Az nVidiát okolják a korai Vista-fagyásokért

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

""A 100% cpu usage a DOS-os progik jellemzõje"
Egyáltalán nemigaz..."

Bizonyos megkötésekkel igaz:
- a proginak elõtérben kell lennie, illetve nem lehet a háttérben 5 másodpercnél tovább
- a progi bementhez nem használhat közvetlenül gets(), getch(), scanf(), stb. függvényeket.

"Használjatok XP-t!"

Kösz, de nincs az az Isten, nagyon megutáltam egy munkám során és inkább szúrkolok a minnél elõbbi forgalomból való kivonásáért. A Vista problémák jó része szerintem az XP hibáira vezethetõ vissza, pontosabban arra, hogy Server 2003-ra illetve Vista-ra egy csomó még XP SP-ékben* sem javított hibákat kijavítottak.

* Azért nem javították ki, mert a programozok tele rakták a progikat ú.n. work around-okkal. És ha az MS kijavította volna azokat, akkor az XP-re tervezett progik jórésze nem ment volna XP-én.

Sanyix
"A 100% cpu usage a DOS-os progik jellemzõje"
Egyáltalán nemigaz...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

TothLaci
Használjatok XP-t!
"És az volt hogy néha a rendszer indításnál 1-2mp-re elsötétült a kép, majd egy üzenet. Vmi sys vagy dll nem válaszolt. "

Nekem ez 3D progi futtatásakor jött általába elõ. Kék halált a bedöglõ Geforce 7600 GT-ém miatt láttam Vistan elõször és utoljára.

Lehet nekem a laptopom ATI kártyás és sokkal kevesebb gondom volt vele, mint az asztali gépemmel.

Vorpal
Megbocsájtok nektek...

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Nekem eddig semi gondom sem volt a Vistával igaz az alaplap és a VGA is AMD chipsetes. Arrol meg nem az MS tehet hogy egyes hardvergyártok nem tudnak a termékeikhez drivert irni.

Az nVidia meg mondjon le.
Nekem eddig csak beta driverrel volt gondom. És az volt hogy néha a rendszer indításnál 1-2mp-re elsötétült a kép, majd egy üzenet. Vmi sys vagy dll nem válaszolt. Amióta WHQL minõsítésû driver van fent, eltünt ez a hibám. Más nem volt.

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

A 100% cpu usage a DOS-os progik jellemzõje, emellett még az IE 6-7 tudja szétspammelni a memóriát úgy hogy egy idõ után új ablak se nyitható. De ez XP alatt is megvan, nem Vista specifikus.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Lehet hogy a cracked szar? Nekem eredeti Vista van, és soha nem volt se ilyen, se egyéb "érdekes" hibám. Eddig még csak a FlashFXP lefagyása tudott kékhalált elõhozni.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Az ATI driverek is ugyanolyan szarok.

... vagy:
3. Az Aero temarol hirtelen visszavalt Windows Standard megjelenitesre es ujra kell inditsd hogy visszaterjen normalisra
4. Egy program ami Windows Presentation Foundation gyorsitast hasznal egyszeruen kilep, vagy felloki a procifogyasztast 100%-ra
5. Videolejatszok egyszeruen eltunnek a kepernyorol es a feladatkezelobol
6. Furcsa vonalak jelennek meg a kepernyon mikozben felbontast valtasz vagy logoff-olsz

... soroljam meg?

a vista monnnyon le!
1., Fagyás != (a gyengébbek kedvéért: nem egyenlõ) összeomlás, fogalmazhattak volna prcizebben is.

2., Az NVidia driverek úgy ahogy vannak még mindig elég vacakok, leg feljebb nem fagynak annyít (nem összeomlás, csupán egy bevillanás a képernyõn és egy hiba üzenet a problémáról)

mindenkeppen a microsoft a hibas ha voltak fagyasok mert akkor miert ad whcl minositest ha szar az nvidia driver illetve miert kap premium matricat egy nvidias gep

5c0rp330n
szarra nem lehet várat építeni..

Sanyix
míg a redmondi szoftvercég csak 17,9 százalékban volt ludas a rendszer összeomlásaiban - a Microsoft saját adatai alapján.
Tehát hazugság 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

← ElőzőOldal 2 / 2