127612
  • predator1982
    ezért járok fel egyre ritkábban. jóformán mindenhol ez megy. mi van? front??? szánalom hogy ekkora problémát kell csinálni egy kurva szavazó topikból. arról szól, bejön az ember szavaz ha akar, ha meg nem akkor megy tovább. esetleg pár szóban leirja a véleményét, ami után beszélgetés alakulhat ki. javitson ki valaki ha ennek nem erről kellene szólnia-.-
  • tigeroo
    nah ez kész. ez a legalja basszameg....
    mint vmi fürdőskurvák itt egyesek
  • DIESEL DOG #52575
    Teljesen felesleges felhúznod magad ilyen dolgokon, bár megértelek. Tudod mindig akad mindenhol, minden társaságban egy olyan egyén aki mindig túl okos akar lenni...
  • Pepsi Twist
    sok a duma gyerekek, vegyetek vissza az arcotokból niggerek
  • ba32107
    Ha neked ez így értelmetlen, akkor te sem vagy képes értelmezni a fokozatokat. Sajnálom, de úgy ahogy volt én nem fogom berakni a kérdést, mert nem jó és kész. Az üzenetet nem neked írtam oda, hanem a többi adminnak, hogy akárki berakja, ne felejtse el átdolgozni.

"miért nem lehet a kérdezőt bevonva átírni"

Lehet. Erre való a panasztopik. Nem csak bámulni kéne, hanem látni is, ott van egy rakás link a szavazatok alatt. Nem igaz, hogy ennyi ideje ide jársz, és nem tűnik fel. Ha ennyire nem foglalkozol a topikkal, akkor meg nem értem, minek háborodsz fel ezen. Mellesleg nehogy már mi fussunk mindenki után, aki valaha kérdést küldött be. Ha beküldesz egy kérdést, kövesd a sorsát ha érdekel, és ha változik, és nem tetszik akkor szóljál. Ha meg nem érdekel, akkor ne panaszkodj amikor bekerül.

"alapvetően leszarom, hogy mit tesztek ki
    ez az egész csak játék"

Ilyen hozzáállással akkor nem értem, minek fröcsögsz 10 hozzászóláson keresztül ilyen jelentéktelen dolgon, hogy aztán nyilvánvaló szőrszálhasogatásba kezdj (IP cím, stb).

#52563: te meg ne nyalj segget.

Komolyan már rohadt unalmas az állandó panaszkodást. Pozitív visszajelzés nem igen van, de remélem az az állandó párszáz szavazó hasonlóan gondolkodik, mint mi, adminok. Amíg csak egy-két (nyilvánvalóan kötekedni szerető) random ember panaszkodik, addig azt hiszem mi jól végezzük a dolgunkat.
  • Ability
    Az a bánat van itt, hogy lehet normálisan véleményt, kritkát mondani, de amikor minden nap ezt kell olvasnom olyan faszságokkal, hogy biztos eladom az IP-teket, akkor már felhúzom magam, és addig fog ez így menni, hogy mindkettőt kibannolom, aztán nincs több flém, mert rajtuk kívül másoknak nincs baja, vagy apróság, vagy normálisan mondja el.
  • DIESEL DOG #52571
    Flém topik lett a szavazó topik? Vagy mi a bánat van itt?
  • Ability
    Amúgy meg nyilván nekem sem sokkal több gőzőm van erről, nade még ha faszságot is írok, lásd már be, ahhoz, hogy működjön a rendszer ezek nélkülözhetetlen adatok, és kurvára csak egy idióta szavazás az egész, ne húzd már rám az adathalászokat...
  • Ability
    + fingod nincs az adatkezelésről amúgy meg. Van törvény is ami korlátoz, és HA nem akarom értékesíteni, és nem szegem meg a törvény által nem megengedett dolgokat, addig nem nagyon van miről beszélni. Plusz az ATW-nek van egy ilyen license valahol, hogy a tárhely tulajdonosai mire használhatja, és mire nem a tárhelyét.
  • Ability
    #52558: Fél óráig azonos IP-ről lehet szerkeszteni. Ha üzenünk, akkor általában indoklással együtt el is utasítjuk a kérdést, sokszor odaírjuk, hogy küldjétek be újra jobban kidolgozva.

