127612
-
Amíg ki nem próbáltam az ilyen dance ejay nevű progikat én is így vélekedtem. Utána már nem... És az említett progi ráadásul elég amatőr. -
Ha meg szerzek öt faszt, akik tudnak hangszeren játszani, előadnak bárkitől bármit. -.- -
Jó'vanna.
-
Hát azért egy jó dallamot meg hozzá egy ütős éneket kitalálni nem biztos, h mindenkinek menne! Nem az ilyen tuc-tuc-ra gondoltam, ami csak huppog meg közben morog vmi basszus gyanánt. -
*amit -
Hát pedig a ZENÉT hangszeren játsszák. No offense, de a gépi tüc-tüc nem zene, max zaj, akit bárki összeállíthat mindenféle zenei tudás nélkül. :D -
Hát jah, ennyi erővel ha összeáll pár zenélni nem tudó egyén, aztán püfölik a dobot, nyaggatják a gitárt meg vmit vonyítanak közben, akkor az már igényesebb zene, mint egy igényes dance szám, mert hát vazze, élőzene! 
Nem a Tankcsapdára értem amúgy. Nem azt mondom, h milyen igényes zene, de sztem nem rossz. -
Tankcsapda meg a depresszió nem kifejezetten "minőségi" zene :DD Nem fikázódni akarok, félre ne érts, csak nem szeretem, ha valaki felsőbbrendűnek érzi magát, mert hangszeres rockzenét szeret. -
xxxpaulxxx #56791 nem, de a reggae-t (értsd: Roots reggae) inkább szeretem, mint a Dancehall-t:D -
Ritkán, csak az igazán nagy kedvenekre megyek el.
Nyáron, fesztiválon. NovaRock FTW BITCHES!!444 -
Koncert? Ugyanmár, diszkó a menő...
14 -
Narusco #56788 Kedvenc zenei stílusom minden környékbeli koncertlehetőségét megragadom, kedvenceimért messzebbre is elutazom akár.
mivel kurvasok zenét hallgatok, és a hangszeres fajtából, ha olyan jön amit sokat hallgatok mindig megyek. viszont csak a minőségebbi zenéket szeretem, ilyen hogy tankcsapda meg depresszió... ha más miatt megyek és ezek is zenélnek elhallgatom, de amugy számomra semmit nem ér. -
ott szórakozok, és szeretek öltönybe flancolni :D no meg kiépítek még több kapcsolatot :) premierre nem mindenki tud eljárni :P -
F1re #56786 joh is az :P meg pörgetni a sok ribit -
ug rap a kedvencem ja :)
vagy metál? faszsetudja. mikor hogy!
-
jah értem. ja mindenhol azt látom hogy idézeteket írsz ug számokbol azért gondoltam :D -
jaja XD
deh annyira beállok, hogy úgyis mindegy
jameg: én repper?:D rap-metál-funky minden a szar jöhet! csak zene legyen! meg jó!
-
te? egyfolytában azt híreszteled mekkora repper vagy és diszkoba jársz?
-
utoljára Ladánybene koncerten voltam még a nyár elején:)
az volt keményen a 4.koncert asszem amin voltam^^ de ha időm és pénzem engedi és a közelben van valami jó koncert ami érdekel akkor tuti elmegyek -
Az biztos. :) -
egyetért. bár azért sok helyen tudnak nagyon szépen játszani a magyar nyelvvel, de a magyar zene nagyrészt (nem csak a nyelv miatt) elég igénytelen :S -
Fbn Lx #56778 a legjobbak az általános iskolai sulidiszkók voltak.
külön művészeti élmény -
Fbn Lx #56777 lényegében minek is választanánk el ennyire a reggae-t a dancehalltól?
úgy beszélsz róla, mint ha két külön fogalom lenne. -
Fbn Lx #56776 nem csoda, hiszen az iron maident is annyira szeretem is nagyra becsülöm.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hazudtam -
én másfél éve csak klubbokba járok denszelni :D -
Sajnos mostanában nem nagyon van időnk.. :-((
régebben szerettünk menni. -
:DD:DD -
naneeee
ott milyen bizniszed folyik? :D -
Hát, lehet h nem is olyan menő... :) Amúgy régen én szinte csak azt a zenét hallgattam, amit diszkókban nyomatnak (azért a dallamosabbakat, nem ezt az ajtónyikorgást meg idétlen huppogást), de igazi diszkóban csak egyetlen1x voltam. :) Ma mindenféle zenét hallgatok, túlsúlyban van már a hangszeres zene, de egy jó kis dance szám ma is jöhet simán. -
F1re #56770 mér van az h csak 2en mertük beírni? pedig tényleg a diszkó a menőő :D -
Ritkán, csak az igazán nagy kedvenekre megyek el.
1 évben egyszer(miskolci kocsonya fesztivál) :DD -
Nyáron egyszer kétszer. Helybeli koncertekre elmegyek akkor is ha nem a kedvencem. De pl. egy kárpátián vagy valami black metálon nem érezném jól magam, de egy igényesebb ismert punk zenekar nagyon is belefér, vagy calami alter. Quimby, 30Y. -
Na, ez tényleg az! :)
Hasonlóban. Talán ez jobb bár, valeszeg régebbi is. :) -
Pl.
Én lassú számnak azt nevezek,amit lassú akkusztikus gitár és/vagy zongora "kíséri" a kissé emócionálisabb szöveget.
-
Enya, Mike Oldfield 
Örök kedvencek. :) -
Ritkán, csak az igazán nagy kedvenekre megyek el -
Melyik részét? Mert én a több száz vagy ezer kedvenced közül 10-re randomot kiválasztva nem találtam ilyet. Szerintem a lassú szám, az olyan, mint egyes Enya számok, és az akusztikus meg mondjuk BSG OST, Mike Oldfieled egyes albumai stb. Ilyet nem találtam.
-
Te színházba? Na ne röhögtess. :D -
Van magyar számuk is. -
Már nem az umszki-ba,már külföldön lakok.
Csak 9F-be jártam oda,nekem volt mint beatles/bukósisakos hajam:D