ugyanolyan bárki vagyok mint akik ide írnak... de ti megkülönböztettek valami miatt
a véleményem és a reakcióim olyanok, hogy nem megszokottak és ez irigységre vagy bosszankodásra ad okot pár amúgy is elégedetlen embernek... ők jobban érzik magukat ha beszólhatnak, csak nem értem ha van akkor mi a problémájuk ezzel...
ez a fórum egy lehetőség, ahogy már korábban is írtam... olyan mint a közlekedésben az előzés, ha tudod, csináld, ha nem akkor nem kell felesleges körökket futnod...
tegnap is a gyerek felszívta magát, mert a biciklijére azt mondtam, hogy gép... azért húzta fel magát mert neki az elgépiesedés negatív tartalommal bír és azonosulnia kellett olna azza hogy ő inkább biciklizik mintsem gyalogoljon...
mintha bármi baj is lenne a biciklizéssel... iszonyat gyerekesen tudnak viselkedni, ha a büszkeségről van szó
kiváncsi valaki a véleményemre? szerintem nem kevésbé vagy jobban mint midenki máséra..
ennek ellenére arra mindenesetre sokan kíváncsiak, hogy a véleményemre valaki kíváncsi-e...