#52560: Jajjmár, minek írnánk ki? A legtöbb kérdés ha úgy kerülne be, ahogy beküldték, már rég nem látogatná senki a topikot, vagy minden nap az lenne, hogy "szar az egész, miért nincs ilyen-olyan opció?". Fogadd el, hogy az emberek kurvára nem gondolnak mindenre, és rohadtul nem dolgozzák ki a kérdéseket, ami persze nem baj, de ha úgy gondoljuk, hogy valami hiányzik belőle, akkor hadd tegyük már hozzá. Az megint más, hogy néha mi sem érünk rá, és nem mindig vannak teljesen jól eltalálva a fokozatok, de baszki, az idejárók jelentős része is annyira egységsugarú, hogy sem a virágnyelvet, sem a mondanivalót nem szűrik le, csak értelmezik a szavakat egyenként, de az utalások, a teljes mondanivaló nem jön le nekik. Amúgy meg nem is az a célja az ötletes oldalnak, hogy pont az kerüljön be, amit ti küldtök. Persze, ha egy nagyon jó kérdést és jó válaszlehetőségeket adtok meg, akkor nem is nyúlunk hozzá, de általában csak az ötlet a lényeg, mert kidolgozni nem szoktátok túlzottan.

#52563: Rundi, te rohadt gyorsan hallgass el, vagy kidoblak mint macskát szarni, mert már elegem van belőled. Álszent, képmutató fikagép. Múltkor került be egy kérdésed, kicsit kiegészítettem, meg finomítottam rajta, hogy ne legyen már annyira fajgyűlölő. Jött egy gyerek, beidézte az egyik opciót, majd hozzátette, hogy a kérdésírónak fingja nincs az egészről, és hogy mennyire szélsőséges. Jöttél nagypofával, hogy hát igen, mekkora szánalom, te küldted be a kérdést, és én teljesen átfogalmaztam, és hogy mekkora nyomorék vagyok. Csakhogy az volt a slusszpoén, hogy pont ahhoz az opcióhoz hozzá sem nyúltam, de nagyon verted magad. Szóval most figyelmeztetlek: vagy normálisan, lázítás nélkül fórumozól, vagy 1.: kibannollak a szavazóból, 2.: berakok egy scriptet a topikba, amitől még olvasni sem fogod tudni.

#52564: adathalászat, mi? Tudod te mit jelent? IP címek, tudod te mire jók azok? IP-ért biztos nagyon sokan kapkodnának, baszki, ez nem email, hogy el lehessen adni, vagy szpemmet küldjek rá. Ilyen botnet hálózatot meg csak nem fogok tán támogatni. Komolyan, eszem megáll rajtatok, mennyire szánalmasok vagytok, hogy ér valami kis negatív hatás, aminek jelentősége nincs, de aztán jöttök nagypofával verni magatokat és minden ami eszetekbe jut befossátok ide, hogy megmondjátok a frankót. Nem fogok felhasználni senki adatát, és az egész névtelen, csak olyan adatokat rögzítek, amire szüksége van a rendszernek a működéshez. Amíg nem ér titeket semmilyen negatív adatkezeléssel kapcsolatos probléma, addig tegyetek már egy szívességet légyszi.

Egyéb kérdés?
  • Rundstedt17
    nincs demokrácia:D
  • Mike at home
    csak ennyi volt a problémám, nem több
  • Mike at home
    különösebben nem akarok panaszkodni
    csak fura volt
    egyébként is ezer éves kérdésem

pl. miért nem lehet a kérdezőt bevonva átírni
    admin megmondja ird át, kérdező átírja. miért az admin találja ki a válaszokat?
  • Mike at home
    najó
    alapvetően leszarom, hogy mit tesztek ki
    ez az egész csak játék
    tőlem úgyis átírhatjátok, amire akarjátok
    csak megállapítottam, hogy totál ki lett herélve
    ha tetszik, ha nem
    én NEM ezt adtam be
    a nép NEM erről szavazott

szerintem ki kell találni vmi jobb szisztémát
    és inkább azt fejleszteni, mintsem az adathalászatot adatgyűjtést
    ip címekről nem beszélve
    adatokat szerinted tárolhatsz emberekről? kiirtad valahová hogy tárolod a szavazások erdményét ip-nként? hogy az adatokkal nem élsz vissza? hogy harmadik félnek értékesíted, nem értékesíted? ez nem játék gyerekek. adatkezelési számotok van-e?
  • Rundstedt17
    .
    Én már nem is szoktam kérdést beküldeni pont ezért.
  • immovable
    A szavazás alatti részen találsz linkeket. Archív szavazások, ..... Panasztopik...stb
  • Mike at home
    miféle panasztopik?
  • Mike at home
    "És igen, fenntartom / fenntartjuk a jogot, hogy átírjuk a kérdéseket olyanra, amilyenre kell. Lehet, hogy ti nem látjátok át, de amit átírunk, az úgy bizony nem jó, ahogy bekerült. Például ott van a laptop vs asztali számítógép kérdés, nézd meg. Túl sok válasz van, ha így betenném, az vicces lenne. Eredetileg azt akartam berakni ma, de nem volt időm kitalálni normális válaszokat"

ezt akkor jó lenne kiirni valahová
    no meg az utolsó mondatot is, hogy úgy írjuk át, ahogy nekünk tetszik. akár alapjaitól kezdve is
    a kérdésfeltevő max ötletet ad
    ennyi energiával miért nem kérdeztek akkor ti? minek ez az áldemokratikus, kérdezzél nyugodtan dolog? meg minek szavazni?
  • Mike at home
    most szólnék, hogy egyéb nem is volt
  • Mike at home
    naja, lehet*, mert már én sem melékszem, csakhogy így meg az egész totál értelmetlen
    a válaszok jellegtelenek nem határoldnak el eléggé
    másrészt bocsánat, de nem láttok bele az agyamba

