127612
  • Molnibalage
    Nem mutattak még be bizonyítékot. Egyébként meg tökmindegy.
  • passatgt
    Azért nem kell mindenban az összeesküvést keresni, valszeg tudták már régóta, hogy hol van osama(többször is felkészülte a támadásra, elpróbálták) és addig vártak, amíg Obama-nak politikai szempontból jól jött az akció. Kb ennyiről van szó, szerintem:)
  • Lacee86
    Elhiszem. De attól még sok minden nem változik, mi több, még jobban fel lettek bőszítve a hívei. Amerika megint nem bír magával...
  • Sir Quno Jedi
    Nem hiszem, hogy meghalt, de legalábbis nem most és nem így. Ha eddig folyamatosan hazudtak, most miért lenne bármi különbség. Bezárták Gvantanamót, ahogy Obama ígérte égre-földre választáskor?! Nem, sőt ő maga hosszabbította meg. Akkor miről beszélünk... Úgy tűnik még/most éppen szükségük van a "terroristákra" a politikai játszmáikban adúásznak (újra).
  • immovable
    Alap. Hisz tömegpusztító fegyverekkel volt tele Irak is, valamint a demokráciát hivatott terjeszteni a szabadság serege a közel-keleten.

nem
  • clio1616v
    nem érdekel és nincs véleményem se róla...

majd molnibalázs leírja őt érdekli az ilyen háborúsdi
  • Unreal1942
    Kreáltak egy főellenséget akire mindent rá lehetett fogni.
    Aztán hosszú évekig nem tudják elfogni kis túlzással egy sivatagban.
    Majd hirtelen lelövik és gyorsan be is vágják a tengerbe...
    Ezt annak tudják beadni aki azt is elhiszi, hogy 50-50% egy való világ szavazás állása :)

Obama népszerűsége csökken. Evvel a hírrel kicsit csinosítanak rajta. Illetve most majd rá lehet fogni az újabb terror cselekményeket arra, hogy kétszerezett dühöt erővel csapnak le ránk a terroristák.
  • Zoli007
    Nem hiszem el. Nem láttam elfogadható bizonyítékot, ami alátámasztaná ezt.
  • tigeroo
    kit érdekel. obama a világ első embere? hagyjuk már. sokkal nagyobb hatalmak vannak a háttérben, ez mind csak színjáték.
  • Szavazó roBOT
    Mit gondolsz azokról, akik Apple termékeket használnak? ==>> Szerinted igaz a hír, miszerint Osama Bin Laden meghalt?
  • clio1616v
    mindenki azt használ, amivel elégedett
  • clio1616v
    nem köcsög aki mercivel jár, csak mivel sok köcsög van azok között akik mercivel járnak ezért buta az, aki olyan autót vesz mint a mercit használó köcsögök és számolnia kell azzal, hogy köcsögnek tartják őt is
  • Molnibalage
    Nincs restart, nincs lefagyás

2,5 éve használok XP64-et. Soha nem fagyott le, soha nem szállt el.
  • Zoli007
    hanem azért, mert kvázi a szoftver és a hardver teljes összhangban a kezem alá dolgozik. ekkora demagóg szöveget... Miért a Win szándékosan azon van, hogy ne így legyen?
  • Jaffa 2843
    "Apple was made for boys, HTC was made for men"
    már nem tudom hogy van pontosan, de valami ilyesmi :D
  • Hegi90
    ugyanez volt velem is

Jól megvannak csinálva az Apple termékek, ez tény. De az is, hogy a menőzésen kívül más érv nem is szól mellette. Egy átlagembernek bőségesen elég egy standard PC is, még ha félévente viszi szervizbe mert mindig "szarakodikavindóz", akkor is olcsóbban jönne ki (ha feltételezzük, hogy egy laptopot ~4 évre vesz valaki)

