127612
  • extramagascsaj
    nyilván jobban tudod,hogy egy nőben mi hogyan megy végbe...mivel te is az vagy, ugye?!
  • clio1616v
    miért te évekig nem élsz át orgazmust?

azért félóránként jó elérni.. akkor a regenerálódás is belefér, bár nőknél kicsit hosszabb a regenerálódási intervallum...

• autoszimulator
    teljesen változó, de ha az első kör gyors, akkor cserébe hamar kész vagyok a másodikra :D
  • PesSim
    Üres szavazás
    Miért nem lehet többet jelölni? :(
  • clio1616v
    nem az a lényeg, hogy meddig bírod, hanem hogy mikor mész el ;)
  • clio1616v
    jobb

semmi baj
  • SötétBarom
    15-20 perc az átlag kb.
  • extramagascsaj
    Nem tudom / nem mondom meg.
    Tényleg kurva sok dologtól függ...lehet h egy partnerrel egyáltalán nincs...másikkal meg egész gyorsan.
  • Dick Riddick
    Rendszerint még egy óránál is tovább bírom!
    Standard férfi válasz. Az igazság odaát van. :)
  • Dick Riddick
    Jobb vagy bal kéz? /sorry/ :D
  • Molnibalage
    Én péntek és szombat esti műszakban dolgoztam. Tehát pénteken lement a suli és után éjszakai műszak. Szombat délután felkelek és megint meló. A hétvége a vasárnap délutánból állt...
  • tommygear
    változó, helyzettől függ
  • clio1616v
    egyéb:

orgazmusom akkor van amikor vagy én vagy a párom szeretné(ez lehet 10-15 perc, de lehet több óra is), de általában a páromat engedem előre
  • Ari18
    Nagyon hülye kérdés. Sok tényező befolyásolja....
  • NEOreg3
    5 másodperc
  • exider
    Nekem mindig orgazmusom van. :P
  • tigerbácsi
    azthiszem igen sok üres szavazat lesz :-) meg igen sok kamu.
  • zsutyesz
    magánügy.
  • skristof
  • [HUN]FaTaL
    Egész jó szakot választottam, de gondolkodok valami egész máson. :)

Prog. info, ha sikerül elvégezni talán megpróbálkozok a légiirányítással, ha sikerül felvételizni a Hungarocontrolhoz. :D
  • SötétBarom
    Nem a fiatalság jár szabadsággal, hanem az agglegényélet.
  • Zetorg
    Egész jó melóm van, de ha kapnék egy testhezállóbb ajánlatot, elfogadnám

7 éve húzom itt. a főnök egyre jobban idegesít.
    lehet jövőre lépek valamit.
  • ba32107
    "Tanulók értelmezzék úgy, hogy az iskolájukra vonatkozik, hogy mennyire szeretnek oda bejárni, illetve mennyire választottak jó szakirányt!"
  • Katarina 60
    A munkám a hobbim,el sem tudnék képzelni jobbat.
    Gyerek korom óta ápolónő szerettem volna lenni,sikerült.
    Hálás vagyok érte a sorsnak.
    Egyébként ezt a hivatást csak szívvel lélekkel lehet csinálni,és szeretni az embereket.Én ha melózni megyek olyan mint ha haza mennék.
    A fizum lehetne kicsit több de nem elégedetlenkedem.
  • redbull0304
    Egyébként olyan opció mért nincs, "hogy nem dolgozom"? Sztem a SG-zők nagy %-a suliba jár és nem melózik...
  • redbull0304
    A munkám a hobbim, de ha kapnék egy testhezállóbb ajánlatot, elfogadnám! (több fizetés, kevesebb munkaidő)
  • morcosqtya
  • autoszimulator
    én is, bár valahogy egymás rovására mentek, azt vettem észre. hiába volt rugalmas a munkaidő, ha délutánonként mentem melózni, akkor a tanulásra kevesebb idő maradt, a jegyek nem alakultak túl fényesen, ha pedig visszavettem a munkát, akkor az ottani óraszám lett kevés, és akkor meg onnan kaptam az áldást, fenyegetést, újravizsgázást...
  • 89
    elveszti a varázsát a világ, ha hagyja az ember, hogy elvesszen és csak a rossz dolgokra koncentrál...egy felnőtt emberben is ugyanúgy meg lehet az álom, a vágy egy szebb jövő reményében...rajtunk múlik, hogy hogy találjuk meg az utat a boldogsághoz, és ez az út nem zárul le a felnőttéválással
  • xxxpaulxxx
    Minden nap egy kicsit meghalok, gyűlölöm a munkám

Suli... ez a 13. év gyötrődés a köbön... vááááááááááááá
    Hogy fogok én leérettségizni?XD
    Tök fölösleges bejárni... néhány órán videózgatunk... néhány órán bukunk mert lehetetlen 1esnél jobbat szerezni... hmmm imádom a sulit...
    Egyetlen pozitívum a haverok:D
  • Picar77
    Üres szavazás

• Fbn Lx
    nem az a lényeg, hogy könnyebb... nekem végül is most is könnyű.

