127612
  • extramagascsaj
    "a keménysrác-péniszem jóval nagyobb, mert 56 forintjából kiettem a tescot."
    :DDDDDDDDDD
  • autoszimulator
    igazából, aki nem próbálta, azt nem ítélheti meg, hogy jó-e vagy sem. Persze, belegondolsz milyen dugni a barátnőddel, levonod belőle az érzelmeket, a szex utáni beszélgetést, és megkapod. Szvsz szar, első aktusnak fiúknál tökéletes, kicsit piásan, de amint egyszer próbált valaki "szeretkezni", és nem "dugni", az utána az utóbbi nem fog annyira vágyni. Szerintem. Megint csak szerintem, s bár szerencsére mindkettő megadatott az életben (de sokba is került baszki), nekem előbbi jött de. De ismerek embert, akit ez nem érdekel, neki a vad szeretkezések jönnek be félig ismeretlen lányokkal, új partnerekkel. Ezt sem lehet elítélni, nem vagyunk egyformák. És ha a srác megteheti, csajok miért ne tehetnék?
    Azt meg azért jó lenne tisztázni magában mindenkinek, hogy az egy éjszakás kaland KIPRÓBÁLÁSA nem jelent teljes erkölcsi romlottságot. Az ember kíváncsi lélek, próbálkozik. Egyszer a tescoban megettem egy sajtos kiflit, isten látja lelkem, nem lopni akartam (mondjuk nem fizettem ki), de ettől mégsem lettem tolvaj, betörő. Kipróbáltam, és azóta a keménysrác-péniszem jóval nagyobb, mert 56 forintjából kiettem a tescot.
  • extramagascsaj
    rohatt perverzek vagytok
    naná h állva :D:D:AS:D:ASD::D
  • OrioN the S
  • autoszimulator
    uh, szendvics póz állva?
  • OrioN the S
    dugni akarok.
  • extramagascsaj
    nos
    én pl. nem mondtam semmit az egy éjszakás kalandokról, mert középen állok
    pl. ilyennek
  • NEOreg3
    ilyen témában, mint az egy éjszakás kalandok, milyennek kéne lennie egy olyan ember véleményének, aki középen áll? komolyan érdekel
  • extramagascsaj
    így van
    de nem biztos,h tapasztalat híján reálisan ítélünk, nem?

pl. az eperfagyi ízéről hogyan nyilatkozol, ha meg sem kóstoltad?
    ezzel persze nem azt akarom mondani,h próbáljon ki mindenki mindent...csupán azt,h nem kell mindig az embernek valamelyik oldalra állnia
    lehet középre is állni
  • NEOreg3
    a párhuzamot lehet rosszul vontam meg és csak én látom, de csak arra akartam kilyukadni, hogy tapasztalat nélkül is alkothatunk véleményt valamiről, és persze lesznek olyanok, akiknek nem tetszik a véleménye, de ilyenkor nem ez a megfelelő érv, hogy próbálja ki, mert nincs tapasztalata
  • extramagascsaj
    én nem azt mondtam,h mindenki egyformán gondolkodik
    azt mondtam,h ott is van egyfajta morális kérdés...amihez tartja magát a közösség
    ebben a témában azonban,amiről beszélünk...nem általános és még inkább nem közösségi viselkedést érintő dolog

ez egyéni attitűdök kérdése
    mindenkinek megvan a maga véleménye róla...nekem is...neked is
    kettőnk között csupán az a különbség,h én nem akarom rád erőszakolni a sajátom
  • OrioN the S
    itt vagy sok a szuz, vagy sok az olyan akinek nem volt egynel tobb baratnoje :D vagy mindketto :D legrosszabb esetben wowban keresi az igazit :D
  • NEOreg3
    tehát szerinted téves feltételezés az, hogyha összezárnak 100 pedofilt, akkor azok meg fogják érteni egymást és nem fogják szétverni egymás fejét azért, amit tettek?

kérdezhetném ugyanezt a gyilkosokról, drogosokról, melegekről, akárkiről

mindről alkotunk véleményt, mégsem tapasztaltuk egyiket sem

ugyanez vonatkozik az egy éjszakás kalandokra is. valaki kipróbálta, bejött neki és az a véleménye, hogy ez teljesen jó, elfogadható dolog az ő véleménye/értékrendje szerint. más nem próbálta ki, azt mondja, hogy ez visszataszító és nem kér belőle. na már most ha az illető világképébe nem fér bele az, hogy a társa valaha is egy éjszakás kalandban vegyen részt, akkor kinek van joga azt állítani, hogy ne alkosson véleményt róla, mert nincs tapasztalata? ennyi erővel egyetlen heteroszexuális se undorodjon a homokos szextől, mert biztos nem izgatták még a végbelében lévő G pontját egy 20 centis pénisszel

• Dick Riddick
    Én tapasztalatról beszéltem, nem igazságról. A két szó nem ugyanaz.
  • balee4
    Nem érdekelnek a volt partnerei.

