127612
-
Nálunk a négy év informatika anyaga a következőkből állt.
Illegálisan telepített játékokon játszottunk. Word és Excel tanítás. Hogyan rajzoljunk házat a Paintben? Negyedik év végén bekeményítettünk mert a Turbo Pascalt tanultuk.:) -
történelem (2)
testnevelés (3) :)
A matematika érdekelt, ezeket időpazarlásnak tartottam.
-
Fbn Lx #84316 rajz miért nincsen? -
azt, amit középiskolában tanítanak informatika órán. -
Azért kíváncsi lennék, hogy az informatika alatt mit értünk. -
matek, fizika, kémia -
Fbn Lx #84312 de ha nem a lustaságomat vesszük, akkor amikhez alapvetően a legkevesebb érzékem van, az a földrajz, meg talán a fizika -
Fbn Lx #84311 általánosban egyikből sem, középben mindből én voltam a legrosszabb, kivéve a tesit és az infót -
HUmanHunter #84310 matek-fizika -
miért? ha az informatika lenne, akkor érteném a meglepetést, de így... -
lord nihilus #84308 Kémia, Matek az én kriptonitom -
Tudományos fórum, ahova csupa tudományos ember jár. 

-
Az első kémia, meg a 2. fizika az nem zavar egy tudományos fórumon?
-
raptorjesus #84305 A matek 3.?
az Sg-n????
-
Relevart #84304 Ennyire azért ne légy büszke magadra, nem ilyen nagy dicsőség ez okoskám :)
Egyébként a kérdésre válaszolva: amiből épp nem volt kedvem tanulni. De azért egy gimiben még különösebb tanulás nélkül egy 3-ast össze lehet szedni mindenből.
-
Hát ezért írtam, h mindenképp kéne vmi melót találnom ezen a területen, amiből annak a költségét finanszírozom... -
Biosz és Töri...
Biológiából a tanárt utálom, Töriben meg a korszakot :D -
Jimmyke #84301 Matek és fizika gimiben. Ha nem lett volna geometria, akkor buktam volna rendesen.
Mondjuk a matek érettségi vicc volt ahhoz képest, függvénytáblázatból össze lehetett puskázni az egészet.
-
cargame #84300 Kémia.Fizika.Idegen nyelv: roman XD -
semmiből nem voltam konkrétan rossz, csak érdeklődés teljes hiánya és a farkam megtelése az aktuális tárggyal okozott módszeresen problémákat... de legyen matek, német, és történelem. testnevelésből pedig azt hiszem 4 év alatt voltam összesen olyan 7 órán, szóval azzal abszolút de jóban voltam, jól jöttek az "ebédszünetek"
-
Általános iskola: matematika
Középiskola: román
Egyetem: Informatika (programozás) -
F1re #84297 # Magyar nyelvtan.
# Magyar irodalom.
# Történelem.
mindenből szar voltam de ezeket ha akartamse tudtam :D -
Akkor miből akarsz másoddiplomát...? -
De nincs semmi pénzem, meg semmilyen más papírom... Még jogsim meg kocsim sem... -
pedig diplomával a kezedben jobbak az esélyeid egy jól fizető melóra -
Freeda Krueger #84293 Kémia,késöbb Fizikai-Kémia -
Kémia. -
Akkor dobbants most. Nem kell ahhoz még egy diploma ami ráadásul rohadtul drága a magyar pénzügyi viszonyok között. -
Blum #84290 Matek,Fizika,Kémia. -
Én nagyon szeretnék vmi jó másoddiplomát, aztán úgy dobbantanék, mint a huzat. Csak sajna pár évig akkor is kéne meló, amíg elvégezném... -
Földrajz(7-8.osztályban mindig sikerűlt megszereznem a 2-est,de mindig 1-est kaptam:D)
Biológia...:D Sosem tanultam rá,mindig puskáztam és amikor a tanár elment és egy másikat kaptunk,akkor meg jött a sok 2-es:D -
Gőzöm sincs. Sosem tudtam, hogy a tesó kinél dolgozik, csak azt, hogy kb. hol, ha kellett neki valamit vinni, akkor találkoztam vele. -
clio1616v #84286 swietelksy? -
matematika -
fizika,kémia sux lehet,hogy augusztusban mehetek pótvizsgára -
de ehhez kapcsolodoan az én törikönyveimben nem szerepeltek a gulágokrol pl -
Egyébként ikertesóm is építész, csak neki van 5 év szamai gyakorlata. Jó pár állása volt már. 2008 magasságáig önként váltott, egyre jobb helyekre megy. Azóta örül, hogy van meló.
Mondjuk az utolsó helyéről azért rúgták ki, mert a cég egyetlen nagy projektje a 4. metróba bedolgozás volt. 1 ÉVIG nem fizettek semmit csak persze a számla és ÁFA követelések azért vannak. Kedves...
(Pár napja volt egy indexes cikk arról, hogy a panelprogram szigetelőivel is jól kibasztak...) -
Engem még esetleg vonzott volna az építészet, de már 18 évesen is tudtam, hogy milyen a magyar építőipar. És amilyen az építőipar, az olyanná teszi az építészetet, amilyenné. Kicsit hullámzó és pénzügyileg ingatag. -
70%ban állitom hogy sok olyan dolog van a könyvekben ami nem igaz
élő példa a holokauszt, valaki elismeri hogy volt valaki meg nem, sosem derül ki -
Wow! Árpád is zsidó volt?