Az nVidiát okolják a korai Vista-fagyásokért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyáltalán nemigaz..."
Bizonyos megkötésekkel igaz:
- a proginak elõtérben kell lennie, illetve nem lehet a háttérben 5 másodpercnél tovább
- a progi bementhez nem használhat közvetlenül gets(), getch(), scanf(), stb. függvényeket.
Kösz, de nincs az az Isten, nagyon megutáltam egy munkám során és inkább szúrkolok a minnél elõbbi forgalomból való kivonásáért. A Vista problémák jó része szerintem az XP hibáira vezethetõ vissza, pontosabban arra, hogy Server 2003-ra illetve Vista-ra egy csomó még XP SP-ékben* sem javított hibákat kijavítottak.
* Azért nem javították ki, mert a programozok tele rakták a progikat ú.n. work around-okkal. És ha az MS kijavította volna azokat, akkor az XP-re tervezett progik jórésze nem ment volna XP-én.
Egyáltalán nemigaz...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Nekem ez 3D progi futtatásakor jött általába elõ. Kék halált a bedöglõ Geforce 7600 GT-ém miatt láttam Vistan elõször és utoljára.
Az nVidia meg mondjon le.
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
3. Az Aero temarol hirtelen visszavalt Windows Standard megjelenitesre es ujra kell inditsd hogy visszaterjen normalisra
4. Egy program ami Windows Presentation Foundation gyorsitast hasznal egyszeruen kilep, vagy felloki a procifogyasztast 100%-ra
5. Videolejatszok egyszeruen eltunnek a kepernyorol es a feladatkezelobol
6. Furcsa vonalak jelennek meg a kepernyon mikozben felbontast valtasz vagy logoff-olsz
... soroljam meg?
2., Az NVidia driverek úgy ahogy vannak még mindig elég vacakok, leg feljebb nem fagynak annyít (nem összeomlás, csupán egy bevillanás a képernyõn és egy hiba üzenet a problémáról)