127612
  • BaliBoy
    Amíg ki nem próbáltam az ilyen dance ejay nevű progikat én is így vélekedtem. Utána már nem... És az említett progi ráadásul elég amatőr.
  • SötétBarom
    Ha meg szerzek öt faszt, akik tudnak hangszeren játszani, előadnak bárkitől bármit. -.-
  • immovable
    Jó'vanna.
  • Lacee86
    Hát azért egy jó dallamot meg hozzá egy ütős éneket kitalálni nem biztos, h mindenkinek menne! Nem az ilyen tuc-tuc-ra gondoltam, ami csak huppog meg közben morog vmi basszus gyanánt.
  • immovable
    *amit
  • immovable
    Hát pedig a ZENÉT hangszeren játsszák. No offense, de a gépi tüc-tüc nem zene, max zaj, akit bárki összeállíthat mindenféle zenei tudás nélkül. :D
  • Lacee86
    Hát jah, ennyi erővel ha összeáll pár zenélni nem tudó egyén, aztán püfölik a dobot, nyaggatják a gitárt meg vmit vonyítanak közben, akkor az már igényesebb zene, mint egy igényes dance szám, mert hát vazze, élőzene!

Nem a Tankcsapdára értem amúgy. Nem azt mondom, h milyen igényes zene, de sztem nem rossz.
  • SötétBarom
    Tankcsapda meg a depresszió nem kifejezetten "minőségi" zene :DD Nem fikázódni akarok, félre ne érts, csak nem szeretem, ha valaki felsőbbrendűnek érzi magát, mert hangszeres rockzenét szeret.
  • xxxpaulxxx
    nem, de a reggae-t (értsd: Roots reggae) inkább szeretem, mint a Dancehall-t:D
  • SötétBarom
    Ritkán, csak az igazán nagy kedvenekre megyek el.

Nyáron, fesztiválon. NovaRock FTW BITCHES!!444
  • Barnabyka
    Koncert? Ugyanmár, diszkó a menő...

14
  • Narusco
    Kedvenc zenei stílusom minden környékbeli koncertlehetőségét megragadom, kedvenceimért messzebbre is elutazom akár.

mivel kurvasok zenét hallgatok, és a hangszeres fajtából, ha olyan jön amit sokat hallgatok mindig megyek. viszont csak a minőségebbi zenéket szeretem, ilyen hogy tankcsapda meg depresszió... ha más miatt megyek és ezek is zenélnek elhallgatom, de amugy számomra semmit nem ér.
  • Pepsi Twist
    ott szórakozok, és szeretek öltönybe flancolni :D no meg kiépítek még több kapcsolatot :) premierre nem mindenki tud eljárni :P
  • F1re
    joh is az :P meg pörgetni a sok ribit
  • tigeroo
    ug rap a kedvencem ja :)

vagy metál? faszsetudja. mikor hogy!
  • Rockynhooo
    jah értem. ja mindenhol azt látom hogy idézeteket írsz ug számokbol azért gondoltam :D
  • tigeroo
    jaja XD

deh annyira beállok, hogy úgyis mindegy

jameg: én repper?:D rap-metál-funky minden a szar jöhet! csak zene legyen! meg jó!

• Rockynhooo
    te? egyfolytában azt híreszteled mekkora repper vagy és diszkoba jársz?
  • Bulykin
    utoljára Ladánybene koncerten voltam még a nyár elején:)

az volt keményen a 4.koncert asszem amin voltam^^ de ha időm és pénzem engedi és a közelben van valami jó koncert ami érdekel akkor tuti elmegyek
  • Lacee86
    Az biztos. :)
  • Kicsikiraly
    egyetért. bár azért sok helyen tudnak nagyon szépen játszani a magyar nyelvvel, de a magyar zene nagyrészt (nem csak a nyelv miatt) elég igénytelen :S
  • Fbn Lx
    a legjobbak az általános iskolai sulidiszkók voltak.
    külön művészeti élmény
  • Fbn Lx
    lényegében minek is választanánk el ennyire a reggae-t a dancehalltól?
    úgy beszélsz róla, mint ha két külön fogalom lenne.
  • Fbn Lx
    nem csoda, hiszen az iron maident is annyira szeretem is nagyra becsülöm.

• tigeroo
    én másfél éve csak klubbokba járok denszelni :D
  • morcosqtya
    Sajnos mostanában nem nagyon van időnk.. :-((
    régebben szerettünk menni.
  • Falcon87
    :DD:DD
  • autoszimulator
    naneeee

ott milyen bizniszed folyik? :D
  • Lacee86
    Hát, lehet h nem is olyan menő... :) Amúgy régen én szinte csak azt a zenét hallgattam, amit diszkókban nyomatnak (azért a dallamosabbakat, nem ezt az ajtónyikorgást meg idétlen huppogást), de igazi diszkóban csak egyetlen1x voltam. :) Ma mindenféle zenét hallgatok, túlsúlyban van már a hangszeres zene, de egy jó kis dance szám ma is jöhet simán.
  • F1re
    mér van az h csak 2en mertük beírni? pedig tényleg a diszkó a menőő :D
  • CoolX
    Ritkán, csak az igazán nagy kedvenekre megyek el.
    1 évben egyszer(miskolci kocsonya fesztivál) :DD
  • tenkenorman
    Nyáron egyszer kétszer. Helybeli koncertekre elmegyek akkor is ha nem a kedvencem. De pl. egy kárpátián vagy valami black metálon nem érezném jól magam, de egy igényesebb ismert punk zenekar nagyon is belefér, vagy calami alter. Quimby, 30Y.
  • Molnibalage
    Na, ez tényleg az! :)

Hasonlóban. Talán ez jobb bár, valeszeg régebbi is. :)
  • milk4
    Pl.

Én lassú számnak azt nevezek,amit lassú akkusztikus gitár és/vagy zongora "kíséri" a kissé emócionálisabb szöveget.
  • [HUN]FaTaL
    Enya, Mike Oldfield

Örök kedvencek. :)
  • somdav95
    Ritkán, csak az igazán nagy kedvenekre megyek el
  • Molnibalage
    Melyik részét? Mert én a több száz vagy ezer kedvenced közül 10-re randomot kiválasztva nem találtam ilyet. Szerintem a lassú szám, az olyan, mint egyes Enya számok, és az akusztikus meg mondjuk BSG OST, Mike Oldfieled egyes albumai stb. Ilyet nem találtam.

• [HUN]FaTaL
    Te színházba? Na ne röhögtess. :D
  • [HUN]FaTaL
    Van magyar számuk is.
  • milk4
    Már nem az umszki-ba,már külföldön lakok.
    Csak 9F-be jártam oda,nekem volt mint beatles/bukósisakos hajam:D