127612
-
Hát mivel fehér vagyok, ezért leginkább a fehér... Ami nem azt jelenti, h nem láttam már nagyon szép néger (inkább félvér) vagy ázsiai csajt, akivel, hááát... "elbeszélgetnék". :D -
Nincs szebb egy néger puncinál 
Lány vagyok, és heteró. - most szerintetek egy csaj nem tud arról szavazni, hogy melyik a szebb? -
Egyéb. Mind fasza. -
Mindegyikben lehet szép, de akkor már válasszunk a saját fajtánkból. :) -
nemtudom.
a fekete göndör hajú nők mondjuk a gyengéim :P akkor gondolom az a latinos vonal. -
clio1616v #84957 akik a szépség mellet rendelkeznek szexuális igényességgel is -
Mind lehet szép, nem tudok rangsort feállítani. -
fehér/félvér -
Fehér/Ázsiai (Y) -
#FFFFFF -
Fehér lányok.
Valamint a félvér - afro/fehér mix - lányok. :) -
DIESEL DOG #84951 Szívem szerint a fehér leányzók számomra az ideálisak, így hát erre is nyomtam.
Bár nem tagadom, régebben nem vonzódtam többnyire az ázsiai csajokhoz, de mostanság megmozgatják a fantáziámat a japó lánykák is... -
Szavazó roBOT #84950 Milyen matracon alszol? ==>> Szerinted mely rassz lányai a leggszebbek? -
Régebben volt ilyen nekem, aztán egyszer ébren voltam összesen 105 órán keresztül, akkor szabályosan éreztem, hogy próbálja magát lekapcsolni az agyam, pár másodperces kimaradások voltak az utolsó órákban addig küzdöttem, hogy el ne aludjak. Azóta ha nem tudok elaludni csak arra kell gondolnom, hogyan előjöjjön ez az agylekapcsoló reflex és jön egy kis áramütéshez hasonló érzés a fejemben utána nem sokkal már alszok is. -
Fbn Lx #84948 valószínűleg túl sokat kattog az agyad és rengeteget gondolkodsz, hogy teljesíts, az agyad erre rá van állva, és az előrejutásra, gondolkodásra is használható időt nem akarod tudat alatt alvással elbaszni, azaz nem tudsz elég jól kikapcsolni
gyakorold a zen meditációt, vagy próbálj meg beszívni -
clio1616v #84947 neki nem az alvását kell diagnosztizálni, hanem ő aludni nem tud -
tessék -
Nem tudom, de szerintem valami elég tömör szivacs. -
Rugós. -
rugós, de soha többé nem akarok még egy ilyet
-
kukoricakóró -
Nekem 1 évig volt ilyen középsuliban, h gyakorlatilag óránként megébredtem. Én sem éreztem magam különösebben kimerültnek. De nálam aztán elmúlt. Viszont hosszú távon biztos, h qván nem kóser, úgyh vmi szakorvoshoz (nem háziorvos...) mindenképp érdemes lenne elmenned sztem. -
Én 8-9-et szoktam normális esetben. Ideális esetben simán 10+. Ha valami gebasz van, akkor néha 6-ot. Azt utálom. -
extramagascsaj #84939 
-
Haditechnikait. Mondjuk annál kicsit többek. Masszívabbak. Töményebbek.
http://htka.hu/author/molnibalage/
A következő már lehet, hogy nyomtatásban fog megjelenni :)
Előtte meg egy szimulátor kézikönyvét, ami cirka laza 300 oldalas lett.
-
extramagascsaj #84937 Cikket? Milyet? -
Folyamatosan dolgozok valamit. Fejlesztek, olvasok, cikket írok, fórumozok. Ha nem, akkor röplabda, sport, randi, stb. -
extramagascsaj #84935 Örülj neki. Én régen átaludtam az egész éjszakát, és simán 8-10 órát képes voltam aludni. Most meg ha megdöglök se tudok nyolcnál többet, és minimum 4x felébredek este. Forgolódok. Ez kb. úgy 2-3 éve van így. :S
Ha másnap valami fontosabb esemény van,akkor meg kb. szemhunyásnyit se tudok aludni. Ilyenkor jöhet altató barátunk, hogy valamennyit mégis tudjak pihenni. -
és meddig szoktál még este dolgozni/számolgatni?
nekem általában akkor nem jön álom a szememre ha nagyon kattogtam előtte valamin, és nemtudok kikapcsolni. -
Blum #84933 Szivacs. -
Nem nagyon. -
clio1616v #84931 nem tudom van-e összefüggés az alvászavar és a nyugtalanság aggódás között.. de párom aggódósabb mint én és neki több baja van az alvással
te szoktál nyugtalankodni valami miatt vagy aggódni bármiért? -
Rugós. Nekem bejön. -
Reggel hat előtt kelek és fél 12 előtt igen ritkán fekszem. -
clio1616v #84928 lehet korán mész aludni...
reggel 8-tól éjfélig vagyok ébren minden hétköznap így a minden napi 7-8 óra alvás megvan
most hogy volt a Construma (7-19-ig munka volt hétvégén is) így a hétvégi hosszabb alvások kimaradtak és érezni is lehet, hogy hiányzott...
próbálj később elaludni 2-3 óra körül
egy időben próbáltam 4-5 óráig fennlenni és úgy aludni 2-3 órákat -
Csak úgy, mindemféle behatás nélkül. Óramű pontossággal ébredek fel egyes időpontokban, legyek bárhol. Évszaktól függő, hogy mikor. -
clio1616v #84926 zajra vagy mindentől függetlenül?
párom ha forgolódik arra én is néha felébredek, de azzal a lendülettel alszok is vissza
csak akkor ébredek és kelek fel hamarabb, ha valami olyan esemény van amit már alíg várok, hogy bekövetkezzen másnap ilyenkor hajlamos vagyok akár előtte több napig rövidebbeket aludni ez 1-2 órával hamarabbi ébredésben nyilvánul meg
ilyen esemény például autóvásárlás, utazás külföldi meetingekre, nemrég volt a MÉGSZes előadás például... minden olyan, ami lényegesen eltérő koncentrációs szintet követel meg -
Nem az elalvás a gond. Sercperc alatt elalszom mondjuk éjfélkor. Aztán fél háromkor úgy ébredek fel, mintha reggel 6-8 lenne. -
clio1616v #84924 látod? ezzel tévesztesz meg... -