Magyarra fordul a Facebook - Jaj, az iWiWnek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudtátok hogy mobiltelefonokon már van facebook alkalmazás ?
Apple iPhone, HP-Compaq 6715b Notebook, Google termékek - csak lazán ;)
http://ingyenfilmek.org Videós szórakoztató portál!
Zene nélkül mit érek én?
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedõ idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petõfi Sándor/
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
<#smile>#smile>
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minõség 1989 óta.
Lényegében izlések és pofonok kérdése, hogy myspace vagy facebook.
Zene nélkül mit érek én?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Zene nélkül mit érek én?
Az egyetlen ami zavar, hogy marha lassú.
MEg ezekszerint a spamekkel is gondok vannak, bár engem elkerülnek.
Gracie Barra
http://userscripts.org/scripts/show/24506
Muhahahaha
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Szerintem meg a divatfelhasználók lógnak rajt továbbra is...
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
facebook pedig, hát... hm.. nem rossz, nem rossz, de közelébe sem jön a myspace-nek...
Ki nem szarja le a Visztát?
Nem tudom máshogy mondani: Döbbenetes a minõségbeli a tartalmi különbség a 2oldal között. Ha az iwiw egy Bently akkor az iwiw egy 10éves Trabant.
Az orvosolni problémákat meg szép de erre ahogy látjuk semmi hajlandóság nincs, ha most nekiálnának profi emberek akkor egy jó 1+év kéne, hogy a jelenlegi Facebookot összehozzák.
De mint mondtam még a hajlandóság sincs meg, olyan ez kb mint a freemail vs gmail.
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
De eleve hülyeség, mert nem a multiklienst akarom használni, hanem valami mást, szóval ez nem megoldás a problémára 😊
nekem lenne egy kerdesem: ha megtorenik a forditas, akkor mindenki magyarul fogja latni az en adatlapom? vagy csak azok, akik telepitik ezt a forditast es a kulfoldi ismeroseim ugyanugy eredetiben? mert ha ezentul ok is csak magyarul, akkor nem sok ertelme van... sztem. ugyanis csak a kulfoldiek miatt vagyok ra reggelve...
Témához kapcsolódva: ha magyar lesz lehet én is beregelek oda is, hogy meglessem, de akkor valszeg vmelyik másik (magyar) oldalon meg törlöm a regem, eleinte azoknak is volt elõnyük az iwiwhez képest (pl ingyen sms vagy több/jobb lehetõségek) de ma már ez minimalizálodott (nem, nem az iwiw zárkózott fel, hanem én foglalkozok vele kevesebbet, bár ezt a klubos dolgot jól lenyúlták a myviprõl, bár ennek több értelme van mint klubokat felhasználóként regelni)
Vagy mert vannak, akik félnek, hogy nem tudnák kezelni az új progit, ezért maradnak meg a réginél - vagy ez nem, hmmm? Vagy akár idézhetnék is mástól: "MSN-t én is csak azért használom, mert minden ismerõsöm ezt használja." S ez így van. Hogy is jönnék ahhoz, hogy leordítsam minden ismerõsömet, hogy váltson azonnal, mert úri kényem-kedvem így akarja?! Most aztán lényegtelen, hogy MSN vagy Skype, úgyis a beszélgetés a fontos (azért a férgek üzenetei elég lelombozóak; sajna van, aki nem tartja karban a gépét). Aki meg a Skype-tól érzi magát pronak, verje csak, amit tud. 😉
http://www.raphirek.hu
Ez a facebook nekem nem annyira tetszik õszintén szólva, iwiwnél szivesebben maradok, de tényleg csinálhatnának valamit a sebességgel.
A Skype tényleg sok mindenben jobb, de hát nem tudom, CHAT-ben szerintem sokkal átláthatóbb, beállíthatóbb. Meg a Skype-ba nem tudom hogyan találnám meg a partnereimet ha annyi lenne mint msn-ne (kb. 200). Fájlküldésre meg beszélgetéskor azt használom, de egyébként MSN.