Elvesztette a gyerekes varázsát és minden meseszerűségét, hangulatát a világ, ahogy felfedeztem, hogy hogyan működik, és ahogy rájöttem, hogy a szüleim nem félistenek. Meg persze gyerekkor tele van reménnyel és álommal, hogy mi minden lehet majd később... én is szuperjó dolgokat gondoltam arról, hogy micsoda srác lesz majd belőlem, ha felnövök, vagy milyen nagy valaki leszek. Aztán ahogy nő az ember, csupa csalódás a saját elvárásaihoz képest. Az, hogy nehezebb, emellett már jelentéktelen
  • 89
    nem jobb, csak könnyebb
  • Rundstedt17
    ez így van,minél fiatalabbak vagyunk annál jobb
  • morcosqtya
    nem feltétlenül rossz lesz, csak "más".
  • Fbn Lx
    már most úgy vagyok vele, hogy szívesen járnék megint középsuliba, de legszívesebben általánosba, megint kispöcsösnek lenni :0

minél régebben volt, annál jobb. szal gondolom a munkát mennyire fogom élvezni.
  • morcosqtya
    #58919 "nem vagy a helyemben.. stb."
    ettől féltem... Hidd el voltam olyan helyzetben, csak azt mondom: mindenkinek voltak/vannak nehézségei a suliban (általános/közép/egyetem) nem példálózok mert kicsi rá a hely, meg minek, meg senkit nem érdekel, DE:

Vannak olyan kötetlenségei és szépségei, könnyedségei az iskolás kornak (magánélet, szerelem, hobbi, szabadidő) amit majd akkor fogsz értékelni (és belátni), amikor majd nem leszel már diák és kiesnek ezek a dolgok az életedből..,mert más lesz minden-- és akkor lehet hogy itt az SG-n egy diák beszól neked, hogy hülye vagy, te ezt nem érted, stb.. :-)
    "dolgozni sokkal jobb mint iskolába járni :) SOKKAL DE SOKKAL JOBBBBB"
    igen, amikor iskolába jártam, dolgozni szerettem volna, most hogy dolgozom iskolába járnék.
    A lényeg az hogy mindkettőnek vannak pozitívumai és negatívumai..

Nekem nem kell tanulnom holnapra, vizsgákra készülnöm (bár ez sem igaz így mert vannak szakvizsgák, szakmai képzések, konferenciákra felkészülés, jogszabály/eljárásrend tanulás másnapra stb stb) de van helyette mindennapi felelősségvállalás, stressz, fúrás/munkahelyi ütközések (itt nem küldhetsz el valakit a kurva anyjába..büntetlenül) csekkek befizetése, családfenntartás, havi költségvetés számítás, lakbér, lakásfenntartás, adózás, és egyebek..

de nem oltani meg bizonygatni akarok senkit csak azt mondom hogy abban a helyzetben amiben jelenleg vagy (minden pozitív és negatív velejárójával együtt) ÉLVEZD ki azt a részét amit én pl már nem tudok... ami a fiatalsággal és relatív szabadsággal jár..
    Én csupa jóindulatból mondom ezt, ne vedd a szívedre.. :-) (vedd inkább úgy hogy rávilágítok azokra a dolgokra amitől szebb lesz a mai estéd)

Általánosságban is írhattam volna azt hogy érdemes az adott élethelyzet minden "erőforrását" kihasználni ami akkor és ott adott: szerelem, szabadság, pénz, elismertség, karrier, család, World of Warcraft, stb stb.. :-))) (és ezek folyamatosan változnak a korral... 70 évesen én sem a karriernek fogok örülni valószínűleg hanem a nyugdíjnak meg annak ha nem szarok magam alá)

• Molnibalage
    Csináltam azt is. Néha tényleg nagyon szar volt, de mikor a suliban semmi nem jött össze, akkor a meló nem is volt olyan szar dolog. Azért leglább fizettek.
  • Magnumrolcsi
    "Egész jó melóm van, de ha kapnék egy testhezállóbb ajánlatot, elfogadnám"

Most fényező vagyok, elmegy egynek. Hajtás az van, fizu tűrhető, munkatársak.. .
    Részben azért is dolgozok (gyűjtök), hogy a régi álmom teljesüljön, és akkor a munkám lenne a hobbim. :)
  • autoszimulator
    ja hogy ez nem is volt kérdés, sorry :D