127612
-
pogácsából a tepertős a legjobb, ezt mindenki tudja. -
extramagascsaj #86603 sajtos pogi rulz :P -
Nem. Valamiért undorodom tőle
-
erről a képről én meg nem mondtam volna hogy túrós rétes. Ugy néz ki mint egy félbevágott rántott csirkemell:D -
Szerintem ez a történet a valóságban azért nem pont így van.
Ugyanis az "aljas csúsztatás..." benyögés után, amikor ő is látja mekkora szar a helyzet, ami körülveszi, megpattan az országból, megvárja, hogy visszazárják az oroszlánokat a ketrecbe (sok-sok - nem oroszlán - áldozat árán persze), és mikor újra nyugalom lenne, akkor visszajön és a történet kezdődik előröl... -
Nem szereted ezt? 
?
leeeeheeeteteeen:) -
Szilvás bukta, mert azt szeretem. A valóságban krumplipogácsa és rétes - bármilyen, csak ne túrós legyen. Azt útálom. -
Nincs kedvecem, mert a változatosságot szeretem. -
Én imádom a péksütiket!
Fornettiből a kókuszos csiga,a pizzás,csokis-epres,túrós,barackos és a sima sajtos.
Rétesből a csokis,túrós,meggyes,csokipuding-rizses jön be nagyon
Fánkokból az ilyen amerikai stílusú fánkok mindenféle mázzal és dekorral, illetve a ház lekvárral megkentek -
Kakaós csiga, mákos rétes, meggyes rétes, sajtós rúd, sajtos roló
de mindet szeretem :D -
Fornetti: túrós, kakós, virslis
Kakaós csiga
Túrós bukta (L)
Rétes: meggyes, tökös mákos (L), mákos, almás
Fánk: natúr, csokis
Sajtos rúd - de nem a nagyon száraz fajta
Pogácsa: krumplis, sajttal a tetején
Egyéb: túrós, lekváros kifli, meg szinte minden féle, ami nem ilyen "pizza" ízesítésű, de főleg túrós kaják ^^
Ezek miiiiiind mind a kedvencek :D -
nincs kedvencem, de jöhetnek ebben a sorrendben. (persze szigorúan mazsola nélkül.) -
Fánkból csokis és van ilyen, hogy túros kocka,a mit nagyon szeretek.
-
Szavazó roBOT #86591 Volt már atrocitásod romákkal? ==>> Milyen péksüti a kevenced? -
Igen, verekedésbe torkollott.
ki még nem raboltak, de lopták már el a pénztárcám is -
Kedves barátom mindegy egyes nap busszal járok, 6 től 11 ig terjedve vegyesen, minden buszom tele van cigánnyal pedig 5000 lakos nincs a falunkban összesen. És érdekes módon nem láttam szinte 1 normális cigányt sem a buszunkon. Ismerek én is olyat, aki normális, meg jófej, sőt tovább megyek van olyan aki börtönből szabadult de jobban megbízom benne mint jópár magyarban. De sajnos a NAGY TÖBBSÉG mind csak naplopó segélyből 300k t megkereső ember. Ja és azt ne mond, hogy azért mert nincs munka, mert ha dolgozni akarna, nálunk direkt ezért megy a közmunka, hogy igaz hogy csak alig a minimál felett, de biztos fizetése lenne, de stabil és szavahihető forrásból tudom, hogy kiröhögi a legtöbb cigány azt aki ezt a munkát mint lehetőséget felhozza neki, azzal a válasszal kb. hogy minek mikor így jobban élünk.
Ezek után ha te még mindig azt mondod hogy a cigányok nagyrésze rendes, törvénytisztelő dolgozni vágyó egyén akkor kérlek vonulj el egy közeli idegszanatóriumba és kezeltesd magadat vmi utópista vágyálom betegséggel, mert kb amit te itt mesélsz az annak illik be. -
hipós -
Narusco #86587 fehércigány -
Igen, de csak szóváltás történt.
ez már napi dolog. elég csak biciklire ülnöm akkor még az "elcigányosodott" magyarok is beszólogatnak. magyarország én így szeretlek! -
Volt.
lopás
betöréses lopás
szóbeli fenyegetés, megfélemlítés
becsületsértés
könnyű testi sértés -
kétszer ért már atrocitás, egyik sem romákkal. -
Persze, az SZDSZ. -
/off
miért bármelyik párt is ért a gazdasághoz?
/on
-
Narusco #86581 előbb utóbb ugyis feljönne a politika, sokan mondják hogy azért nem szavaznak a jobbikra, mert nem értenek a gazdasághoz, egyéb dolgokhoz... na én ezt leszarom. cigánykérdést oldják meg, utána majd beszélhetünk másokról, ha nem kell félve kimenni az utcára, meg az időseknek rettegni. -
amúgy 2x idéztek be kihallgatásra, de egész véletlenül pont nem volt ott mindig az illetékes előadó... utána kaptam a levelet, hogy az eljárást bizonyíték hiányában megszüntették :) -
a 8. kerületi rendőrkapitányság valószínűleg le se szarta a siemens s55-ödet -
xxxpaulxxx #86578
-
igen, ki is raboltak. egy siemens s55-ös telefonom bánta. az első telefonom volt amit saját pénzből vettem meg. basszák meg!! :@ a 8. kerületi rendőrkapitányság persze nem tudta elkapni a tetteseket... -
-
Igen, verekedésbe torkollott.
Na jó, csak 1 pofon volt a barna lánynak.
-
Mostantól megvan a véleményem rólad is :) -
A véleményedhez jogod van persze, de attól még nem igaz. -
Nem baj, csak fura. :D -
te tényleg ekkora fasz vagy,esetleg tetteted magad?miért dolgoznának havi 70-80kért,ha bűnözésből vagy segélyezésből ennek minimum a háromszorosát teszik zsebre=isszák meg cigizik el?elég nagy tévedésben vagy az arányokkal is...én elhiszem hogy van köztük rendes,aki még szégyelli is azt amit egyes társai művelnek,de az élet kemény.azt aki ilyen módon tartatja el magát az állammal meg azzal a kevés emberrel aki tényleg napi X órában a lelkét kiteszi hogy napról napra meg bírjon élni,attól meg kell szabadulni,csak persze sok-sok éve ezt a problémát egyszerűbb szőnyeg alá söpörni,mint változtatni rajta.arról meg szerintem megint ne beszéljünk hogy a kommunizmusban mindenkinek volt munkája,mert lófaszt sem tudunk az egészről,és ha neked azt mesélték hogy az milyen jó rendszer volt mert mindenki dolgozott vidáman,akkor sajnálni tudlak azokkal együtt akik ezt mondták.persze hogy dolgoztak az emberek,mert különben igen komoly seggrepacsit kaptak a börtönben,ehelyett most ingyen élnek kb úgy mint a dolgozó emberek sőt még talán jobban,csak épp nem mehetnek el egy épületből. -
-
"Miért? Mert volt munka. Esetleg munkalehetőséget kéne biztosítani, akkor dolgoznának"
A szocializmusban nem azért dolgoztak a cigányok mert volt munka. Hanem azért mert KÖTELEZŐ volt, ha nem dolgoztál megkaptad a KMK-t és repültél a börtönbe! És azok nem olyan börtönök voltak mint a mostaniak. -
-
-
szóváltás számtalanszor
aljadék népség -