127612
-
Közérdekű információ: nemsokára a közeljövőben várható egy kisebb leállás szervercsere miatt.
#87172: szinte mindig hajnali 2-3 körül dől el, hogy mi a másnapi kérdés. annyira nincs előre tervezve :D
más: a személyeskedésbe torkolló beszélgetéseket tényleg privátban folytassátok, az nem tartozik a topik látogatóira. -
"Holnapi kérdés: Nincs előre tervezett kérdés."
Úgy látom megvan a hónap témája, nem kell új.
-
LexusIS350 #87171 a nem idevaló hozzásokkal elkövetett szándékos topikrombolást a moderátorok 1 hónapos fórumból való kitiltással büntetik -
LexusIS350 #87168 szeretnélek megkérni, hogy menjetek át és a gumiban folytassátok, nem ide valók vagytok -
Nem 1 személy miatt van ekkora porvihar, ha egy személy miatt lenne akkor csak és kizáróla Kata hsz-eket lehet olvasni. Akik folyamatosan válaszoltak neki meg flémeltek azok miatt is porvihar van. 1 ember nem csinál porvihart általában. (Már ha nem trollkodik ép és minden topicba automata flasheket rak...) -
hogy vagy? :D
Vicc,hogy 1 személy miatt van ekkora porvihar. mindkét félt ki kell bannolni és kész. mi az,hogy mind2 megengedi magának a anyázást modik meg hagyják? Mondjuk nem az én dolgom csak szemet szúrt. thxbai -
-
És így, hogy kinyilvánította mindenki a véleményét, az égvilágon semmi nem fog változni :D -
Jó reggelt!
Ilyen pörgést is rég tapasztaltam ebben a topikba. Némelyik szó csata értelmetlen volt de mindegy legalább sok fórumozó kinyilvánította a véleményét. -
mondanám, h túl szigorú, de ugye pl clio is csöppet hosszú ideig trollkodott ezen a fórumon, mire kicsapták (emlékezni, május 6, piros betűs ünnep!), és közel sem ő az egyedüli...
túl gyengét is választhatnám, de ugye van/volt pár mod, akik saját szórakoztatásukra osztogatták módszeresen a bant/pontokat, na meg ugye a retardált topicok idióta képekkel teleszórásának roppantul szórakoztató hagyománya is ki lett irtva "csak mert azért" elven...
szóval maradjunk csak az egyébnél. -
persze, en sem komolyan gondoltam :)
-
Négyen, de én lassan elkezdek vizsgára tanulni, mert még semmit nem tettem a kettesért se :D -
Várom, hogy beírják a neptunba a zeredményt, hogy kell-e még vizsgáznom elektronikai technológiából, vagy már csak 1 vizsga van hátra. xd -
St szeret, utoljára 5 büntipontal vágott ki kb 5 éve mikor teszteltük, hogy milyen szmájlikat tud a chat mert akkor rakta be, hogy ott is lehet használni őket. Ki is vette azonnal a funkciót. :DDDDDDDDD -
Tsol #87150 Már hárman vagyunk. -
Tanulás helyett sg, ilyenek ezek a májusok -
Én is csak egy füligszaros félisten vagyok. AZ igazi iSteni hatalmat mások birtokolják... :DDD Tudod ez itt alapvetően anarchoszindikalista közösség... -
Lol, nyilván ez nem komoly jelentkezés volt itt, lehet írnom kellett volna szmájlikat hogy egyértelmű legyen.
Majd ha tényleg kérek modjogokat, nyílván ott van az e-mail cím hogy hol kell^^ -
Neeem, csak vizsgaidőszak van.
