127612
  • PesSim
    laptop 120GB + külső 320GB
  • miilann04
    400+250 külső.
  • Xing
    Notebook - 250 GB
  • NEOreg3
    asztali gépben 500gb, laptopban tán 250gb
  • Lyukasbogrács
    60-120 GB
  • OrioN the S
    egyik gépben: 1TB másikban: 600GB+120GB
  • extramagascsaj
    500Gb
  • HTS s3rg1nh00
    összesen több,mint 3,5 TB
  • tigeroo
    80gb
  • Evoluti0N
    Van egy 113 GB, ami elméletileg 120 GB és egy 465 GB, ami elméletileg 500 GB :P
  • MR ME
    2x 1TB F3 samu
  • Molnibalage
    1TB + 600 GB + 80 GB
  • Szavazó roBOT
    Mennyire vagy társasági lény? ==>> Mekkora merevlemez van a gépedben?
  • drevil6666
    Nincsenek igaz barátaim:)
    Rengeteg ismerős és haver van, akivel sokat beszélgetek élőben:), vagy MSN-en. De ott az összetartó erő az volt suli, a munkahely az üzletelés, vagy egyéb egymáskihasznáció:)
    Ha az embert állatként vesszük, a barátságnak nevezett dolog játszótársat, vagy érdekpartnert jelent.
    Egyeseknek szexuális dolgot is, de az már: Túl a barátságon
  • Fbn Lx
    kevés barátom van, de velük nem ritkán beszélek
  • rastaman
    hetente többször
  • xxxpaulxxx
    Régen sokkal társaságibb lény voltam, mint most... elegem lett az emberekből... nagyon sokan átbasztak már, vagy csak épp felszívódtak az életemből:)
    De azzal a kevés barátommal, akik megmaradtak keveset tudok találkozni, mert mindenki suliba, vagy épp dolgozni jár és így kevés a szabadidő:/
  • morcosqtya
    Nem kifejezetten keresem az emberek társaságát.
    Vannak barátaim de nagyrészt nem ebben a városban.
    "Virtuális barátok" fogalma tágan értelmezhető, de megelőlegezek rá egy óvatos igent.. :)
  • tigeroo
    hát tessék felvenni vele a kapcsolatot!!

nekem olyan régi wowos ismerősöm van hogy napi szinten beszélek vele, 1x találkoztunk 6év alatt de kurvajól megvagyunk és mindenről tudunk beszélni, ismerjük már egymást mint a rossz pénzt.
  • szabii98
    Neem :D
    Van egy lány. lekjobb barátom volt...de minekünk el kellett költöznünk, mert ott( Kiskőrös) fel kellett számolni a Laktanyát. Ide küldtek minket Székesfehérvárra...azóta nemláttam, csak 1x.
  • tigeroo
    á nem, már akkor is jó ízlésem volt .?ASD:S?d.sa,d
  • Lacee86
    Lehet azóta ronda lett és dagadt, és még te menekülnél sírva, ha meg kéne kettyintened. xDDD
  • tigeroo
    bár most hogy mondod... gyerekkori szerelmem is elköltözött az utcánkból 5-6évesen...azóta ott áll üresen a házuk... :(

felkéne kutatnom, elég sok dugással jön már
  • tigeroo
    tehát kb. minden barátod a suliból ismered, meg van egy lány, akivel kurvára nemvagytok barátok?

ezen jót mosolyodtam
  • szabii98
    Naponta...
    KB mind a suliból van, de van egy lány, akivel már 7-8 éve nem beszéltem mert elköltöztünk...:/
  • extramagascsaj
    +1
  • Lacee86
    Szerencsés vagy. :)
  • Gibor
    Naponta találkozom a barátaimmal.

Nincs sok barátom, de naponta akár egy 20percre de összefutunk.
  • NEOreg3
    c-c-c-combo breaker
  • KaBuTo666
    Kevés barátom van azokkal is ritkán beszélek.
  • Picar77
  • jhetedikj
  • tigeroo
    haver akivel osztozol a jó dolgokban.
    barát, akivel megosztod a rossz dolgokat is
  • DJKonya
    Nélkülük nem élet az élet(Y)
  • SötétBarom
    Olyan mint a nőd, csak nincs szex.
  • cargame
    Haverok azok konkretan mit jelentenek ? :P:D Mi tartozik az o hataskorukbe es mi tartozik egy barat hataskorebe?
  • cargame
  • extramagascsaj
    Utálom beismerni, de clionak igaza van. Nem csak a barátoktól lesz az ember társasági lény.

Ilyen tekintetben is hasonló a válaszom: társasági lény vagyok. Szeretek ismerkedni, hála Istennek könnyen is ismerkedem. Gyorsan a bizalmukba fogadnak az emberek. Mindig jó kapcsolatom volt a kollégáimmal, főnökeimmel és az üzletfelekkel is. Nagyon sok embert ismerek munka, iskola és szórakozás révén is. 10 olyan barátom van,akire rá merném bízni az életem is. Nagyon sok, akire általában számíthatok,de azért fenntartásokkal kezelem a kapcsolatot. Haverok, ismerősök meg töménytelen mennyiségben. Mivel általában mindenkivel kedves vagyok és nyitott a való életben...ezért nem igazán van olyan ember, akinek unszimpatikus lennék...de persze akad olyan is.
    A legtöbb ismeretséget az élet hozta...és nem a gép előtt, de akadnak olyan ismerősök/barátok is, akikkel neten ismerkedtem meg, aztán személyes kapcsolat kerekedett belőle, és olyan is akad, akivel még nem találkoztam, de tartalmas a kapcsolatom vele, bízunk egymásban. Jó ez így. :)
  • SötétBarom
  • Lacee86
    Hetente 1x találkozom velük általában. Msn-n persze naponta beszélgetek, bár mostanság kevesebbet. Az utóbbi időben lett pár virtuális "ismerősöm" is.