181
The Incredible Hulk
-
Akkor inkább játszok vele ps2-n=( -
Jah látom Iron Man szindróma!
Már mikor láttam az 1.8GB-os jelzést, akkor frászt kaptam, pedig asszittem nextgen lesz legalább.
Istenem jó hogy adtad a warez-t, mert láthatjuk így a játékpiac szarját, és tudjuk értékelni a jót. Ennyi. Asszem már nem is kell kérdeznem. Gondolom lassan zár a topic is. -
huntofa #99 ez egy rakás fos játék! a város bűnronda , a járókelők ocsmányak , még a Nintendo DS 2d-s verziója is jobban megvan csinálva ennél , szánalom 
-
Igazam volt....sajnos. -
HÚÚ gyerekek, ez ps2 port,de még ahoz képest is csúnya!!! PSP-men a játékok szebbek. egy feboltásban indul nekem 1024 és kész semmit nem lehet álitani, lehet késöbb még jönnek tankzúzós részek, e az eleje förtelmes mintha valami nygyon gagyival játszanék. az átvezető múvik pedig Xbox360 valók, azok nagyon karajul néznek ki, és iyg mégrondábnak is tűnik a pc változat. hát ennyit a várva várt gaméról, megint kibaszasznak pcsekkel mint az Ironmennel. törlés lesz belőle(mége egyszer talán játszok vele, de ki az ahülye aki megvenné ezt boltba nem tudom) -
#96 Most akkor PS2-es vagy Xbox port?
Méret alapján PS2 :( -
a játék megbotránkoztatóan ocsmány,bugyuta vagyis nem érdemes letölteni -
Hali, aki leszedte már és kipróbálta az írjon már h milyen, érdemes-e tölteni egyáltalán v. sem. Hát remélem nem olyan mint az legutóbbi ironman mer az egy rakás sz*r volt, ettől egy picit többet várnék el... -
én majd holnap mgnézem -
Félek, de a méretéből ítélve megint egy ps2-es szart kaptunk.Ne legyen igazam... -
The.Incredible.Hulk-RELOADED ENNYI VOLT!!! -
www.xrel.to -
Ezt te hol láttad?(bocsi h nem egybe írtam) -
Már kijött? -
The_Incredible_Hulk_CLONEDVD-PROCYON
Talán van remény holnap sztem lesz már crack is vagy már késő este is lehet -
Most már tényleg fura semmi hir sincs ez már gyanus talán holnap mikor lesz a filmpremier akkor lesz ugyis holnap nézem mg moziba remélem mire hazajövök má ott lesz egy ilen hogy The.Incredible.Hulk.RELOADED vagy hasonlo -
Mi az isten van már. Kezdek bepöccenni. -
mistermiskolcz #84 Nem csak te... -
Ja de mégsincs sehol pedig már nagyon ki akarom próbálni. -
mistermiskolcz #82 Elvileg 10.-én megjelent pc-re is. -
Énse látom sehol biztos h kiadták már? -
Sajna semmi hir sincs még rola nmtom mi lesz igy vele.... -
#79 Még mindig semmi :( -
jah a kung fu panda igen jora sikeredett graf naon szép meg a gém is jo lett -
xido #77 Viszont a Kung fu Panda Activision és megtehették volna,hogy kitolnak a pc-sekkel és PS2-portot adnak rá...talán a Hulkkal se teszik már meg:) -
Hát jah lehet még csiszolnak rajta a fiuk lányok a SEGA-nal remélős smiley -
Hát ha ma nem, majd holnap már biztos fenn lesz. Türelem, jó játékadaptációt terem:). -
NEM HISZEM HOL VAN MÁR A RELEASE?? VAGY ILYEN KEMÉNY VÉDELEM VAN RAJTA??? -
Tudom.Haver végigvitte.de csakk unalomból.azt mondta h szar.de voltak benne ötletek.vmi energiaelosztásról beszélt. -
Iron man-t és játszottam PCn. Hidd el, jobban jártál, hogy nem próbáltad ki. -
Itt majd kiderül.Az iron manra is kiváncsi voltam kértem h tegyenek be képet.egy rakás szar PC-N!!!!!!!!meg csak azt olvastam h mekkora szar,meg kúrva átirat.szal nem kell telepíteni h megtudjam mijen. -
a riddickhez jön hamarosan egy javított full hd-s változata és lesznek még benne plussz dolgok.A spiderman filmek meg a gamek a kedvenceim.mindet végigvittem. -
Nekem a Spider-man 3 annyira nem jött be, de nekem a film sem a kedvencem, anyira nem jött be az egész történet. XBOXra az SW EP3 és a riddick valóban jók, én is játszottam velük, de a Riddicket majd a nyáron még befejezem, annak nem értem eddig a végére. -
Ha nem telepíted fel, akkor honnan tudod meg milyen lett?:D -
És kívánom h legyen ez jó játék.És telepítsem fel. -
Ott a pont.Tévedni akarok és döntsék meg a filmekből készített játékok elött felállított véleményem.párszor sikerült,talán 3 szor.Chronicles off riddick,spiderman3,xbox-on a revenge of the sith.ezek kurvajók. -
Akkor tévedtem. De azt hozzátenném, hogy én inkőább csak kíváncsiságból várom a játékot, annyira nem nyűgöz le. De ki tudja, lehet, hogy tök jó lesz. -
Ott a végén a "de tévedjek". Szeritem ő is, akár csak én, várja a játékot, mert neki is tetszik így képek alapján, de ő is attól fél, hogy elcseszik, mint ahogy általában szokták ezeket. -
nem mondtam h várom.idézd hol írtam.én valszeg fel se telepítem majd,mert játszottam pár hulk gameval. -
Érdekes, most de várod, pár hsz.-el ezelőtt meg azt írtad hogy -idézem-:"Ez bazki egy kalap fos lessz.ugyanazok a kombók meg minden mint a the incrible hulk ultimate destructionban.csak javított grafika lessz ami már most egy fika.de tévedjek."