Fbn Lx#55402
Nem is értem minek erőlködök itt, úgyis sikerül valakinek kiforgatnia a szavaimat. Ez minden vitánál így megy.
"aki a második randin lefekszik egy fiúval az k*rva. Ha 1-2 hét míg ágyba kerülnek ribanc, de a három hét már erkölcsösség"
Ugyan már, én komolyan erről beszéltem szerinted? Ezidáig a hozzáállásról, a kölcsönös megbecsülésről, érettségről pofáztam, valamint a számok jelentéktelenségéről, az "1-2 hét után" kifejezést szintén a hozzáállás érzékeltetőjeként használva, és sikeresen visszajutottunk az elejére. Van ennek így értelme?
A tapasztalattal kapcsolatos részbe nem fogok belekötni, mert egyetértek. A tapasztalatotok mennyisége valószínűleg nagyobb, már az életkorotok alapján is. De azt hiszem ezzel kapcsolatban már kifejtettem a véleményem, olvass vissza, és ha kedved támad, nyugodtan cáfold meg az üzenetemre válaszolva. Remélem megbocsátod, ha nekem nincs kedvem ezt is újra leírni.
De engedd meg hogy továbbra is fenntartsam: Ha a te gondolatmeneted szerint közelítjük meg a problémát, akkor Sanyinak van igaza Pistivel szemben, mert Sanyi 14 éves, Pisti meg csak 12, valamint Józsinak van igaza Bélával szemben, mert Józsi 43 éves, Béla meg csak 37. Ha már a gondolkodás gyerekességénél és a bölcsesség hiányánál (ami a tapasztalattal ellentétben szintén nem termelődik a kor előrehaladtával) tartunk, akkor EZ az.
Ahelyett, hogy a válaszadást kikerülve, meg a konkrét véleményezést és a téma előrehaladását kikerülve ilyen látszatérveken lovagolnánk, elkezdhetnél ténylegesen érvelni.