127612
  • tommygear
    gyakran
  • Rundstedt17
    Már a világ rég egy büdös kurva
  • Rundstedt17
    Egész pontosan vandalizmusnak hívják,tudod amikor manapság már megszokott hogy évek alatt budit csinálnak bármiből a vergődő fiatalok.
  • ba32107
    Mondjuk ezek azért bőven túlmennek a poén határain
  • Fbn Lx
    jaj ne, elkurvul a világ!!4 :CC
  • Cat 02 #51291
    Arról asszem láttam videót, mikor a tv-t lekaratézza valaki :D

Ám nekem eddig úgy ahogy sikerült jó sulikat kifogni, szal nem volt semmi.
  • NEOreg3
    nem és ha le is basztak valami miatt, akkor levegőnek néztem őket
  • xxxpaulxxx
    Én az egyik műhelytanáromat fogom megenni év végéig...

Nagyon kiborító és tuti hogy páran már öngyilkosak voltak az óráján:D
  • Rundstedt17
    Ez a mai generáció,mi lesz ebből?
  • F1re
    :DDDDDDDDDDDDD nagy :DD

nálunk olyan volt h 1ik oszt terembe ien matek verseny volt es ki tettek qrva nagy talba rengeted pogácsát :D na ezt meg látta osztályom 1 szünet alatt üres lett az egész :D abbol is qrva nagy cirkusz volt :D
  • Sickness
    Egyszer elloptam a bonbonját amit a szülőktől kapott évvégén és megettem.
    Meg egy két beszólás
  • F1re
    :DDD am ezt birom a qrva tanárokba nalunk is volt ilyen h lebasztak ha csajok jottek hozzank ill ha mi mentunk :D ez tod miert van ? mert ezek a tanarok olyan gnom ge.ik voltak h senki nem foglalkozott veluk kiskoruba aztan irigykednek a mostani csajokra... am nalunk 8.ba volt olyan h rendkivuli szuloi ertekezletet csinaltak meg fegyelmiket inditottak :D mert szét qrtuk a termet szunetbe :D olyan volt gec minden szekrényböl roncs halmaz lett a tvböl kitépték a hangszorot az összes kábelt meg mindent hangszereket mindent szét kurtak :D volt 1 zongora a terembe az összes hurja szarrá szakadt :D

olyan volt mondja nekünk a tanár "tönkre tettétek a tv-t" erre a gyerek "Nincs annak semmi baja csak kép meg hang nincs" :DD:D::D:DDDD

mi osztalyunk tele volt ilyen igazi suttyo idiota hiperaktiv állatokkal azok voltak a szép évek :D
  • autoszimulator
    majd az első szóbelid után is így gondold, hogy a fiatal tanárok, tanársegédek jó arcok :D
  • TheRock18
    de sajnos...
    eladó viszont...vagy elcserélném :D
  • extramagascsaj
    csak óvatosan az ilyenekkel,mert lehet párszor még röhög a tanár is,de aztán meg Harry hasal a vizsgán
  • Ability
    ... de azért voltak ilyen gyerekes szórakozásaink. Egyik csajnak az osztályból az apukája sűrűn járt külföldre, és mindig hozott neki valami nyugati újdonságot. Akkoriban slágertermék volt kint a fingógép. Egyszer kapott egy olyat, és amúgy rohadtul valósághű hangja volt, nem ez az eltúlzott, viccesre vett mű valami. Aztá' olyat játszottuk, hogy tanári asztalba mindig beraktuk, és távirányítóval időnként benyomtunk pár fingást.
  • milk4
    Előfordult időnként...

Mikor már elegem van a tanárból,akkor igen.
  • Heffi
    Előfordult időnként...

Csak vicces beszólásaim voltak, meg pimasz vagyok alapból :D
  • jhetedikj
    Mindig is mintadiák voltam.

