A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak SP-t nézek de azt töménytelenül^.^
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Több válasz egyben: South Park, Family Guy, Simpson bármikor jöhet, emelett szívesen megnézem a pixar egészestés rajzfilmjeit is, elszórtan egy két CT-s agymenést. Bár mostanában inkább a CT-s vonulat.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
http://goo.gl/gd6Zi5
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
\"Heroes never die. They just reload.\"
nem vagyok kõ kemény comedy centrálos, csak a south parkot nézem
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
De néha azért megnézek normális meséket is..
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Sky nejaccal mar
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
#53323 kell az utra is 😄
kicsit lassú vagy... vagy leállsz nekik udvarolni ilyen helyzetben is? 😊
És vinned kell magaddal a politikai elitet is. 😊
Úgyhogy engedd el az elsõ túszt. Ellenkezõ esetben behatolunk az épületbe.
Nem lesz:
Lesz:
Lexarom: 1
Azoxigén:
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Korán keltem. Hol az arany?
.: mobilize.hu :.
A számomra idegen emberek az életemben mindannyian egyenlõ értéket képviselnek, és ha valaki magas szintre jutott abban, amit csinál, vagy becsülendõ dolgot tett, a tudása elõtt tisztelgek, nem az illetõ személye elõtt.