127612
-
De pont ez a lényeg, ha mindenki betartaná a szabályokat, nem kéne kaszálniuk... Milyen ellenőrzés az, h bejelentjük, "Most vigyázzatok, most mérnek!" ?! -
Azért kell bemondani kérlekszépen, mert a feladata nem az emberek megbüntetése, hanem a szabályok betartásának erősítése. Nem lehet fő cél az, hogy pénzt szednek be. Ott kezdődne az, hogy gerilla jelleggel kiraknának váratlan helyekre szépen alig feltűnően korlátozótáblákat, aztán kaszálnának mint a disznó. -
Üres szavazás -
Mert a sofőrök égből szállott angyalok, mi?!
-
xxxpaulxxx #55995 Legyen kötelező a KRESZ már áltitól... az éljen fel egy kresszvisgával és akkor a továbbiakban már csak rutin, forgalom meg elsősegély kell az embörkéknek:D -
Már általános iskolában oktatni kellene (felső tagozattól)
már csak attól függ, hogy milyen szinten.
a B-s jogsit nem támogatnám, minek ennyi autó??
az legyen amolyan "kiváltság"..., hiába van jogsija óccón, az autót fennt is kell tartani...
iskolai szinten meg szerintem lehetetlen lenne megvalósítani (azt a kevés gyakorlati tapasztalatot is a tanulóba verni) -
HUmanHunter #55993 Teljesen mindegy, semmi nem változna. Nem a tudatlansággal, hanem a nemtörődömséggel van a baj. -
Jó így ahogy van, nem szükséges a módosítás. -
ba32107 #55991 Passz, nemtom. Valószínűleg az óraállítás lehet, mert az mindig bekavar, és sokat szoktunk vele szopni. -
középiskolától jó lenne...sokszor tele a pöcsöm a biciklisekkel mikor vezetek (énis szeretek biciklizni :) meg az idióta öregnénikkel akik átbotorkálnak a zebrán a piac felé miközben piros van nekik...nem is beszélve az iskolába rohanó gyerekekről -
+1
-
Persze, a traffipaxnak pont ez lenne a lényege, h váratlan helyen bukkan fel. Betiltanám azt, h a médiában ezeknek a helyét reklámozzák. -
Egy ismerősömmel nemrég éppen erről beszélgettünk. Főműsoridőben bemondják hogy hol van trafi. Ennyi erővel azt is bemondhatnák hogy a második dűlőben Józsi bácsi éppen elment bajuszvágásra, őrizetlenül maradt a szőlő. Az északi oldalon észrevétlenül be lehet jutni.
Nem zavar ha valaki egy kicsit gyorsabban megy a megengedettnél, de nálunk inkább már az a baj hogy nem nagyon van aki alatta marad.
Tele vannak a magyar utak idiótákkal, miért segítik még ezzel is őket... -
A tegnapi brés kérdés miért nullázódott le amúgy? Bekevert az óraállítás, vagy csak a házigizda nagyon elhatárolódott a kérdéstől? :) -
Már általános iskolában oktatni kellene (felső tagozattól). Nem mondom hogy napi rendszerességgel, de nem ártana ha megismernék a közlekedés alapjait, főleg hogy az iskolák forgalmas helyeken vannak, és sok kis ufo biciklivel jár iskolába.
Sok felnőttnek még jogsi után sincs fogalma róla hogy mi is az a kresz /tapasztalat/, legalább a kissrácok tudják.