• tigeroo
    Csak pár hangzatos beszólásom volt.
    gimiben a tanárok kedvence voltam kb. de nem a jegyek miatt, hanem a hangulatért:D

most kezdtem 1 hete az egyetemet, de előadáson már beszóltam párat

geodézia, tanár "hol van a sarkcsillag" (felrajzolta a tábla sarkába a földet és fölé a csillagot)

én: "hát ott a sarokban"

hidraulika órán "*bla bla bla* remélem érthető vol, vagy mondjam el megint?"
    én: "igen, de most konyhanyelven tessék"

másik előadáson egy csaj benyögte a jó választ, mire én "öt pont a griffendélnek"

de a fiatalabb tanároknál lehet csak megcsinálni ezt szerintem, ők veszik a poént. jó érzés amikor az egész terem dől a röhögéstől:D
  • Ability
    Megjegyzem, eszünkbe nem volt ilyen, annyira fiatalok voltunk még akkor. Am voltak ilyen jó kis szituk, hogy kikabálunk, hogy wc-re kell mennünk, és nem engedett ki minket. Reggel meg felvert minket ilyen 6 fele, vagy nem tudom mikor, de jó korán, és elkezdi, hogy fussunk x kört egy hatalmas pályán. Lefutjuk, aztá' így elkezd ítélkezni, hogy te meg te meg te lazsáltatok, akkor még 50 fekfőtámasz, meg ilyenek. :D

Amúgy a kérdésre válaszolva, általánosban voltak ilyen fincsi sztorik, de mi nem szivattunk tanárokat. Középben már máshogy állt a helyzet. -.-"
  • extramagascsaj
    Előfordult időnként...
  • Ability
    Hát nálam érdekesen indult az általános felsős pályafutásom, tesóm is abba a suliba járt, és ő is rossz volt mint a szar, meg az osztálya is. Jönnek be a tanárok első alkalommal, "hmm a gera osztály, nem lesz ez így jó". :D Az összes magyartanárom idegbeteg volt, mindkettő fel lett függesztve ideösszeroppanás miatt. Amikor bejött az első, már alapból majdnem bőgött, mert félt tőlem így tesóm után. :D Tesóméknak volt egy poén sztorija vele, beszorultak egy terembe, rájuk záródott az ajtó, és nem tudták kinyitni, de még szünetben. Jön a tanár órára, fölszinti, udvarra néző terem volt, ablakon kiabálnak a tanárnak, hogy hívja már a technikust, mert beszorultak. Tanár meg azt hitte, hogy szórakoznak vele, és sírva elvonult valahova, őket meg otthagyta a faszba, aztán valamikor úgy jutottak ki, hogy jött volna egy új osztály abba a terembe. Aztán később meg pár tanár már alapból sírva járt hozzánk, pedig mi tényleg egy nagyon visszafogott, kicsit maradni osztály voltunk. A másik kettő osztály az évfolyamban igazi züllött, nagypofás, visszadumáló, lázadó, órát szabotáló osztály voltak. Lehet emiatt tették hozzánk az ilyen gyengébb képességű tanárokat. De ezek annyira síkok voltak, hogy rohadtul nem provokáltuk őket, így magukat baszták fel. Legjobb az volt, amikor a szntén sík osztályfőnökünkkel voltunk osztálykiránduláson, és hát átjártunk a lányok szobájába. Aztán voltak ilyen kavarok, hogy rajta kaptak minket, aztán azokat kizavarta, nagy balhé, majd bezáratta az összes szoba ajtaját, csak éppen mi a mi szobánkban is voltak csajok, és hát ottrekedtek. :D Aztán hazajöttünk, és rohadt nagy balhé, szülőkkel, tanulókkal, tanárokkal, igazgatósággal ilyen "elbeszélgetés" volt, majd leváltották az osztályfőnökünket, és megkaptuk az újat, akit rohadtul szerettünk, és onnantól kezdve mi voltunk a mintaosztály. De érted így belöki volt ofő a szülőkne, hogy "hát maguk sem akarhatják, hogy pár gyerekkel többen jöjjünk haza kirándulásról" :D
  • Scottt
    Előfordult időnként...
  • Bulykin
  • Ability
    De nem úgy billegett, hogy én billegtem vele. A szék lábai el voltak deformálódva, ha normálisan ülök rajta is billeg, meg olykor csikorog. Am nem csak engem szúrtak ki ilyenért, általánosban szintén egy idegbeteg tanárom volt, csak az nem úgymond ideges és feszült lett, hanem nem tudom, egyszerűen csak minden külső tényező zavarta. De amúgy tényleg volt valami idegi alapú baja, 30 kg volt általánosban, egyik nap láttam utcán, már annyi sincs, azóta már bottal jár, meg sokadjára jön ki kórházból. Szóval nem akarom én bántani, de jól felbasztam magam rajta, amikor bent ülünk, valami apró zörej van, amit meghallani alig lehet, és rögtön leugat, utána valaki más meg hátrébb akarta tenni a széket, és csikorgott kicsit, őt is lebaszta, aztán így ment sorba az embereken, de az a poén, hogy mindenkit lebaszott, amikor ilyen tök halhatatlan zörejek jöttek akkor is. Komolyan nem értem miért vett körül ennyi ilyen tanár, de tényleg sok volt. :D Leginkább általánosban, középben csak az az egy, akit előbb meséltem.
  • F1re
    általánosba ének ora ugy kezdodott nalunk h koszontunk és a tanár kapasbol mondta h "ANDRÁÁS RÓBERT TAKARODJANAK AZ IGAZGATOHOZ" andris az padtársam meg gyerekkori spanom :D
  • cargame
    Ha a tanar is szivat akkor jogos h visszaszivatod :P
  • Mike at home
    mit billegteteted a székeidet! ez valami mánia lehet nálad :DDDDD
  • cargame
    Előfordult időnként...