* a végén volt igen 1: nemtok olvasni, anyám olvassa fel nekme az sg-t
    szerintem sokan kattintottak volna rá
    egyébként meg tényleg nem lehet szerkeszteni később, szal nem tudom, mi a francnak üzengettek, semmi értelme
  • chhaya #52557
    Gyorsan, és fel is fogom elsőre.
  • immovable
    Sokaknak a logója egy kész reklám.
  • Lacee86
    Hát jó, csak az reklám, azt meg itt nem igen kéne sztem.
  • immovable
    Épp most olvasom. :)
  • Fbn Lx
    az a baj, hogy túl sokféle márka van.
    Bár ha ki tudsz találni valami csoportosítást rá, akkor átírjuk
  • extramagascsaj
    lol
    (L)tugyi meg Mr szépfiú?! :FDS:A:DA:D:
  • JohnnyNapalm
    Átlagosan. Nem gyorsan, de azért nem is olyan lassan.
    Többször is el kell olvassam ugyanazt a szöveget, hogy megértsem.

de a Harry Potter minden részének "faltam" az oldalait
  • kovacsgellert
    Viszonylag gyorsan. 8-as betűmérettel kb. 2-3 perc amíg elolvasok egy A4-es oldalt
  • Pepsi Twist
    Gyorsan, szinte falom az oldalakat, mindent megértek.
  • TheRock18
    elég gyorsan tudok olvasni
    előfordult már,hogy egy könyvet végig pörgettem,és egy teljes mondatot eltudtam olvasni
  • CopyKing92
    háhhá különcvagyok:) 1#
  • DIESEL DOG #52546
    Alapavetően jól, és viszonylag gyorsan.

Ragaszkodom ahhoz hogy amit elolvasok, azt meg is értsem...
  • LordVenom
    Nem vagyok itt minden nap...lemaradtam sajna. :(
  • Sickness
    tik buzik vagytok de KAJAKRA
  • FZoleee
    Gyorsan, szinte falom az oldalakat, mindent megértek.
  • Ability
    Csuwwi írta, tőle el tudod kérni az eredetit. Amit itt használunk az itt van, ebbe belenyúltam, hogy szöveget és szövegszínt is lehessen hozzáadni.
  • OrioN the S
    fejlec(Y) :D beszarok
  • RS
    Alapvetően jól, és viszonylag gyorsan.
    De hogy megértsem, előfordul hogy többször is el kell olvasnom ugyanazt.
    (A 2. válasz rosszul van leírva.)
  • Heffi
    OFF: ba32107 vannak ezek a "kitüntetések" mint pl nálad az hogy Házigazda, Adminisztrátor. Szóval ezt a scriptet hol lehet megtalálni?
  • Ability
    Hát csak dinamikus IP-t nézve, hiába változik, rohadtul nem kell újra szavaznod. Amúgy nem lenne nagy munka betenni, bár a többiek meg tudják mondani, hogy az admin oldalon is van egy jó nagy, irritáló, friss bug, amit még múltkor építettem bele -.-" és azóta nem volt időm megcsinálni. Amiért én nem feltétlen tartom jó ötletnek az az, hogy néha igenis jó dolog, hogy bele tudod kényszeríteni a népet, hogy muszáj legyen választania valamit. A legnagyobb gond az az, hogy az emberek nem látnak a kérdés és az opciók mögé, nem kell ezeket szószerint értelmezni, ezek csak a fokozatokat jellemzik. Az persze egy dolog, hogy nem mindig tökéletesen van átmenet a fokozatok között, de nem az a lényeg, hogy ami oda van írva az szó szerint igaz rád, hanem csak egyfajta példa, amivel megpróbáljuk leírni az adott fokozat, szint "erősségét". Egyébként az a baj ezzel, hogy ha betenném, akkor külön adminisztrálni kéne a lehetőséget, mert ha mindig megjelenik az nem jó, lesz olyan, amikor direkt ki akarjuk majd szedni. Ugyan ez az egyébbel is, a legtöbb kérdéshez nem kell egyéb, szinte már csak azért van ott olyan gyakran, mert az emberek képtelenek behatárolni magukat. Viszont nem feltétlen lenne rossz, ha lenne egy kimondott "Üres szavazás" opció, és az bele sem számítana az eredménybe.