-
Már általános iskolában oktatni kellene (felső tagozattól)
-
Az elsőre szavaztam, sztem jó lenne, ha már egy ált. sulis gyerek is megismerné az alapokat. Persze a többi opcióban is van igazság. Sajnos a nemtörődömség nagyon benne van az emberekben. Hogy a nagyobb bírság mennyire célravezető, hát... vitatható. A jogosítványelvétel már jobban hangzik. Ezenkívül jóval több rendőrre is szükség lenne. (Mármint az utakra, a rendőrállomány mennyisége elég.) -
Jó így ahogy van, nem szükséges a módosítás
bár nem értek hozzá, de nem is érdekel. lehet ha tudnék vezetni más volna a meglátásom, de én jobban büntetném a szabálysértőket, legyen az gépjárműves, vagy bármi más, gyalogosokat is idevéve. jah s azt sem értem mi a ****-nak kell pl bemondani hogy hol van trafipax! azokat is megbüntetném kik megmondják. ha gyorsan hajt valaki vállalja, hogy beleszalad :-) -
Egyéb: ki kéne találni egy gyalogos Kreszt amit lehetne már tanítani az általános iskolában is -
Cat 02 #55980 2. de így sincs pénz az iskolákban, szal esélytelen. Ha meg fizetni kéne érte és kötelező is lenne 1ben az szegényebbeknek parás. -
A-a, nem szűrted le a lényeget. Ez nem egy ellened irányuló támadás és jellemzés volt. Ez az általánosítás ellen irányuló cinikus komment volt, ahol a Te nézeteidet használtam fel szélsőséges példák kivetülésére. Úgy látom a hatását megtette. Amúgy meg nyilván nem érdekel a véleményed, főleg hogy nekem sem jön be a kérdés (de bajom sincs vele) és nem is én tettem be, ráadásul tegnap írtam a többi adminnak, hogy szerintem célravezetőbb lenne úgy feltenni a kérdést, hogy melyik a legminimálisabb méret ami már "mindenre elég" és kielégítő tud lenni.
Többieknek: mekkora a szerszámod kérdés már volt. Természetesen csak azért került be, mert az adminok mind buzik.
-
extramagascsaj #55978 akkor jól elkúrtad :DASDA:SD::ADS -
Szavazatok: 5
lol -
"Szerintem nincs olyan, hogy ideális."
Mint már többen leírták előttem, mindenkinél más az ideál.
-
Fbn Lx #55975 Mivel magasabb vagy, ezért... lehet nem kéne ilyen "mélyen" belemenni, de arányosan minden elvárásod annyival nagyobb kell, hogy legyen :]
Ma Magyarországon 165 centi az átlag női magasság. Ennél ha jól tudom, több, mint 10%-kal magasabb vagy. Ma magyarországon asszem 14 centi az átlag méret. Magasságodból következően ennél több, mint 10%-kal nagyobb az igényed. 14-nek a 10%-a kb. másfél centi. tehát számodra a méretek több, mint másfél centis eltolódással nyújtanak akkora örömet, mint az átlagnak.
Csak próbáltam matematikai irányból megközelíteni a kérdést :p -
jah LÚL
-
Fbn Lx #55973 :DDD
ez megmosolyogtató volt
ciCó -
Fbn Lx #55972 Engem speciel egyáltalán nem zavar. Én úgy vagyok vele, hogy ez a véleménye, nem bánt vele közvetlenül senkit, ossza meg nyugodtan másokkal is. Ez hozzátartozik a dologhoz. Az önbizalomhiányos taknyot meg egyik admin sem veszi magára, mert okosabbak ennél. -
SL #55971 egyértelmű 17-20 cm.
-
cicó != cigó
-
nem ő cigányoz, kb. erről szól a topic (már amikor olyan kérdések vannak) -
Fail? -.- -
majd ha már járt nőben, akkor kiderül :D -
Ez nem magyarázkodás.
Nincs mit szégellni.Ill szerintem. -
Pontosan. -
Jeff001 #55964 már ne haragudj de figyellek egy ideje és azt állapítottam meg hogy ahova te beírsz valamit ott azonnal off kezdődik el, hanyagold már az sg-t légyszíves nemkell minden topikban okoskodnod, tartozz egy réteghez járj oda de nem akarom mindenhol a süketelésed olvasni, köszi -
És a hölgy fórumozók akkor ne szavazzanak??

A helyes kérdés: "Mekkora farkat AKARSZ?"

-
Borg #55962 Ja, nem értem minek cicózni.
(Az is sokat elárul, hogy benne van az első 2 (3-4 :D) kategória, valszeg önámításnak :D) -
jó voltál... -
Tudjuk, tudjuk, egy ilyen kérdést csak kisebbségi komplexusban szenvedő buzi tesz be, de minimum zsidó és cigány egyszerre, és amúgy is a kurva anyjunkat már az adminoknak, éljenek a nagymagyarok, írtsuk ki a retardáltakat, de minimum szervezzünk megfélemlítő gyűlést a miép székházán.