127612
-
smárolás volt ollé:D -
Nem és nem is akarok -
Újabb gyönyörű példa a relativitásra.. :) -
Blum #83195 :DDD -
ha a golyók nem érintkeznek, akkor nem buzis -
Fbn Lx #83193 a tegnapit mért nem számoltad bele? -
jajj, de kis kedves :) -
ezúton szeretném megragadni a farkalmat, cicafiúk jelentkezését várom -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tudok neked partnert.. ismerek többet is :-) -
megoldható :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!F1ú kétszer szavazott.. :)) -
Vajon tényleg van eddig 2 buzi köztünk, vagy csak poén? :DD -
Én sem nagyon találkoztam még olyan férfival aki visszataszítónak találná a leszbikus hajlamot.
Nőként én is bevállalnám.
Ezért a teljes fajunk parthenogenezisét is felvállalnám. :)
(racionálisan gondolkodva viszont a legvalószínűbb, hogy ezt pontosan azért érzi így minden férfi, mert férfi aggyal gondolkodik. Nőként más lenne a statisztika.) -
lord nihilus #83185 homofób vagyok -
minden férfi nőként a legnagyobb leszbikus lenne, ez tény :D -
Ha nő lennék engem is.. :)) -
hmmm, talán érdekelne
-
pontpati #83181 ez a komment valamiért tetszik...:D:D:D
fogadjunk börtöndől írsz:D -
Nem és nem is akarok. -
Igen, minden nap amikor szopat a főnök -
nem, nincs, nem is lesz -
Nem, és nem is akarok. -
Nem volt, nem is akarok, de biztos érdekes lehet. -
Nem, és nem is akarok.
(Ez megint elég "érdekes" kérdés... xD) -
DIESEL DOG #83174 Soha... pföejj...
-
nem...-.- -
ez a kérdés most tényleg hiányzik ide? flame on? -
nah már itt is kezd buzulás lenni -
Blum #83170 
Nem... -
eddig csak 4-szer, de nem tetszett. -
Szavazó roBOT #83168 Tapasztalatod szerint/szerinted egy friss diplomás általában mennyi időn belül talál végzettségének megfelelő (vagy legalább is ahhoz közeli) munkát? ==>> Volt már homoszexuális együttléted? -
Cat 02 #83167 Mérnökinfó ^.^
Amúgy mi nem utáljuk a bölcsészeket, megnyugtatjuk magunkat azzal, hogy McDonaldsban dolgoznak majd
Pesten pl mindenki a Corvinust utálja, de kajakra, minden egyetem :D -
Elsőre mondjuk az összes múzeumban és könyvtárban bölcsészek dolgoznak - és egy múzeumban nem csak teremőrök vannak. :) Az összes humán szakos tanár bölcsész, a régészek, a vallástudósok, történészek, néprajzosok, nyelvészek, művészettörténészek, de van köztük informatikus is.
Nézz körül egy-egy egyetem (ELTE, SZTE, DE, ilyesmik) bölcsészettudományi karának honlapján (ez a rendes neve), és szerintem egy kapsz egy kis képet róla.
Az meg hogy "utálják egymást" a mérnökökkel - ha ezt bárki is komolyan veszi, az meg is érdemli :) Én tanultam mindkettőnek, más jellegű tudást igényel mindkettő - a mérnöki oldalról van egy talán irigység szerű dolog, mert amikor én jártam pl. Műegyetemre, akkor az ember a kettesekért küzdött bizonyos tantárgyakból, miközben ha megvan az affinitása, addig nem túl nagy megerőltetéssel bölcsészeti képzésekben nem nagy tragédia a 4 egész feletti átlagot összehozni (sőt, nekem volt bőven 5 egész felett is). De ez olyan, mint egy almának irigykedni a dinnyére, hogy darabja több kiló, pedig teljesen más gyümölcsök. -
nem tudom, csak azt, hogy a gépészek meg a bölcsészek utálják egymást, pedig én lennék bölcsész is meg gépész is, csak egyáltalán nem értek egyikhez se :D amúgy a mekibe nem kell diploma, csak azt hiszik, mert sokan odakerülnek, vagy mi
-
McWise szendvicseket Ők készítik.
5 éves képzés végén tanulod meg a szendvics elkészítésének ősi kínai tudományát. Utána szakvizsga még 2 év, majd mehetsz a McDonaldsba netto 70-ért. -
Amúgy mi a tököm az a bölcsészet? Mit tanulnak? A google is csak annyit tud, hogy a mcdonaldsban dolgoznak, bakker. -
"mennyi időn belül talál végzettségének megfelelő (vagy legalább is ahhoz közeli) munkát"
Szegény bölcsészeknek ilyen nincs is. -
Fbn Lx #83161 akkora a szórás hogy a bölcsésszel 10 éven belül nem, de mondjuk egy bme vegyészmérnökivel valószínűleg azonnal, szóval nincs általában -
Ja és programozói állás volt az előbb említett... (Zalaszám, csak hogy ne a levegőbe dobálózzak) -
Nem szarják le. Én jelentkeztem olyan helyre, ahol megkérdezték: diploma? Nincs? Meg se hallgatjuk. És kérlek ne szajkózd el újra ugyanazt a pár tényt, amit az összes eddigi hozzászólásodban. Köszi.
Én jelenleg dolgozok főállásban, és igyekszem képezni magam, aztán valamikor vállalkozást indítani az összeszedett tudással. De meglátjuk mit hoz a jövő. Mindenesetre a jelenlegi fizetésemmel nem megyek annyira, mint amennyire megálmodtam.