Kedves barátom mindegy egyes nap busszal járok, 6 től 11 ig terjedve vegyesen, minden buszom tele van cigánnyal pedig 5000 lakos nincs a falunkban összesen. És érdekes módon nem láttam szinte 1 normális cigányt sem a buszunkon. Ismerek én is olyat, aki normális, meg jófej, sőt tovább megyek van olyan aki börtönből szabadult de jobban megbízom benne mint jópár magyarban. De sajnos a NAGY TÖBBSÉG mind csak naplopó segélyből 300k t megkereső ember. Ja és azt ne mond, hogy azért mert nincs munka, mert ha dolgozni akarna, nálunk direkt ezért megy a közmunka, hogy igaz hogy csak alig a minimál felett, de biztos fizetése lenne, de stabil és szavahihető forrásból tudom, hogy kiröhögi a legtöbb cigány azt aki ezt a munkát mint lehetőséget felhozza neki, azzal a válasszal kb. hogy minek mikor így jobban élünk.
Ezek után ha te még mindig azt mondod hogy a cigányok nagyrésze rendes, törvénytisztelő dolgozni vágyó egyén akkor kérlek vonulj el egy közeli idegszanatóriumba és kezeltesd magadat vmi utópista vágyálom betegséggel, mert kb amit te itt mesélsz az annak illik be.