lenézem. Már meséltem itt, hogy jártak már párszor itt jehovák, valami könyvet akartak rámsózni kurvadrágán, mondtam nem kell, és beoltott a nő, hogy akkor hogyan fogok értesülni a világvégéről, és hogyan akarok életben maradni egy új kor kezdetében ha nem veszem meg a könyvet, amiben az benne van. Nézek rá, azt sem tudom mit mondjak ... látja a nő, hogy hülyének nézem, aztá beoltott megint, hogy majd akkor hitetlenkedjek, ha az égből 10 tonnás "kövek" hullanak alá, és csak az igaz jehova hívők élik túl, majd akkor bánni fogom. :D

A másik jehovás sztori (amúgy sok van), hogy sétálok, és látom, hogy két nő paktál egymással, majd elválnak, és az utca két oldalán párhuzamosan járják a házakat. Na most az egyik nőt úgy volt leüvöltöm. Az egy dolog, hogy a másik oldalon a nő hármasával járta a kapukat és mindegyiket végigcsengette amíg valamelyik ki nem jön, de emez meg olyat játszott, hogy csöngetett, várt, nem jött senki, majd ráfeküdsz a csöngőre és vagy 30mp-ig nem engedte el. Folyamatosan nyomta. Ráadásul olyan kurvahangos volt a csöngő, hogy már sértette a fülem, még akkor is hallottam hogy nyomja, amikor párszáz méterrel alrébb voltam, és még akkor kezdte el nyomni, amikor én még lemaradásban voltam hozzá képest.