A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scottt
Kõkemény Comedy Centralos vagyok. (Family Guy, South Park, Simpsons)
Csak SP-t nézek de azt töménytelenül^.^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

SötétBarom
Egyéb:

Több válasz egyben: South Park, Family Guy, Simpson bármikor jöhet, emelett szívesen megnézem a pixar egészestés rajzfilmjeit is, elszórtan egy két CT-s agymenést. Bár mostanában inkább a CT-s vonulat.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

[HUN]FaTaL
Néha-néha megnézek valamit, de csak, ha nagyon ráérek. (SP, Simpsons, Tom&Jerry). Meg az animációs filmeket is kedvelem.

http://goo.gl/gd6Zi5

Molnibalage
Már nagyon régen nem, mert nincs min. A dexter's lab nem volt rossz anno.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

tigerbácsi
Néha-néha megnézek valamit, de csak ha nagyon ráérek. pl: Johnny Bravo H2O egy vízcsepp elég.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

tigeroo
Néha-néha megnézek valamit, de csak ha nagyon ráérek.

Simpsons + Hódító Hódok bezt
(Family Guy, South Park, Simpsons)

Néha-néha megnézek valamit, de csak ha nagyon ráérek.

Dick Riddick
"Normálisabb" rajzfilmeket kedvelem (Phineas & Pherb, Justice League, Tom & Jerry).

\"Heroes never die. They just reload.\"

MR ME
egyéb
nem vagyok kõ kemény comedy centrálos, csak a south parkot nézem

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Heffi
Gondolok pl Simsons-ra, csak sajna már nem nagyon szoktam látni..

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Heffi
Inkább élõszereplõs dolgokat nézek az ilyen csatornákon (Hannah Montana).

De néha azért megnézek normális meséket is..

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

poppe
spongya bob az jó lenne, csak 1 mp-nél tovább nem bírom elviselni a röhögését

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

immovable
Egyéb. Macskafogó 1
DJ Skyline
na most már mûködik, nem tudom miért kellett neki +2-3 perc míg váltott.

OrioN the S
Egyeb: Family Guy,Simpsons meg az ilyen mozis animacios filmek johetnek. De a tobbi irrital :| Idegesit.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

poppe
kilépés, belépés

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

immovable
Nekem nincs is új szavazás. 😄
OrioN the S
detto 😄

Sky nejaccal mar

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Heffi
Lol.. szavaznék erre visszaugrik az elözö kérdésre..

DJ Skyline
annyira tetszik a rendszernek a mostani kérdés, hogy nem akar átváltani a következõre <#idiota>

OrioN the S
lehet... szoval hattyuk

poppe
de ugye nem ba32107-et végezted ki? mer akkor baszhatjuk...

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Dick Riddick
<#nevetes1>

balee4
Lexarom. <#vigyor>

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

OrioN the S
#53322 -1 tusz -.-

#53323 kell az utra is 😄

poppe
tehát még vannak szûzek? 😄D
kicsit lassú vagy... vagy leállsz nekik udvarolni ilyen helyzetben is? 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Dick Riddick
Kapsz egy meggybordó 2107-et, egy román sofõrrel. Kurvának is használható. A csomagtartóban két karton balatoni világos.
És vinned kell magaddal a politikai elitet is. 😊

OrioN the S
kizart.

poppe
én vigyáznék a maláj kurvákkal 10-bõl 8 ffi lesz 😄 ajándék síkosítót kapsz, ha elengeded a szûz kislányokat 😄

OrioN the S
O a pilota.

immovable
És a kutya?
OrioN the S
biztositsatok szabad utat a repterig, egy repulot es 10 malaj kurvat egy karton viszkivel -.-

poppe
lassan össze is jön az a pár "ide járok flémelni" szavazat 😄

Dick Riddick
Kérdés.
Úgyhogy engedd el az elsõ túszt. Ellenkezõ esetben behatolunk az épületbe.

immovable
Egyéb.
OrioN the S
kerdest vagy felorankent kinyirok egy tuszt!

poppe
egyéb: jó lenne má

Azoxigén! <#idiota>
Dick Riddick
A kérdés az lesz hogy mi lesz a kérdés.

Ez a nagy kérdés. <#gonosz1>

Nem lesz:

Lesz:

Lexarom: 1

Azoxigén:

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

zsutyesz
ma nem lesz kérdés?

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Pepsi Twist
igen mindenkit akkor hypeolnak mikor má meghótt meg akkor kapja a díjakat...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

kastil
Ez a véleményem.

A szándékot értékelem, de felesleges, mivel úgyis csak vitatkozás lesz belõle.

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

NEOreg3
nekem aztán kurvamindegy

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Bészf
A halálban mindenki egyenlõ, ennyi erõvel minden elhunytnak nyílhatna külön topik. / Nekem mindegy

Korán keltem. Hol az arany?

autoszimulator
de akkor sem a halálhírét sem kell tisztelni hanem õt, és ha sokmindent letett az asztalra, akkor élete során is, mikor pakolta le ezeket, lehetett már tisztelni. Ez az utólagos dolog olyan pótcselekvés szagú, ha már akkor nem, akkor majd most.

.: mobilize.hu :.

én megígérem hogy nyitok neked, csak majd szólj, mielõtt meghalsz
Valóban igaza van pepsinek abban, hogy józsi néni a falu szélérõl egy szemmel sem ér kevesebbet májköl dzsekszonnál, bármennyire is elítélõen nyilatkozzunk valamelyikrõl.
A számomra idegen emberek az életemben mindannyian egyenlõ értéket képviselnek, és ha valaki magas szintre jutott abban, amit csinál, vagy becsülendõ dolgot tett, a tudása elõtt tisztelgek, nem az illetõ személye elõtt.