Másrészt nem sznoboknak szól a marketing, hanem a pénzesebb proliknak :)
  • Hegi90
    Szeretném azt mondani, hogy nem, de sajnos valahogy mindegyik "menő" lett tőle (vagy legalábbis ezt hiszi magáról).
    Hozzá kell tenni azt is, hogy legalább felük direkt ilyen céllal vette, vagy ez volt a fő szempont.
  • passatgt
    azért egy összelegózott pc-t ne hasonlíts már egy mac pro-hoz légyszi:D
    hp vagy dell munkaállomás sem olcsóbb, ezeknek ennyi az ára és iponról összevásárolba ilyet nem fogsz összerakni
  • McCartman
    'minden ott van ahol keresi az ember':)
    ez nagyon úgy hangzik , mintha a laikusoknak válna igazán előnyére a mac.:)
    nem vitatom , az osx felhasználóbarátságát (mondjuk nekem a winnel sincs bajom) erre törekszik az apple az összes termékével , de , hogy ennyivel többet nem ér (nekem) egy op rendszer az biztos.

@byzhouse: nem , de aki BMWvel az igen.
  • Máté94
    Nekem egyébként nagyon tetszik a Mac OS X, ezért is fogok próbaképpen feltenni egy Mac-et PC-re.[Isten áldja, hogy sikerüljön!] Úgy gondoltam, hogy játékra egy Win, és minden másra egy OSX. Remélem összejön és tetszeni fog. :)
  • byzhouse
    Iphone: külseje nagyon letisztult és tudásban se utolsó a kütyü,de túlárazták.(szvsz Iphonenak van a legszebb külseje) DE! ennyi pénzért vehetnék 1 HTC Desire HD-t és maradna is pénz.
    Ipad: nem tudom még nem volt a kezemben. kb 1 árban lehetnek az ugyanilyen tudású tabletek.
    Mac Pro: ROHADTUL túlárazott amelynek árából vehetnék 2-3 ugyanolyan tudású PC-t.(és minőségűt)

Mindenki arra költi a pénzét amire akarja és semmivel se különböznek másoktól. Aki mercivel jár az köcsög?

• pyrohun #85863
    Nem igazán lehet ezt elmondani. A Windows után olyan az OSX, mintha a víz alól feljönnél végre levegőt venni. Nincs restart, nincs lefagyás, nincs belassulás, minden ott van ahol keresi az ember és úgy működik ahogy elvárja az ember - és sorolhatnám ezt még perceken keresztül - de ha nem tapasztalod meg saját magad, akkor neked úgyis csak "hablaty" lesz... Nyilván Apple gépeknek is vannak hibái. Pl. az iMacemnek ritka szar a kijelzője, tehát nem arról van szó, hogy szerintem hibátlan, de számomra összehasonlíthatatlanul többet nyújt, mint egy 10-20%-kal olcsóbb PC és rajta valamelyik Windows...
  • McCartman
    'Ipadet kapnak a magyar kormany tagjai' ez pedig már nagyon az alja..
    mintha nem lenne mindegyiknek laptopja szintén állami pénzből.
    biztos kell a gyereknek.
  • McCartman
    hát itt meg mi folyik.

én személy szerint az ipadet tartom egy felesleges , túlárazott , sznob luxuscikknek.
    pyrohun , hogy mit értesz hatákonyabb munkavégzésen és mi ez a hardver-szoftver kezem alá dolgozik hablaty?
  • SötétBarom
    Mondjuk az ilyen véleményt azért nem ártana legalább EGY konkrétummal megtámogatni, mert így maximum trollkodásnak jó.

A "nagyon gány" duma meg egyenesen röhejes.
  • clio1616v
    nem csoda... ahogy fogalmazol az embertelen :D
  • Gibor
    Ki hogy látja, nekem egy fergeteges csalódás az Iphone 4... ha ingyen kapnék akkor maximum 1héten belül elválnék tőle mivel nem véletlen fogalmaztam így.... Nagyon nem tetszik, és nem a külseje miatt... Lehet szar ember vagyok de számomra nagyon gány telefon.
  • pyrohun #85857
    :))))))))))))
  • clio1616v
    4-est vettem, egyik kollégám vett 2-est
  • NEOreg3
  • tigeroo
    igen, iphone 2-est vettél most? a használt piac sem mérvadó, mert egy évben 620 új széria jön ki, nemde? idén is duplázták az eladásaikat ha jóltudom.
  • pyrohun #85853
    "Személy szerint én szimplán hülyének tartom azokat, akik ennyivel magasabb árat adnak ki olyan termékekért amelyek minőségükben és tudásukban nem múlják felül a konkurens gyártókat."