• Mike at home
    "mikor is megmagyarázhatatlan dolgok kezdtek velem történni. Azóta bevagyok fosva. " ezt részletezhetnéd
  • Ability
    Nekem a kedvencem az volt, amikor az egyik tanárom idegbeteg volt, aztán egyik órán látom remegő kézzel jön be, majd elkezd magyarázni, de szar volt a székem, billegett, meg csikorgott, aztán egyszer kicsit nagyobbat szólt, és leüvöltött a gecibe. Mondtam neki, hogy hát most én mit csináljak neki ha egyszer szar, mondom akkor idehozok egy másikat. Nem nem, maradj ott, csak legyél kussba. Na ez után megint szólt egyet, és olyan idegbeteg lett, hogy nem tudott megszólalni, csak állt ott, és remegett az egész teste, a keze, meg a feje is föl le járt, én még olyat nem láttam. :D Nemsokkal ezután felfüggesztették idegösszeroppanás miatt, mi meg kaptunk egy új tanárt, aki tényleg nagyon értette a dolgát és jól oktatott. Amúgy az a szék egyáltalán nem szólt nagyot, nem volt zavaró. És eskü én ilyen szar tanárokkal vagyok megáldva, általánosban is volt egy pár ilyen, hogy érted tényleg szar volt a szék, és próbáltam úgy "egyensúlyozni" hogy ne adjon ki hangot, de amikor volt valami sem volt zavaró, de faszom ezeknek mániájuk volt és 5 percenként fenyegetőztek, hogy kizavarnak. :D
  • F1re
    Gyakran megesik.

nekem a kozepsulit is 2 igazgatoival sikerult kezdenem 1 honap alatt :d
  • fery02
    Ez is inkább Általános iskola korszakomban. Hobbim volt, hogy gyűjtöttem a szaktanárikat meg osztályfőnökiket. Egy idióta voltam... Ez az egész Középiskolás korra gyökeresen megváltozott, mikor is megmagyarázhatatlan dolgok kezdtek velem történni. Azóta bevagyok fosva.
  • Mike at home
    gimis éveimben az osztályunk nem egy tanárt szándékosan kikészített
    összetartó osztály voltunk
    amelyik tanár nem tetszett, nem jól tanított, kicsináltuk
  • Carlos

• RS
    "Csak pár hangzatos beszólásom volt."
  • Ben007
    csak akkor ha egész órán szopatott minket
  • Rundstedt17
    Mindig is mintadiák voltam.