A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
qrva idegesitoek az ilyen topicok.....
én is sztár vagyok mégse fogtok topicot nyitni ha meghalok :D
dee annyira nem rossz ötlet... egy probát megérne talán :D
Ahova ti mentek, én onnan már rég vissza fele jövök ;)
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
Mi a fasznak? Józsi néni meghal senki nem tudja csak a falu utcájában a 2 szomszéd... azt ugyan úgy 1 átlagos ember volt mint bármelyik "Híres" ember... és talán õ is híres volt mert lehet õ csinálta a legjobb bográcsos krumpli paprikást...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
nem hiszem hogy megtisztelõ hogy intereneten beírod hogy rip.
annyi elég az " akiktõl szivesen búcsúzunk " topik.
megtudni ki hunyt el. és tudomásul venni.
de linkelni tube-ról vidiket meg satöbbi
nekem a körítés mint interneten gép elõtt stb.
nem megtisztelõ.
u dont have to listen anybody else but me
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
<#ravasz1>#ravasz1><#idiota>#idiota>
De véletlen a flémre nyomtam :D
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
<#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
\"Heroes never die. They just reload.\"
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Életemben nem csináltam semmi értékelhetõt vagy maradandót.
bár még a világbékén dolgozom :D
Dehogynem,mindenkié jelent vmit.
A szándékot értékelem, de a halálban mindenki egyenlõ.
http://www.tenke.hu
やられたらやり返す。倍返しだ!
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Egyéb / Nekem mindegy.
A halálban mindenki egyenlõ, ennyi erõvel minden elhunytnak nyílhatna külön topik.
fõleg azok, akik elõtte sose érdeklõdtek az adott ember, s munkássága iránt, majd halála után hirtelen ráéreznek, mekkora ember is volt, milyen jókat alkotott. Érdekes.
Nekem mondjuk a halállal, temetésekkel, s a megemlékezésekkel kapcsolatban alapból vannak fenntartásaim, de ez más kérdés.
.: mobilize.hu :.
#53251, #53255, #53256: ez nem az egyéb kategóriába tartozik. A harmadik válasz pont ezt fejezi ki, csak máshogy van megfogalmazva. Ezért nem szeretjük az egyébet, mint válaszlehetõséget. Ha nincs szó szerint leírva, amit te látni szeretnél, már rá is nyomsz.
Egyébként lesz mutasd az eredményt opció, mihelyt Ability megcsinálja, mivel automatizálni szeretnénk (ne kelljen kézzel hozzáadni minden válaszhoz). De! Nem szeretnénk, ha nagyon befolyásolná a szavazás eredményét. Tehát ha tartósan túl sokan nyomnak a mutasd az eredményt-re, akármilyen okból, akkor az amúgy sem nagy létszámú szavazótábor egy része nem az érdemi szavazással fog foglalkozni.
Elfér, maximum törlik...
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
nyisd meg! :)
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Nincs.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Egyik-másik ilyen topikban gyönyörû emberkék osztják az észt. Azt hiszem én majd saját magam megemlékezem róluk, nekem nem kell hozzá külön topik.
\"Heroes never die. They just reload.\"
#53250 Szintén ez a helyzet.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
tök felesleges! minek magasztaljuk az elhunytat? s ha tesszük akkor mért csak a híreset? a hírhedtet mért nem? vagy az átlagembert? esetleg akkor érteném meg ha sg-s volna az illetõ (na nem soknak kívánom) szóval tök felesleges. mert pl ha véleményt nyilvánítanék egy - két híres hallottal kapcsolatban, hát vszínûleg banamákon találnám magam. de nem teszem. mert halottról vagy jót vagy semmit, s nem vagyok olyan bunkó (elnézést a kifejezésért) hogy számomra akár ismert akár hétköznapi emberrõl véleményt nyilvánítsak halála után mint ahogy ezt teszik itt egyesek. másrészt ez egy informatikai tudományos fórum. szerintem ez nem idevaló.