A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OrioN the S
Csak simán megnézem magamnak és továbbmegyek, nem kell ezt túlbonyolítani.

De elofordul, hogy egy szemkontaktus utan eldobok egy mosolyt <#vigyor3> De ki nem?

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Calver
baromság, ez alapvetõ emberi viselkedés, nemzetiségtõl függetlenül. csak más nemzet fiairól el lehet mondani, h õk messze vannak, így a "magyar mentalitást" emlegetõ egydimenziós idióták látáskörén kívül esnek.

"The trees move. Do you not see it?"

PesSim
Igazi hungarikum, nincs még egy ilyen irigy népség.

Nincs a környékemen tehén :)

Bár így belegondolva, inkább a másodikra kellett volna szavaznom :(

Huhúú de régen ettem már <#finom>

tenkenorman
jaj. pedig pont ma írtuk le elektrón és még röhögtünk is hogy vajon van e olyan hülye aki R-el írja... hát van. <#buck>

http://www.tenke.hu

somdav95
Van benne igazság, de túlzás lenne azt állítani, hogy máshol nincsenek ilyen emberek.

Bészf
Van benne igazság, de túlzás lenne azt állítani, hogy máshol nincsenek ilyen emberek.

Korán keltem. Hol az arany?

Rage47
az volt az ebédem
NEOreg3
egyéb: mákostészta

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

he?<#whatever>

Benny04

jah deh bocsánat nincs:D

REPS0L
nyalógép.

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

poppe
cicókra nem haragszunk ;)

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

chhaya
Bocs. :[

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

DJ Skyline
anomáLia. <#vigyor5>

tenkenorman
ez hülyeség. én nem ismerek senkit aki ilyen lenne. csak a tévében meg az újságban látom. de ott sokat. vlaósínûüleg így sületett ez az anomária

http://www.tenke.hu

poppe
mégis mi köze a kommentemnek az irígységhez?
mellesleg :D tudod mit jelent? :)

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

tommygear
89
"Gyarló és irigy alapvetõen mindenki."

hátjah...ez mindenhol megvan
Vissza az õsközösségbe!!!

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

erre én inkább nem is válaszoltam, de biztos vagyok benne, hogy mindhárman az elsõre szavaztak.
Az sg-n napról napra egyre többen gyakorolják az öniróniát <#wow2>
OrioN the S
majd egy kicsit kesobb. lesz meg ilyen :D

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Molnibalage
#53774| #53773 #53772

Most mondjam, hogy hû lenyomatai vagytok a magyar társadalom mentális állapotának?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

a circát én már megelégeltem, eddig 3 circám volt...
az elsõ bírta egy évig, fasza volt, kényelmes. a másodiknak 2 hónap után szétkopott a sarka, azt kicserélték a harmadikra, ami tényleg szarrá nyomta a lábujjaimat és lett pár bõrkeményedésem, úgyhogy jobb híján visszatértem a legelsõre, ami még elfogadható állapotban volt
JohnnyNapalm
ugyanannyira mint más nemzetiségûekre, ez alapvetõ emberi tulajdonság

szerintem ez általános (buta) emberi tulajdonság, ilyen mindenhol van.
Valahol tán kicsit jellemzõbb, valahol meg kicsit kevésbé, de nem ismerek eléggé más népeket ahhoz, hogy össze tudjam hasonlítani. Néha kicsit mindannyian ilyenek vagyunk, azok is, akik az elsõre szavaztak és fröcsögnek emiatt. Gyarló és irigy alapvetõen mindenki.
na jah<#levele><#idiota>

poppe
és az aláírásod is <#levele> :D <#beka3>

mi is olvastuk a nagy szavazó topicban<#wow3>

aaasdd
vótmá
chhaya
A pokolban ellenõrzõ körutat tart a fõördög.
Látja, hogy mindenfelé fõnek az üstben az emberek, találomra kiválaszt párat az üstök közül, hogy leellenõrizze a segédeit, hogyan akadályozzak meg, hogy az emberek elszökdösését.
Az elsõ üstnél a következõ választ kapja:
- Ebben németek vannak, kiírtuk nekik egy táblára, hogy tilos kiugrálni, ezért benne maradnak.
A második üstnél géppuskás õrök állnak:
- Ebben oroszok vannak, ha valaki ki akar mászni, azt géppuskával visszakényszerítjük.
A harmadik üstnél sehol senki, tábla sincs a környéken.
Nagy nehezen talál egy segédet és megkérdezi, hogy ezt az üstöt miért nem õrzik?
- Hjah? Ebben a magyarok vannak, ha valaki kimászna a többiek úgyis visszahúzzák.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

tigeroo
Igazi hungarikum, nincs még egy ilyen irigy népség

plck
Van benne igazság, de túlzás lenne azt állítani, hogy máshol nincsenek ilyen emberek

Scottt
Csak itt sûrûbben fordul elõ,ez a mentalitás^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

OrioN the S
pl. a mongolok is rohadtul egymas ala tudnak tenni neha :) viszont vannak rendesek. de sztem ez sok nemzetnel igy van. mi mar magunkat utaljuk nem egymast :D

Motoroj
Ez egy ránk erõltetett butaság, nem igaz.

Kisebb közösségekben kevésbé jellemzõ (ha csak nincs valami bomlasztó tevékenység), Budapesten nyilván hétköznapibb jelenség, bár személyes negatív tapasztalatom eddig még nem volt ezzel kapcsolatban ott sem. Ha van is valami, az csak is az elõzõ és a mostani rendszer hibájából ered.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Picar77

()() (^^)

Bandee1987

Ennyire ismeritek a világ összes népét, hogy meg tudjátok állapítani azt, hogy máshol ilyen nincs?

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

OrioN the S
pedig van :)

[HUN]FaTaL

http://goo.gl/gd6Zi5

Simaji
Sajnos az én tapasztalatom szerint ez Magyarországon egy nagyon is létezõ dolog de szerintem túlzás lenne azt mondani, hogy csak nálunk van így...

Inkább az adott embertõl függ mint hovatartozástól.

Röviden: 2.

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az elõbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

HöfEE
Ez egy ránk eröltetett butaság, nem igaz.

MR ME

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Molnibalage
2.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

autoszimulator
az tény, megkérdõjelezhetetlen, hogy ilyen nép vagyunk. de az is biztos, hogy nem vagyunk ezzel egyedül. Azon nem kell csodálkozni, hogy gazdag országokban ez nem jelentkezik, hisz ahol a népnek van pénze, jó anyagi háttere, nincs értelme azt nézni, más mit vett, mert õ maga is megveheti. Ahol viszont nem így van, hát ott hamar kialakul ez az irigység. + mi már a múltban is kaptuk az ívet, mindig csak irigykedni volt lehetõség.

.: mobilize.hu :.

Dick Riddick

\"Heroes never die. They just reload.\"

poppe
az h van erre egy szólásunk, amit már az óvodások is ismernek, az sztem sokat jelent :D
van itt sok külföldön dolgozó, arrafelé van ilyen hasonló szólás?

LordVenom

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...