-
Gondoltam előrántasz valami kalapból. :D -
Namost, ha valaki nem aktív, nem közismert, nem tett sokat a fórumért stb.-stb. akkor azért nehezen teszik meg modinak szvsz. :D -
Te beszélsz, nekem ott még 17 évesen is rázós utam volt, mindennel együtt kikövezve :D Sőt ha most bejön akárki annak még mindig az isten kezében van a sorsa :D -
Csirke:
szerintem ezugyben a megfelelo e-mailre irj uzenetet, es akkor talan... :)
En is mar regota vagyok itt, csak kevesszer irtam be, mert sokszor nem lattam ertelmet a vitakba belekeveredni. -
WTF? 223 új üzenet??? Tényleg nagy a munkanélküliség az országban... :) -
Persze,kicsit ott eldurrant a dolog,de pl.ismerem a topikot a kezdetektől és habár senki sem az igazi jófiú ott,mégis lehet alkalmazkodni ha valaki nem totál idióta és észreveszi a 48-as betűméretű piros FAQ betűsort meg ilyenek.Láss csodát még engem is befogadtak,pedig rázós volt az utam,dehát 15 éves szaros voltam még akkor:-) -
Most gondolod, hogy én tudok neked modijogot adni?!?! :DDDD -
Csókolom, én jó rég vagyok itt mán. Jelentkezek moderátornak. *kezetfeltart* -
Nézd, ha jó példával jársz elől a gyereknek és jó alapot kap, akkor azért ritkán kell erőszakhoz folyamodni. Sajnos manapság viszont túl sok negatív környezeti hatás éri őket már korán. El kell érni nála, hogy magától is felmérhesse, mi helytelen és mi nem és hogy nem szabad másokat bántani, másoktól lopni, tisztességtelen előnyökhöz jutni, mert ugyan könnyűnek tűnik és kényelmesnek, de mélységesen megfizeti majd az árát ő is és azok is akiket szeret. -
Én úgy vagyok vele, hogy kár bárkit szapulni, meg beszólogatni, akár privátban, akár fórumon, mert ettől úgysem fog változni az illető viselkedése, hozzáállása, stb. max jobban felhergeled őt is, meg önmagad. Nekem is rengeteg ember unszimpatikus, meg látom néha milyen bődületes marhaságokat írnak, de valszeg nem fogod tudni meggyőzni őket az igazadról, ezért én sem baszogattam, szóltam be soha senkinek. A topik kérdésére a válaszom meg az, hogy lehetne szigorúbb. Mostanában egyre több a troll (ami bevallom, néha nagyon mókás tud lenni), de az ilyeneket max bannal lehetne megfékezni. Beszólogatás, figyelmeztetés stb az esetek 99%-ban felesleges. -
ezt egyébként támogatom is. Csak amerikában nem dívik a gyereknek bizonyos alkalmakkor való nyakleves osztása. És ezért kanászosodik el az egész amerikai társadalom. Sajnos szerintem már idehaza is ez van.
És még mielőtt... nem azt mondom hogy ütni-vágni kell a gyereket -
Hogyne volna. Ezt senki sem vitatta. Más az erkölcs, a morál és a jog, meg a törvény. -
Az nem biztos és még tehetsz majd róla! :DDDDDDD -
Teszemazt, engem már zsenge gyermekkoromban is meg lehetett győzni morális és észérvekkel is. DE van akinél CSAKIS az műxik, hogy PISTIKE kapsz egy nyaklevest, ha nem vislekedsz jól. Pistike baszik jól viselkedni, DÁNG! Pistike legközelebb már elgondolkodik, megéri-e... -
Egyikről sem én tehetek -
így meg diktatúra.
Nézd, nem az elveiddel, meg a rendfentartásról szóló elméleteiddel van a bajom. Csak van különbség bűn és bűn között -
Nem. EZ nem bosszú, ez megtorlás maximum és példastatuálás, ami a rend fenntartását szolgálja. Normális ember nem bűnöz, mert tisztában van vele, hogy az helytelen. Aki nem normális, azt meg KELL büntetni, mivel nincs más lehetőség, különben anarchia van. -
szemet szemért* nem szemet szemét! :D -
ne nevess, mert pont erről beszélünk.
Ha valaki beszól, tegyük közzé, alázzuk meg
ha valaki lop, vágjuk le a kezét
ha Ödönke öl, akkor öljük meg őt is
szemet szemét elv, a bosszú egyik formája, ha nem a szó hagyományos értelmében. ÍGY jön ide a bosszú... -
De most még kevesebben vagyunk és még több a hülye. -
Beszarás, hogy jön ide a bosszú?!?!? :DDD