A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyik rokonomnak,meg olyan a szeme,mint a husky-knak...egyik zöld a másik kék...elég fura,olyat se láttam még
BMW Über Alles!
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Kívül zöld belül kék :DDDDDD
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
De végül a barnára nyomtam...
-Magabiztosan rámosolygok az illetõre.
kedvtõl függõ <#rolleyes>#rolleyes>
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
"-Nincs olyan nõ, akivel szívesen leélnél egy egész életet?
-Mind olyan..."
Ez néha eszembe szokott jutni, ha sok jó csajt látok. <#nyes>#nyes>
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Ilyen dolgokon pont, hogy nem szoktam izgulni, inkább csak elszomorodni picit magamban pár pillanatra.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Csak simán megnézem magamnak és továbbmegyek, nem kell ezt túlbonyolítani.
attól függ milyen napom van :D
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Van amikor bejön, van amikor nem. Tapasztalat. Vagy elküld a picsába, vagy nem...
Én ezt inkább a szórakozó helyeken szoktam bevetni ahol lehet csajozni...
Haha.Megnezem a segget,de ennyi.
nem feltétlenül magabiztosan, de mosolygok, mondjuk sajnos én arcokat nem tudok megjegyezni, ha csak párszor láttam, így rengetegszer van hogy ismer engem a másik fél, nekem is ismerõs, nézzük egymást, köszönjünk, vagy ne :D na ilyenkor a zavart énem kerül elõ, mert ciki, olyan mintha bunkó lennék.
Egyetem környékén az ilyen idõ, mint a szeptemberi, és ami márciustól kezdõdik, kegyetlen :D jó idõ, mindenki a suli körül, csajok lengén, mm :D
.: mobilize.hu :.