127612
  • joshua
    smárolás volt ollé:D
  • Peter1
    Nem és nem is akarok
  • morcosqtya
    Újabb gyönyörű példa a relativitásra.. :)
  • Blum
    :DDD
  • NEOreg3
    ha a golyók nem érintkeznek, akkor nem buzis
  • Fbn Lx
    a tegnapit mért nem számoltad bele?
  • PesSim
    jajj, de kis kedves :)
  • tigeroo
    ezúton szeretném megragadni a farkalmat, cicafiúk jelentkezését várom
  • morcosqtya
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tudok neked partnert.. ismerek többet is :-)
  • PesSim
    megoldható :D
  • morcosqtya
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    F1ú kétszer szavazott.. :))
  • Lacee86
    Vajon tényleg van eddig 2 buzi köztünk, vagy csak poén? :DD
  • morcosqtya
    Én sem nagyon találkoztam még olyan férfival aki visszataszítónak találná a leszbikus hajlamot.
    Nőként én is bevállalnám.
    Ezért a teljes fajunk parthenogenezisét is felvállalnám. :)

(racionálisan gondolkodva viszont a legvalószínűbb, hogy ezt pontosan azért érzi így minden férfi, mert férfi aggyal gondolkodik. Nőként más lenne a statisztika.)
  • lord nihilus
    homofób vagyok
  • Lyukasbogrács
    minden férfi nőként a legnagyobb leszbikus lenne, ez tény :D
  • morcosqtya
    Ha nő lennék engem is.. :))
  • PesSim
    hmmm, talán érdekelne
  • pontpati
    ez a komment valamiért tetszik...:D:D:D
    fogadjunk börtöndől írsz:D
  • milk4
    Nem és nem is akarok.
  • daemonervosa
    Igen, minden nap amikor szopat a főnök
  • Lyukasbogrács
    nem, nincs, nem is lesz
  • Molnibalage
    Nem, és nem is akarok.
  • N1ggA
    Nem volt, nem is akarok, de biztos érdekes lehet.
  • Lacee86
    Nem, és nem is akarok.
    (Ez megint elég "érdekes" kérdés... xD)
  • DIESEL DOG #83174
    Soha... pföejj...
  • szabii98
    nem...-.-
  • MR ME
    ez a kérdés most tényleg hiányzik ide? flame on?
  • Marci0115
    nah már itt is kezd buzulás lenni
  • Blum

Nem...
  • Gurren
    eddig csak 4-szer, de nem tetszett.
  • Szavazó roBOT
    Tapasztalatod szerint/szerinted egy friss diplomás általában mennyi időn belül talál végzettségének megfelelő (vagy legalább is ahhoz közeli) munkát? ==>> Volt már homoszexuális együttléted?
  • Cat 02 #83167
    Mérnökinfó ^.^

Amúgy mi nem utáljuk a bölcsészeket, megnyugtatjuk magunkat azzal, hogy McDonaldsban dolgoznak majd
    Pesten pl mindenki a Corvinust utálja, de kajakra, minden egyetem :D
  • Dzsini
    Elsőre mondjuk az összes múzeumban és könyvtárban bölcsészek dolgoznak - és egy múzeumban nem csak teremőrök vannak. :) Az összes humán szakos tanár bölcsész, a régészek, a vallástudósok, történészek, néprajzosok, nyelvészek, művészettörténészek, de van köztük informatikus is.

Nézz körül egy-egy egyetem (ELTE, SZTE, DE, ilyesmik) bölcsészettudományi karának honlapján (ez a rendes neve), és szerintem egy kapsz egy kis képet róla.

Az meg hogy "utálják egymást" a mérnökökkel - ha ezt bárki is komolyan veszi, az meg is érdemli :) Én tanultam mindkettőnek, más jellegű tudást igényel mindkettő - a mérnöki oldalról van egy talán irigység szerű dolog, mert amikor én jártam pl. Műegyetemre, akkor az ember a kettesekért küzdött bizonyos tantárgyakból, miközben ha megvan az affinitása, addig nem túl nagy megerőltetéssel bölcsészeti képzésekben nem nagy tragédia a 4 egész feletti átlagot összehozni (sőt, nekem volt bőven 5 egész felett is). De ez olyan, mint egy almának irigykedni a dinnyére, hogy darabja több kiló, pedig teljesen más gyümölcsök.
  • Lyukasbogrács
    nem tudom, csak azt, hogy a gépészek meg a bölcsészek utálják egymást, pedig én lennék bölcsész is meg gépész is, csak egyáltalán nem értek egyikhez se :D amúgy a mekibe nem kell diploma, csak azt hiszik, mert sokan odakerülnek, vagy mi
  • morcosqtya
    McWise szendvicseket Ők készítik.
    5 éves képzés végén tanulod meg a szendvics elkészítésének ősi kínai tudományát. Utána szakvizsga még 2 év, majd mehetsz a McDonaldsba netto 70-ért.
  • Zoli007
    Amúgy mi a tököm az a bölcsészet? Mit tanulnak? A google is csak annyit tud, hogy a mcdonaldsban dolgoznak, bakker.
  • bardocz
    "mennyi időn belül talál végzettségének megfelelő (vagy legalább is ahhoz közeli) munkát"

Szegény bölcsészeknek ilyen nincs is.
  • Fbn Lx
    akkora a szórás hogy a bölcsésszel 10 éven belül nem, de mondjuk egy bme vegyészmérnökivel valószínűleg azonnal, szóval nincs általában
  • daeemoon
    Ja és programozói állás volt az előbb említett... (Zalaszám, csak hogy ne a levegőbe dobálózzak)
  • daeemoon
    Nem szarják le. Én jelentkeztem olyan helyre, ahol megkérdezték: diploma? Nincs? Meg se hallgatjuk. És kérlek ne szajkózd el újra ugyanazt a pár tényt, amit az összes eddigi hozzászólásodban. Köszi.

Én jelenleg dolgozok főállásban, és igyekszem képezni magam, aztán valamikor vállalkozást indítani az összeszedett tudással. De meglátjuk mit hoz a jövő. Mindenesetre a jelenlegi fizetésemmel nem megyek annyira, mint amennyire megálmodtam.