127612
-
saját maga szerint az isten XD -
tegnapi témára visszatérve.
épp most botlottam bele ebbe :P
[center] -
ajj clio én csak hülyeségből írtam ezt...Nem ismersz még
-
clio1616v #62944 ezért mondtam, hogy nem különb ez a kérdés sem a többitől... mivel nem számít
szóval megfelel... és egyben felesleges is -
clio1616v #62943 pont erről van szó...
ugyanolyan bárki vagyok mint akik ide írnak... de ti megkülönböztettek valami miatt
a véleményem és a reakcióim olyanok, hogy nem megszokottak és ez irigységre vagy bosszankodásra ad okot pár amúgy is elégedetlen embernek... ők jobban érzik magukat ha beszólhatnak, csak nem értem ha van akkor mi a problémájuk ezzel...
ez a fórum egy lehetőség, ahogy már korábban is írtam... olyan mint a közlekedésben az előzés, ha tudod, csináld, ha nem akkor nem kell felesleges körökket futnod...
tegnap is a gyerek felszívta magát, mert a biciklijére azt mondtam, hogy gép... azért húzta fel magát mert neki az elgépiesedés negatív tartalommal bír és azonosulnia kellett olna azza hogy ő inkább biciklizik mintsem gyalogoljon...
mintha bármi baj is lenne a biciklizéssel... iszonyat gyerekesen tudnak viselkedni, ha a büszkeségről van szó
kiváncsi valaki a véleményemre? szerintem nem kevésbé vagy jobban mint midenki máséra..
ennek ellenére arra mindenesetre sokan kíváncsiak, hogy a véleményemre valaki kíváncsi-e... -
Fbn Lx #62942 Nem, de a többi kérdésnek nem is célja, hogy közvetlen változást okozzon bárki életében. Viszont ennek a kérdésnek igen, az lenne a célja és egyetlen létjogosultsága, hogy elkussolj, de mivel ez a kérdés segítségével nem valósulhat meg, így egyetlen értelmét is elveszti a feltevése.
Megfelel a kliós logikádnak? -
clio1616v #62941 a többi kérdés számít? -
Fbn Lx #62940 Nem HISZEK a természetgyógyászatban, hanem úgy gondolom, ahány vizsgálódási módszer, szemléletmód, annyi megoldás a problémára. A tudomány csak egy, alapból ellentmondásos és tökéletlen matematikai jellegű vizsgálódáson alapuló szemléletmód, ami ebből kifolyólag elég sok mindenre nem terjeszthető ki (egyelőre). Bár serintem idő kérdése csak, amíg a tudomány szépen lassan egyre több mindent tudományosan is megmagyaráz elektromágneses hullámokkal, meg egyéb szirszarral. Már volt is sikeres kísérlet, amiben gépekkel erősítették fel az ember agya által kibocsátott elektromágneses hullámokat, ezt ráirányították tárgyakra, és szanaszét repültek. Ezt mindig megjegyzem :]
A kínaiak több ezer éves tudománya nem terjedhetett volna ilyen szépen, és nem maradhatott volna életben, ha a működését gyakorlatban nem tapasztalták volna. Az ember régen sem volt annyira hülye. Mellesleg volt már alkalmam harcművészet kapcsán megérezni, hogy hogy mi az, amit a kínaiak csínek, a japánok kínek, az európaiak meg mit tudom én milyen spirituális energiának neveznek. Szerintem aki próbált már komolyabban belső erőre is hangsúlyt fektető harcművészetet, az tudja, hogy miről beszélek... tai chi, kung fu, esetleg aikido... -
Meg mintha számítana bármit is. -
Fbn Lx #62938 Ne csináld már, ezt így minek? :D
Ezzel nem eteted a trollt, hanem bezárod az éléskamrába
Kicsit olyan rtl klub celeb pletyi szaga van. Növeljük a hírnevét szerencsétlennek, nem játszunk a kezére. Ignorálni egyszerűbb. -
Ki a tököm az a clio1616v?
-
felesleges kérdés, a választ mindenki tudja, erre el kell egy napot cseszni? :D -
Egyetértünk. -
clio1616v #62934 ba harminckettőezer-egyszázhét: nem zavarja -
szvsz ez így hülyeség -
ba32107 #62932 Clio: ha zavarja a személyiségi jogaidat a holnapi kérdés, akkor kivesszük. -
Sok a kókler, de kutatva lehet találni tényleg hozzáértőt.
Szerintem csak jól kiegészítik egymást. -
Nem tom
#
Nem hiszem, hogy eredményesebb lehet...
-
na ez egy nagyon nehéz kérdés. beállítottságomnak köszönhetően el kellene ítélnem az egészet, és a kézzel fogható orvostudomány mellett kellene állnom. Ez így is volt, míg pár évvel ezelőtt olyan történt, amit mondjuk még a professzor is azóta emleget.
