Segítség! - csajozós problémák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaliBoy
Menekülj!!! Fuss amíg megteheted. :)) Ilyenekkel nem szabad foglalkozni. Vagy alapból *ülye, vagy még egy kis éretlen liba. Hány olyan csajt ismertem akik 18 évesen náluk jóval idõsebb pasival kezdtek... pff.. szánalom. 'Persze ezek azután nagyon hosszú, tartós kapcsolatokká alakultak.' :)) Nem érdemes meggebedni utánna. Az ilyen megveretés témát meg nagyon gyorsan felejtsd el. Sokkal de sokkal többet ártana az ügynek mint használna.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

BaliBoy
Bakker... Ember, te célegyenesben vagy. Miben kell még segíteni? Hívd el randizni amit csak 'találkának' kell álcázni. Mozi, sétálgatás, esetleg vmi szabadidõs kikapcsolódás amit együtt lehet csinálni stb... Ha amúgyis jóban vagytok akkor valszeg nem fogja hihetetlen váratlanul érni a dolog és belemegy. Aztán késõbb a találka(ák) alatt úgy is kiderül minden elõbb utóbb. De csak így a semmibõl semmiképpen ne állj elé és mond meg a dolgot, hanem minimum vmi randis körítés legyen.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

ivjoe
Vagy, ahol ki lehet ülni a szabadba, hoznak piát, és van élõzene. :)
desigo
ha fejlemény lesz akkor írd meg...
ivjoe
Elviheted koncertre. :)
Rockynhooo
nálam és b.nõmnél mûködik :) szval sztem nem para :)

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

bens
hát ez rohatt értelmes kérdés volt

Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!

bardocz
szerintetek egy csajnál az probléma lenne,hogy nem vagyok hajlandó semmiféle diszkóba menni,mert az ottani "zenétõl" meghalok,és inkább kocsmát választom?<#idiota>

Looooser
hát pont ez a probléma ezt kéne megpróbálnod

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
menet közbe beugorhattok és hozhattok nekem is

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

DJ Skyline
nem fog menni :D pont nem ez a fajta vagyok

kemszi2
haverom csajozós szövege :"jösz baszni vagy baszol jönni?"...eddig még nem jött be nkei de miért?:D
az csak akkor baj ha balfaszság társul hozzá ;|

BUDA > miskolc.

alkohol? mikor, melyik kocsma? :D

BUDA > miskolc.

gabo91
Egy darabig nincs változás nálam, aztán egyszercsak átlépem a menyiséget és akkor meg már túl nagy lessz az önbizalom... ami megintcsak probléma :)

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

nekem természetbõl akadóan hatalmas az önbizalmam, úgyhogy csak másoknak tanácsolom :D

BUDA > miskolc.

Looooser
igen z is kell hozzá

aloha alkesz:D

autoszimulator
partyarcok topik :DDD

.: mobilize.hu :.

2sör+3feles:)

5 rövid ^_^

BUDA > miskolc.

Looooser
egó növelés szeresd magad és hitesd el másokkal is...

DJ Skyline
önbizalomhiányból fakadó problémára mi a megoldás? ^^

kemszi2
ez igaz.(tapasztalat)
gabo91
hát igen ezért IS necces a dolog...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
tetszik, meg valami gyengébb érzelmek, de nem vok szerelmes (szerencsére).
A dolog komplikált mivel a barátnõjével akartam még anno 2,5éve járni aztán ugye öszzehaverkodtunk ugy hogy õ a szemetesládám. Ezzel a csajjal is jóba vagyok (vele nem tudok olyan bizalmasan beszélni mint a másikkal, ez remélem igy is marad mert nem akarom h szemetesládám legyen) Ha lépek akkor gözöm sincs mit hogyan, meg hogy egyáltalán kockáztassak-e. Ha most baráti szinten vagyunk akkor ezt nem akarom egy kellemetlen állapotra felrudni. És ilyen kipakolgatos dolgot ezért lenne veszélyes csinálni. Valami olyan kéne ami ha nem jön be akkor nézhet ki ugy minta nem gondoltam volna komolyan a dolgot. (pl. mint lentebb irták hogy: "leszopsz?" stb) Bár ez a duma meg a hasonlok nem az õ esete. Max. bunkonak tartana csak...

