A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A halálban mindenki egyenlõ, ennyi erõvel minden elhunytnak nyílhatna külön topik \ Ha nyílik egy ilyen, indulok flémelni.

qrva idegesitoek az ilyen topicok.....

én is sztár vagyok mégse fogtok topicot nyitni ha meghalok :D
szerintem egy olyan kéne ahova mindenki leirja h mit hallot és kiröl DE HÁT CSAK VESZEKEDÉSBE TORKOLNA AZ EGÉSZ SZERINTEM :d
dee annyira nem rossz ötlet... egy probát megérne talán :D

Ahova ti mentek, én onnan már rég vissza fele jövök ;)

Darukezelõ
Ja, csak Józsi néni a legjobb bográcsos krumpli paprikása ellenére lehet, hogy egy lusta, 8 általánossal rendelkezõ, értéktelen szarkupac volt egész életében. Azok az emberek akikrõl meg topik nyílik, általában letettek valamit az asztalra, ami miatt megemlékezünk rájuk. Vagy ami miatt becsültük õket életük során. Abban igazad van, hogy halott és halott között nincs különbség, de azért ha megnézzük az életüket, akkor lehet már másról van szó. Persze a hírességek között is vannak szarkupac emberek, de szerintem az már 2 külön dolog, hogy mivel lett híres (milyen a munkássága magyarul), és milyen a személyisége. Anno magyar tanárom mondta az egyik költõre, hogy munkássága terén egy felülmúlhatatlan egyéniség, viszont mint személyiség egy utolsó...Az már megint más dolog, hogy az adott ember mindig akkor jut az eszünkbe, mindig akkor téma, mikor meghal. Elõtte azt sem tudjuk mi van vele. Gondolok most itt erre a topik mizériára, xy-ról egy topik sem volt amíg élt, ahogy meghalt már nyílnak is az emlék topikok. Pörögnek x hétig, szó esik errõl arról, aztán idõ után pangásnak indul.

REPS0L
ugyeeeee? <#merges2>

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Sickness
hogy te milyen geciokos állat vagy. hihetetlen...

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Lacee86
Sztem EGYETLEN ilyen topik kellene, amiben az elhunyt hírességekrõl lehetne beszélgetni, persze értelmesen. A halálban mindenki egyenlõ persze, de azért mégiscsak a népszerû emberek közérdekûek ebben a témában is, ez van.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

predator1982
egyéb, nekem mindegy

pred

R.I.P. Józsi bácsi! Isten sitten büntesse a tettest.

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

Rage47
én azt sem bírom, mikor X-eket kirakják msn-en, és én vok a hülye, miért nem rakom ki -.-
Pepsi Twist
Ha nyílik egy ilyen, indulok flémelni.

Mi a fasznak? Józsi néni meghal senki nem tudja csak a falu utcájában a 2 szomszéd... azt ugyan úgy 1 átlagos ember volt mint bármelyik "Híres" ember... és talán õ is híres volt mert lehet õ csinálta a legjobb bográcsos krumpli paprikást...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

VRSDM
egyéb.
nem hiszem hogy megtisztelõ hogy intereneten beírod hogy rip.
annyi elég az " akiktõl szivesen búcsúzunk " topik.
megtudni ki hunyt el. és tudomásul venni.
de linkelni tube-ról vidiket meg satöbbi

nekem a körítés mint interneten gép elõtt stb.
nem megtisztelõ.

u dont have to listen anybody else but me

chhaya
Ha van már az adott emberrel foglalkozó topik, akkor felesleges ilyet nyitni.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Fasság, azon kívül mind1.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

"(asszem)"
<#ravasz1><#idiota>

szucsy89
nincs rá szükség
Heffi
A halálban mindenki egyenlõ, ennyi erõvel minden elhunytnak nyílhatna külön topik.

De véletlen a flémre nyomtam :D

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

milk4
A szándékot értékelem, de felesleges, mivel úgyis csak vitatkozás lesz belõle.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

tigerbácsi
nem. csak ha azok az emberek tovább élnek kik a háborúkban elesnek van esély arra hogy születik gyermekük. más megközelítésben pedig egy idõintervallumban az élõk szám több mint ha elestek volna.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

LaszloLedzenyi

<#idiota><#banplz>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Dick Riddick
Nem az a lényeg hogy mások milyennek látnak, hanem az hogy te magadat milyennek.

