127612
-
nekem van :P #53610 -
Vans. -
sparco:P najo nem de pályázok egyre mert állat -
ba32107 #53698 Jól hangzik! Az ára nekem annyira nem vészes (ha valóban annyi, amennyi a hivatalos oldalon van), majdnem minden cipőm ilyen árkategóriában volt, de igazán jót nem találtam még. Szerintem a következő egy Tisza lesz. -
tudod...boltba :) -
ezt hol vetted
-
levi's,vans,mission,flag meg egy nike amit szokoevente hordok es buliba mezei tornacipo, hogy azt tapossak/tapossam szijje. -
Nem érdekelnek a márkajelzések. -
ilyen.
-
*volt már pár modellem -
uhuuuu ez mit ad ^^ én is nagy adidas párti vagyok de csak a régi jeles :D volt már modellem. de kivételesen most nikeot szeretnék venni:
-
Egy 1,5 éves Nike-ot még mindig bírja. Váltásnak egy Noname deszkáscipő(egyébként vezetni ebben a legjobb). Edzésre pedig egy Kelme teremcipőt.
-
VANS -
Varrónő. -
hogy szükitetted be?
mer nemegyszer estem már a nadrág miatt... -
Más márkájút, mégpedig: perpill fox (van egy fehér meg egy fekete is), de nemsokára cserélek DC-re szerintem, Fox nem gyárt igazán jó cipőket
Vinyus: ez a cipő valami kurvajó :o
ezek a cipőim vannak most:
-
Csak az adidas :D
meg van egy fehér adidas decade-em fekete brake-es csávóval az oldalán (sajna képet nem találtam) -
Strapabíró-e? :D Mi az hogy...
Másfél éve minden 2nap szinte az van/volt rajtam, s az ég egy adta világon: Semmi baja! :)
Ugye a széle ilyen gumi.. varrott gumi! Na már most, akinek van Converse, tudja; az a gumi k*vára nem strapabíró, mert pár hét és leválik...
Na már most a Tisza gumija nem csak, hogy ragasztva, de elég rendesen varrva is van!
Ha behajlítod a lábfejed.. a cipő orra így megtörik, valahogy a Tisza úgy van megoldva, hogy nagyon könnyen hajlítható, de mégse törik meg az anyag. [Én sem jöttem rá hogy..]
Még egy pozitívumot említenék: Igaz cipőfűzős verzióm van [Van tépőzáras, de nekem az nem tetszik annyira..] és bevallom őszintén, ha életemben 4* kötöttem ki/be már sokat mondtam! :D
Ki be bújok belőle, a lábam tartja, mégis egy másodperc felhúzni! :D
Azért, hogy nehogy azt higgye valaki, a Tiszánál dolgozok, s csak el akarom adni... mondanék egy negatívumot is!
Ugyebár van a cipő külsején egy nagy T betű, s a cipő hátán is! Ami hátul van, az varrva van cérnából, az nekem elkezdett effektív egész hamar bomlani.. öngyújtóval leégettem... azóta semmi baja!
Még talán, ami sokaknak fájdalmas lehet, az az ára! :/ Én is nehezen vettem rá magam, mikor beszereztem egyet, de utána hetekig alig mertem utcára menni vele! xD
[Ez mint a saját tapasztalatom, lehet valaki másnak 1000+1 problémája volt vele!] -
wazzz...asszittem lány vagy
-
Nem.
#53681:Nem vagyok az...csak tükör nélkül nehéz ilyen szögből lekapni anélkül,hogy ne fordítanám be a lábamat... -
csámpy
-
te ilyen emós vagy? -
Noname cipőt hordok, nem számít a márka. -
Férfi nadrágot is belehet szűkíteni, sokkal kényelmesebb mint a női, ha inkább átvarratsz egy férfi nadrágot | tapasztalat |
#53676: Utálom ha beleakad a bringába a nadrág, szóval azért járok ilyenbe, am kényelmes, nemzavar.. :) -
Engem nem zavar,csak levenni nehéz...
A mogyit+répát nem szórítja szét mert felül direkt úgy van megcsinálva hogy egy kicsit lógjon a seggénél és a cipzárnál is. -
megőrülnék egy ilyen nadrágban. jól is érzik magukat ebben az emberek, vagy csak divat? -
Sötétszínű répanadrág + egy fehéren rikító tornacipő, Michael Jackson reborned... -
Ez a nőigatya nem szorítja el a heréidet? 
-
Bezony ám főnök.A Tisza nagyon pöpec cuccokat csinál(Pólóik is királyak csak elég borsos áron vágják hozzád őket)már jó pár Tisza cipőt elhasználtam de elégedett voltam az összessel^.^ -
vádlira gyúrsz?
-
lord nihilus #53671 Tisza (váltásban Converse CT) -
Nike
-
omg lol, am nike :D -
Cat 02 #53668 kapufa :D -
az enyémnek más a színe és a mintája, de ezen is jól látszik, hogy a talpának a legszéle nem egyben van, hanem mintha csak odaragasztottak volna utólag körbe egy gumidarabot. Na az válik le de kurvára. Ebben az is közrejátszik, hogy a gumi a talpán kurvára puha és a sarkamnál kb 1 centivel kisebbre összenyomódik, már teljesen eldeformálódott:\
a lényeg: otw lite-ot ne vegyetek -
Nike most. -
A circa neked nem nyomja szét a lábad? Van olyan h járni nembírok benne úgy fáj egy nap után... Úgyérzem lelesz fokozva azis bringáscipőnek >.< -
Diesel: Boleslav, Georgy modellek pl. tipikusan nekem tetsző cipők. Sajnos kevés a fantáziadús cipő. Ronda sportcipőkkel, vagy unalmas "öltönycipőkkel" vannak elárazva a boltok. -
csak én hordok itt kosaras cipőt? :D -
ba32107 #53661 Haveromnak van egy Hugo Boss cipője, és frankón olyan, mint egy bohóccipő. De tényleg. Egyszerűen nem értem, hogyan húzhat fel valaki egy olyan ízléstelen fost.