Looooser
az megvolt a tavalyin XD

persze hogy nem
osztálykiránduláson kell elkapni õket, az orgia jegyében ;D

BUDA > miskolc.

dragon11
Tetszik, szerelmes vagy bele?Ha igen, és látad rajta, akkor mondd meg neki ...max azt mondja hogy nem lehet kösztetek semmi, akkor mi van?A többiek asszed röhögni fognak rajta?^^ én nem hiszem..

szerintem oszt tarsal ne jarj de ha van ra alkalom tugdmeg:D
Looooser
igen mondjuk ez sem egy hátrányos nézõpont mert ha csúnyán szakítotok akkor még több éven át elkell viselnetek egymást...

Looooser
hát ezt kikell tapasztalni figyeld meg hogy csinál-e más srácokkal is ilyet ha nem akkor megpróbálkozhatsz

Firerock
szvsz osztálytársal nem szabad járni...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Looooser
jah ez az... és akkor még a fiúknak nincsenek érzéseik

gabo91
Ha már itt vagyok...

Mitcsinálnátok olyan osztálytársal akivel jóban vagytok, kb baráti szinten. (nem vagy szemetesláda) néha mintha közeledne éreztetné hogy akar valamit, (de lehet hogy csak ilyen a stílusa) de én meg parázok aztán nem igazán akarok/merek lépni... nehogy pofára essek...

(tudtommal szabad a csaj)

Dragooon
egyébként az sem árt majd, hogy ha látod a suliban, köszönsz neki. ha másra nem futja.. ^^

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

gabo91
aha meg a "bocsi, de nem akarok tõled semitse"...
kb.olyan érzés mintha ha pofámba vigyorogna és "k****a a***d, amugy hogy vagy"

gabo91
Igen igy van ez sajna... szar kezdésbõl ez lessz... :(

Nem hiszem mert régen volt már 18 éves csajom :D

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Looooser
jah ilyen már nállam is volt a végén az jött ki belõle hoghy "legyünk csak barátok" - a legszemetebb mondat ami létezik...

gordon 24
Ez igy van!! Ezért irtam hogy talán elönyöd származhat belõle. Ugyan akkor lehet azzal lesz vége az egésznek!

Downhill!!

dragon11
Erre való a vipera, meg a boxer xD

Na jó ez vicc volt, sztem felejtsd el..

Üdv mindenkinek!

Soha, de soha ne légy olyan csaj lelki szemetesládája, akitõl akarsz valamit! Nem egyszer jártam már pórul így, hallgass rám.
kemszi2
te vagy a pasija a csjank?<#hehe>
Semmit!
Keress mást magadnak mert még bajod esik <#crazya>

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

igy van de en pl ugy csinaltam hogy eloszor irtam neki uzenetet aztan elkertem az msnjet stb de am igazad van !
:D felre erted en neked csak azt mondtam hogy ennyi vagy is hogy igazad van :)

#64 honnan tod hogy szeretem a dnb-t ?:D nevem ?
gordon 24
Szerintem ugy csináld mint eddig. Legyél a legjobb barátja.. Ha a sráccal bajban lesznek te leszel a lelki szemetes amibõl talán elönyöd származhat.. De itt ki kell várni.. És mivel én is paliból vagyok nagyon de nagyon tudnék utálni egy olyan embert aki elhapolja elölem a nõmet.. Erre meg figyelj:D

Downhill!!

Looooser
hát idáig ezek elfogadhatóbb 5letek mint amiket suliban kaptam(küldjek a pasira tar kigyurt verõlegényeket és csapassam agyon-de ez nem megoldás)szóval teperjek mint e güzü? megoldható

Scottt
Lentebb írtam privbe nmsn címed elküldöd akko ottpróbálok segíteni..

Looooser:Háát ha nem ismered a pasiját akko próbáld megelcsaplizni az orra elõl a csajt.Túl fiatalok:D:D

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"