• poppe
    modik erre verik, h itt milyen flém van :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az 5. gólról maradok le, mert próbálok visszaolvasni...
  • extramagascsaj
    ne tőlem kérdezd...én csak tényt közöltem (smasszer ismerősömtől tudom amit írtam, ő pedig a bőrén tapasztalja nap mint nap,hogy mi megy a sitten. Ezzel a helyedben nem vitatkoznék)...azzal szemben, hogy te feltételezésekkel próbálsz állítani vmit
  • NEOreg3
    csak szélsőséges példákat hozok fel
  • Fbn Lx
    Most már azt mondod, hogy nem állítod. Idáig folyton a puszta tapasztalattal dobálóztál, most meg már azt mondod, hogy nem állítod?
    Mellesleg ne félj attól, hogy bármit támadásnak veszek, nem harapok. Főleg neten keresztül. Szóval nyugodtan kifejtheted a véleményed, ha már meglibbentetted a fátylat.
  • Heffi
    Pedofil vagy?
  • NEOreg3
    a sittesek nem próbálták még ki a pedofíliát, ezért tapasztalat nélkül alkotnak a pedofilokról véleményt és megverik őket=(

de érdekes, akkor a gyilkosokat már nem verik szét?
  • Fbn Lx
    " az hogy te nem tisztelsz senkit"
    Innentől kezdve felesleges továbbolvasnom. Újabb szófacsarás.
  • xxxpaulxxx
    Nem érdekelnek
  • extramagascsaj
    ja
    de még a sitten is a pedofilokat és a nekrofilokat verik szét...
    azért ez mindent elmond
  • NEOreg3
    ha megtapasztalod, majd rájössz.
  • Dick Riddick
    Biztosan.
  • NEOreg3
    egy gyilkosnak a gyilkosokról és egy pedofilnak a pedofilokról szintén szubjektív véleménye van
  • Dick Riddick
    :) Dehogy szabtam meg. Állítom.
    Gyilkos, pedofil, ezek félreérthetetlen, objektív fogalmak. egy párkapcsolat vagy a benne résztvevő felek megítélése viszont már erősen szubjektív. Ha megtapasztalod, megtudod.
  • Dick Riddick
    Elég jó a szövegértésem, így visszaolvasva nem értettem félre semmit, de ki sem forgattam. Hogy rövidre zárjuk a vitát, a te értékrendeddel nekem semmi bajom. Nekem az nem tetszik ahogy azokról a lányokról beszélsz akik nem így tesznek. Számomra világos pár dolog, de azt hiszem ha leírnám sértésnek vennéd. Úgyhogy nem teszem.
    Az hogy valakinek több tapasztalata van, nem jelenti hogy igaza is, bár én ezt nem is állítottam. De hogy szélesebb látókörű, az elég valószínű.
    És még egyszer leírom, ez az én szubjektív véleményem, nem támadás.
  • predator1982
    pont hogy te beszélsz mellé!!!!! dick arra célzott hogy itt játszod az erkölcscsőszt, viszont tapasztalatod nulla! az hogy te nem tisztelsz senkit, az meg bizony a te szegénységi tanusitványod.

és a megélés nem az agybafőbe dugást jelenti. nekem most is harmónikus kapcsolatom van egy jó ideje, és egyikünk sem tartja számon hogy kinek hányszor és kivel volt dolga, mert(és itt egyetértek veled) mindenki nulláról indul.
  • Fbn Lx
    Ezért kissé meredek, ha te szabod meg, mi tartozik a véleményezhető kategóriába, és mi nem.
    Azért engedd már meg, hogy más értékrenddel rendelkezzen, mint te. Én megengedem, hogy így gondold...
  • NEOreg3
    dehogy kötekedek
  • Dick Riddick
    Ez inkább már kötekedés.
  • NEOreg3
    ne sorold addig más kategóriákba őket, amíg ki nem próbáltad
  • Fbn Lx
    Nem is értem minek erőlködök itt, úgyis sikerül valakinek kiforgatnia a szavaimat. Ez minden vitánál így megy.
    "aki a második randin lefekszik egy fiúval az k*rva. Ha 1-2 hét míg ágyba kerülnek ribanc, de a három hét már erkölcsösség"

Ugyan már, én komolyan erről beszéltem szerinted? Ezidáig a hozzáállásról, a kölcsönös megbecsülésről, érettségről pofáztam, valamint a számok jelentéktelenségéről, az "1-2 hét után" kifejezést szintén a hozzáállás érzékeltetőjeként használva, és sikeresen visszajutottunk az elejére. Van ennek így értelme?
    A tapasztalattal kapcsolatos részbe nem fogok belekötni, mert egyetértek. A tapasztalatotok mennyisége valószínűleg nagyobb, már az életkorotok alapján is. De azt hiszem ezzel kapcsolatban már kifejtettem a véleményem, olvass vissza, és ha kedved támad, nyugodtan cáfold meg az üzenetemre válaszolva. Remélem megbocsátod, ha nekem nincs kedvem ezt is újra leírni.
    De engedd meg hogy továbbra is fenntartsam: Ha a te gondolatmeneted szerint közelítjük meg a problémát, akkor Sanyinak van igaza Pistivel szemben, mert Sanyi 14 éves, Pisti meg csak 12, valamint Józsinak van igaza Bélával szemben, mert Józsi 43 éves, Béla meg csak 37. Ha már a gondolkodás gyerekességénél és a bölcsesség hiányánál (ami a tapasztalattal ellentétben szintén nem termelődik a kor előrehaladtával) tartunk, akkor EZ az.
    Ahelyett, hogy a válaszadást kikerülve, meg a konkrét véleményezést és a téma előrehaladását kikerülve ilyen látszatérveken lovagolnánk, elkezdhetnél ténylegesen érvelni.
  • Dick Riddick
    Nem ugyanaz a kategória.
  • NEOreg3
    mától ne véleményezd a gyilkosokat, pedofilokat, stb.
  • Dick Riddick
    Eldöntheted, persze, de akkor ne véleményezd.
  • chhaya #55398
    Akkor még egyszer: #55360
  • Dick Riddick
    Számomra ez nyilvánvaló, különben nem állítanád hogy aki a második randin lefekszik egy fiúval az k*rva. Ha 1-2 hét míg ágyba kerülnek ribanc, de a három hét már erkölcsösség? Ugyan már. Figyeltem a szóhasználatodat, az is sokat elárul.
    Egyébként félreértettél, én azt mondtam Prednek valószínűleg több tapasztalata van nálad. És nekem is.