Személy szerint pedig kiadnék 1,5x annyit is egy Apple iMac-ért, mint amennyit kiadtam, mivel amióta átálltam erre a platformra, kb. 30-50%-kal megnőtt a hatékonysága a munkavégzésemnek. Nem, nem azért, mert sznob vagyok. Nem, nem azért, mert gyors a gép, hisen PC-ből is össze lehet rakni olcsóbban sokkal gyorsabbat is, hanem azért, mert kvázi a szoftver és a hardver teljes összhangban a kezem alá dolgozik. ÉS EZ ITT A LÉNYEG. És aki mást állít, az nem próbált még Apple gépet. Hackintosh nem ugyanaz, utálok szenvedni meg hekkelni, stb. Dolgozni szeretnék normálisan, gyorsan, kultúráltan. Aki pedig azért elítél valakit, mert az ő igényeihez mérten kiad X forintot egy drágább termékre, az igencsak buta emberke, mert a saját igényeit és a saját gondolkodását tartja etalonnak és olyan korlátolt, hogy nem tudja felfogni, hogy vannak eltérő igények is.

Én sona nem szólom le azt, aki nem Apple cuccokkal rohangászik (más kérdés, hogy nem értem meg, hogy miért bonyolítják az életüket, de elfogadom azt, hogy sokan nem engedhetik meg maguknak ezt az árkategóriát), de elvárnám azért, hogy nem azt kellene hallgatnom most már a sokadik helyen, hogy én milyen nagyképű, meg sznob vagyok, csak azért, mert ezen a platformon sokkal jobban és hatékonyabban tudok dolgozni...
  • clio1616v
    azt elárulod, mennyit költöttél telefonra?
  • clio1616v
    mi az az ennyivel?

550 dollárért vettem használtan te mennyiért tudsz jobbat?

ha trollkodás az, hogy nem fogadom el feltétel nélkül az általam hamisnak gondolt állításokat akkor trollkodok...
  • tigeroo
    utolsó mondatodra egy riposzt:

Személy szerint én szimplán hülyének tartom azokat, akik ennyivel magasabb árat adnak ki olyan termékekért amelyek minőségükben és tudásukban nem múlják felül a konkurens gyártókat.

(apple flame on)

most mondd meg, te kinek tartod az ilyen embereket?:D
  • xxxpaulxxx
    Nem is ezért mondtam, persze, hogy ez a minimum...
    De nekem az 1. mp3 lejátszóm olyan 3 évig bírta maximum... közben volt egy szerzvízútja is:D
    A második már márkásabb is volt, méghozzá egy ilyen:

Nah ezt imádtam, de mégis csak kevés volt a 2 giga egy olyan musicjunkienak, mint nekem... anno eladtam és valszeg mai napig használja a boldog tulajdonosa (mondjuk azt megjegyezném, hogy az érintőgombokkal voltak néha gondok:D)
  • Ability
    Normális embernek nincs baja csupán az ellenvéleményekkel, csakis kizárólag az offenzív kommentekkel. Ha azt írják nekem hogy "ez egy szar", azzal nem foglalkozom. Ha azt írják nekem hogy "hülye vagy amiért megvetted", azzal már igen.

Egy dologban nagyon igazad volt, amilyen címszó alatt mi beírjuk a véleményünket, ugyan ilyen okból te is megteheted. Csakhogy ennek fordítva is igaznak kellene lennie. Nekem pedig nem volt szimpatikus a véleményed. Nem azért mert nem értünk egyet, hanem mert kvázi lehülyéztél mindenkit magad körül.
  • tigeroo
  • Molnibalage
    Amen. Erre iszok egy sört. :)
  • Kata
    Rendkívüli módon. A trollokkal ellentétben normális véleményt írok, normális hangvételben. Az hogy a személyes véleményem, még nem kell egyetérteni, nem is ez a cél. Ti viszont mindig valami olyan részletbe köttök bele, aminek köze nincs az egészhez, szókiforgatósdi, személyeskedés, burkolt lehülyézés csak mert véleményem vagy tapasztalatom van és az eltér a tiétektől. Ezért beindul a trollgépezet, a másik kicsinálása. Nőjetek már fel könyörgöm!