Rokon kislány nagyon súlyos beteg volt, tüdejével volt gond, többféle vírus megtámadta, s végül erre még egy tüdőgyulladás is rájött, mely magában ugye nem halálos, de ebben az állapotban az lett volna. Az orvosok már egy hónapja kezelték mindennel, megpróbáltak szinte mindent, semmi eredménye sem volt. Ekkor az édesanyjának valaki ajánlott egy embert, aki nem tudom pontosan minek nevezi magát, természetgyógyász, isten szolgája, bármi. Lényeg hogy egy estét eltöltött a csaj mellett, és már másnap a tünetei elkezdtek csökkenni, kezdett jobban lenni, rá egy hétre kiengedték a kórházból. Azok után, hogy előtte egy hónapig szinte minden gyógyszer hatástalan volt, és csak romlott az állapota. Érdekes dolog, lehet véletlen egybeesés, de valahogy ez fura lenne, hogy pont akkor, előtte egy hónapig egyszer sem kezdett javulni az állapota. De ezt pl sosem tudjuk meg, mi történt :)
Szóval azt kell hinnem, ebből kifolyólag, hogy bizony vannak, akik képesek lehetnek valamire, valamit fel tudnak erősíteni az emberben. Azt nem hinném hogy kiszívta a betegséget, lehet csak a küzdést erősítette fel a lányban, szavakkal, és ettől már képes volt a saját szervezete legyőzni a betegséget. De amennyi kókler van ma ebben a "szakmában", teljesen komolytalanná teszik az egészet. Arra tippelnék, hogy önmagában nem áll meg, de jól kiegészítheti a mai orvostudományt. -
amúgy nyitott vagyok az ilyen dolgokra, csak a betelefonálós gyógyítók a csalók.
Szerintem csak jól kiegészítik egymást. -
Mamám csinál zsírból és gyógnyövényekből un körömvirág krémet, meg ott van a hársfa-menta-citromfű tea meg miegymás. egyértelműen használnak. vasárnap lehorzsoltam elég rendesen a kézfejemet és vasárnap tól szerdáig csak gennyedzett. (bocsánat) bekentem tegnap alóeverával, és aznap többet javult mint a héten. már be sincs kötve. -
Nem tudom. Fogalmam sincs. Emiatt üres. -
F1re #62924 Igen, nyitott vagyok az ilyen dolgokra, csak a betelefonálós gyógyítók a csalók.
Szerintem csak jól kiegészítik egymást.
-
normál eloszlást mutat -
nem -
clio1616v #62921 ne nyüffögj
-
kussmár -
clio1616v #62919 amíg nem ismerek valakit addig soha nem veszem komolyan
-
Csak hülyültem, nem ám komolyan veszed!
-
clio1616v #62917
semmi baj, előfordul...
-
Tényleg unalmas vagy. Huppsz, kicsúszott...
-
ZsirosKenyer #62915 Ide vágó vicc:
-Fáj a torkom!
Kr.e. 2000: Tessék, edd meg ezt a gyökeret!
Kr.u. 1000: Az a gyökér pogány dolog, mondj el egy imát!
Kr.u. 1850: Az az ima babona, idd meg ezt az elixírt!
Kr.u. 1940: Az az elixír kígyóméreg, nem tesz jót, nyeld le ezt a pirulát!
Kr.u. 1985: Az a pirula hatástalan, vedd be ezt az antibiotikumot!
Kr.u. 2009: Az az antibiotikum nem természetes! Tessék, itt egy gyökér... -
ba32107 #62914 Inkább te nőj fel :) -
Sok a kókler, de kutatva lehet találni tényleg hozzáértőt.
Ha valaki tényleg hozzáértő, akkor szerintem csak jól kiegészítik egymást. -
clio1616v #62912 akkor adaptálódj és nőlj fel végre -
clio1616v #62911 tegyük... volt már ennél kevésbé értelmes szavazás is -
ba32107 #62910 Nem csak én, hanem mindenki un :) Nem tudok tenni ellene, mert nem hagyod abba :) -
clio1616v #62909 nem muszáj beszólni... senkisem kényszerít rá, ha neked így jobb hogy beszólsz akkor meg örülj neki hogy sikerült magadat jobbanérezni, a beleszólásod által
akkor viszont nem értem mi a problémád!? -
Tegye be valaki szavazásba, hogy "Elküldjük clio-t a halál havára?" :) -
clio1616v #62907 nem én vagyok unalmas, hanem te unsz... ne engem hibáztass azért ha neked rossz, hanem tegyél ellene... jóhogynem majd én szórakoztassalak téged...