A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De elofordul, hogy egy szemkontaktus utan eldobok egy mosolyt <#vigyor3>#vigyor3> De ki nem?
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
"The trees move. Do you not see it?"
Nincs a környékemen tehén :)
Bár így belegondolva, inkább a másodikra kellett volna szavaznom :(
http://www.tenke.hu
Korán keltem. Hol az arany?
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
http://www.tenke.hu
mellesleg :D tudod mit jelent? :)
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
hátjah...ez mindenhol megvan
Vissza az õsközösségbe!!!
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
Az sg-n napról napra egyre többen gyakorolják az öniróniát <#wow2>#wow2>
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Most mondjam, hogy hû lenyomatai vagytok a magyar társadalom mentális állapotának?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
az elsõ bírta egy évig, fasza volt, kényelmes. a másodiknak 2 hónap után szétkopott a sarka, azt kicserélték a harmadikra, ami tényleg szarrá nyomta a lábujjaimat és lett pár bõrkeményedésem, úgyhogy jobb híján visszatértem a legelsõre, ami még elfogadható állapotban volt
Valahol tán kicsit jellemzõbb, valahol meg kicsit kevésbé, de nem ismerek eléggé más népeket ahhoz, hogy össze tudjam hasonlítani. Néha kicsit mindannyian ilyenek vagyunk, azok is, akik az elsõre szavaztak és fröcsögnek emiatt. Gyarló és irigy alapvetõen mindenki.
Látja, hogy mindenfelé fõnek az üstben az emberek, találomra kiválaszt párat az üstök közül, hogy leellenõrizze a segédeit, hogyan akadályozzak meg, hogy az emberek elszökdösését.
Az elsõ üstnél a következõ választ kapja:
- Ebben németek vannak, kiírtuk nekik egy táblára, hogy tilos kiugrálni, ezért benne maradnak.
A második üstnél géppuskás õrök állnak:
- Ebben oroszok vannak, ha valaki ki akar mászni, azt géppuskával visszakényszerítjük.
A harmadik üstnél sehol senki, tábla sincs a környéken.
Nagy nehezen talál egy segédet és megkérdezi, hogy ezt az üstöt miért nem õrzik?
- Hjah? Ebben a magyarok vannak, ha valaki kimászna a többiek úgyis visszahúzzák.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Csak itt sûrûbben fordul elõ,ez a mentalitás^^
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Kisebb közösségekben kevésbé jellemzõ (ha csak nincs valami bomlasztó tevékenység), Budapesten nyilván hétköznapibb jelenség, bár személyes negatív tapasztalatom eddig még nem volt ezzel kapcsolatban ott sem. Ha van is valami, az csak is az elõzõ és a mostani rendszer hibájából ered.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
()() (^^)
Ennyire ismeritek a világ összes népét, hogy meg tudjátok állapítani azt, hogy máshol ilyen nincs?
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Inkább az adott embertõl függ mint hovatartozástól.
Röviden: 2.
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az elõbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
.: mobilize.hu :.
\"Heroes never die. They just reload.\"
van itt sok külföldön dolgozó, arrafelé van ilyen hasonló szólás?
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...