A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

milk4
Csak simán megnézem magamnak és továbbmegyek, nem kell ezt túlbonyolítani.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

ezt arra fel írtam, hogy az egyetemista lányok nyárias öltözködésérõl beszélgettetek.
Egész nap kapkodom a fejem. Na ezért utálok D:
JohnnyNapalm
Csak simán megnézem magamnak és továbbmegyek

PesSim
Csak simán megnézem magamnak és továbbmegyek.

Néha meg kellene állnom mosolyogni! :D

Molnibalage
Fura. Április május és szeptember eleje, pont a legszebb idõszakok voltak egyetemi éveim alatt, minden félévben.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

parasztok<#idiota>

poppe
én megvárom, míg elmegy mellettem, feltûnõen utánanézek, és azt üvöltöm h bsznám a pcsád :D
sztem hatásosabb :D

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

amúgy gyûlölök egyetemre járni. Április-május valamint szeptember hónapokban különösen gyûlölök.
megnézem magamnak, odakiáltok neki, hogy "b@sznám a p*nád", haverokkal röhögünk rajta és hallgatjuk tovább a diszkó zenét a mobiltelefonon.
somdav95
Néha muszáj ezt is alkalmazni mikor nyomorékok bámulnak |igen, tapasztalat :D |

Na igen szerintem is az a legjobb látvány<#eljen>

somdav95

DJKonya
Magabiztosan rámosolygok az illetõre.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

tenkenorman
uccsó.

http://www.tenke.hu

Pepsi Twist

vagy leszarom :D

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Van párom , igy gyakorlatilag senki nem érdekel aki az utcán megbámul. Gyakorlatban is volt már olyan esetem többször is hogy megszólítottak, mivel megakartak ismerni , én meg egyszerûen egy: ,, Unlak , kopjál le" szöveggel rájuk se néztem.

Fura, nekem valahogy a több ruha jobban megmozgatja a fantáziámat :D Pl. télen, amikor a sok csaj szép testhez simuló kabátban, feszes farmerben meg csizmában mászkál, na én akkor csorgatom a nyálam :D

OrioN the S
najah :D provokalnak...

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

De az felér egy önkínzással<#idiota>

Molnibalage
És akkor csodálkoznak, hogy az emberfia szinte csak arra gondol, amire az evolúció trenírozta a férfiembert. <#vigyor1>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Minden héten átsétálok, mikor edzésre megyek. Csak pislogok apám, hogy milyen pipik járnak oda. :)

OrioN the S
Najah :) Teli van veluk... most mar elviselheto, de nyaron amikor alig van rajtuk ruha azt mar nem birja a szivem. Tenyleg kiboritanak :D Ilyenkor mar felvesznek vmit es tenyleg annyit mondok, hogy szep meg helyes. Nyaron volt,hogy karomkodtam "kurva eletbe vagyetek mar fel valamit az istenert..." :D

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Bár azért elcsodálkozom hogy ilyen sok külsõre igen jó nõ van,akkor tvben miért mindig a csúnyákat állítják be szépnek?<#wow3>

A villamos az fix de mûszakihoz már lennének kétségeim<#idiota>

Molnibalage
Hazafelé átsétálok a BME-n és felszállok a villamosra. Jó napot van ugye? :)

Így van tömegközlekedés de ha bemész egyetemre akkor is lehet bõven látni jót.

tigerbácsi
azért a bkv-n óvatosan! jó nõk is hatalmas pofont tudnak adni :-)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Molnibalage
Igazából a vicces, hogy az embernek ha kicsit van mázlija és villamoson, metrón stb. annyi csinos csaj és nõ veszi körbe, hogy lehetetlen nem vonzóra ránézni. Én meg alapvetõen most jó passzaban vagyok, szóval miért ne mosolyogjak? <#vigyor2>

kas123
"Tényleg nem érdekel akárki is az, úgyhogy rá sem bagózok."

A barátnõmön kívül nem nagyon érdekel más csaj. Max 1 rápislantás oszt ennyi :D

chhaya
Nem nagyon érdekel. Utcán amúgy sem veszek soha senkit észre, nagyon bambán közlekedem. :D

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Motoroj
Jól megnézem magamnak, mivel nem túl gyakori látvány.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Zavarba jövök, lesütöm a fejem, kiesek a gyaloglás ritmusából.

Egyik sem igazán jellemzõ rám. Ha úgy látom,h tetszem neki, akkor rámosolygok és közben a szemébe nézek.
Ha látom h le se szarja a fejem, akkor a cipõm orrát nézem...vagy bármi mást, csak õt nem.

MR ME
megnézem azt megyek tovább, leszarom

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

TheRock18
igazából tényleg nem érdekel,az ilyenek úgyis nagyképûek az kinézetükre és a többi "földi halandóra" már rá se néznek...

BMW Über Alles!

Scottt

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

predator1982
ez milyen egy fura kérdés:D

pred

balee4
Mondjuk ez igaz, helyzetfüggõ, ha esetleg õ is rámmosolyog, én is vissza.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Dick Riddick

\"Heroes never die. They just reload.\"

bujcsik555
2-3-5, de leginkább utsó. Bár ez nagymértékben függ a csaj reakciójától(ezdenehézszó)

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

zsutyesz
:DDD

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

tigeroo
Nem kell ezt túlbonyolítani.

szemkontaktus (én: fényszóró õ: szarvas) <#idiota>
NEOreg3
mivel nincs rajtam szemüveg, így csak kurvaközelrõl veszem észre, hogy ki az, addigra meg már tök mindegy

ha látnám se mosolyognék rá, mindig unott pofát vágok

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

zsutyesz
Csak simán megnézem magamnak és továbbmegyek.

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

[HUN]FaTaL
Utsó.

http://goo.gl/gd6Zi5

immovable
5.
Molnibalage
Mosolyogi szoktam minden nap, de randi még nem lett egybõl semi. <#zavart1>

tigerbácsi
Zavarba jövök, lesütöm a fejem, kiesek a gyaloglás ritmusából.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!