\"Heroes never die. They just reload.\"

PesSim
Köszi, ahhoz még fiatal vagyok (asszem) :D

#53274 re: nálad a béke = gyerek csinálás?

kovacsgellert
A szándékot értem, de szerintem hülyeség...

Bruk
"A halálban mindenki egyenlõ, ennyi erõvel minden elhunytnak nyílhatna külön topik."

Kapuzárási pánik?<#idiota>

somdav95
Egyéb / Nekem mindegy.

tigerbácsi
na azon ne is dolgozz! túlszaporodik a Föld! :-)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

PesSim
Jah, hogy egy emberrel kevesebb :)
Életemben nem csináltam semmi értékelhetõt vagy maradandót.
bár még a világbékén dolgozom :D

Egyéb / Nekem mindegy.

Dehogynem,mindenkié jelent vmit.

PesSim
Egyéb / Nekem mindegy.

Az én halálom semmit sem fog jelenteni :(

tenkenorman
Kobináltam a válaszokat.
A szándékot értékelem, de a halálban mindenki egyenlõ.

http://www.tenke.hu

Gyõri Devi
nekem mindegy

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

balee4

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Egyéb / Nekem mindegy.

tigerbácsi
ok legyen igazad.

tommygear
autoszimulator
Egyrészt:
A halálban mindenki egyenlõ, ennyi erõvel minden elhunytnak nyílhatna külön topik.

fõleg azok, akik elõtte sose érdeklõdtek az adott ember, s munkássága iránt, majd halála után hirtelen ráéreznek, mekkora ember is volt, milyen jókat alkotott. Érdekes.

Nekem mondjuk a halállal, temetésekkel, s a megemlékezésekkel kapcsolatban alapból vannak fenntartásaim, de ez más kérdés.

.: mobilize.hu :.

Kis kitérõ:

#53251, #53255, #53256: ez nem az egyéb kategóriába tartozik. A harmadik válasz pont ezt fejezi ki, csak máshogy van megfogalmazva. Ezért nem szeretjük az egyébet, mint válaszlehetõséget. Ha nincs szó szerint leírva, amit te látni szeretnél, már rá is nyomsz.

Egyébként lesz mutasd az eredményt opció, mihelyt Ability megcsinálja, mivel automatizálni szeretnénk (ne kelljen kézzel hozzáadni minden válaszhoz). De! Nem szeretnénk, ha nagyon befolyásolná a szavazás eredményét. Tehát ha tartósan túl sokan nyomnak a mutasd az eredményt-re, akármilyen okból, akkor az amúgy sem nagy létszámú szavazótábor egy része nem az érdemi szavazással fog foglalkozni.

Sickness
Egyéb / Nekem mindegy.
Elfér, maximum törlik...

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

poppe
vagy egy évfordulók, és akkor a szülinapokról is meg lehetne emlékezni...
nyisd meg! :)

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Bandee1987
Viszont jó ötletnek tartanám egy általános In Memorian topik.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Scottt

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

[HUN]FaTaL
Egyéb:

Nincs.

http://goo.gl/gd6Zi5

SötétBarom
Egyéb:

Nincs.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Dick Riddick
Egyik-másik ilyen topikban gyönyörû emberkék osztják az észt. Azt hiszem én majd saját magam megemlékezem róluk, nekem nem kell hozzá külön topik.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Molnibalage
Kb.

#53250 Szintén ez a helyzet.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Nekem aztán mindegy hogy nyílik, vagy sem...
tigerbácsi
Egyéb

tök felesleges! minek magasztaljuk az elhunytat? s ha tesszük akkor mért csak a híreset? a hírhedtet mért nem? vagy az átlagembert? esetleg akkor érteném meg ha sg-s volna az illetõ (na nem soknak kívánom) szóval tök felesleges. mert pl ha véleményt nyilvánítanék egy - két híres hallottal kapcsolatban, hát vszínûleg banamákon találnám magam. de nem teszem. mert halottról vagy jót vagy semmit, s nem vagyok olyan bunkó (elnézést a kifejezésért) hogy számomra akár ismert akár hétköznapi emberrõl véleményt nyilvánítsak halála után mint ahogy ezt teszik itt egyesek. másrészt ez egy informatikai tudományos fórum. szerintem ez nem idevaló.

Tõlem annyi topikot nyitnak amennyit akarnak . Ha nem érdekel akkor nem olvasom - szólok hozzá , ha meg érdekel akkor foglalkozom a dolgokkal .