181
The Incredible Hulk
-
#61 Reméelm ma holnap kijön mostmár jo lenne -
#60 Ja énse látom sehol... -
mistermiskolcz #59 Sajna még mindig nincs. Xbox-ra már ott figyel mindenhol... -
#58 Ez már biztos? -
#57 ÁÁÁ.Méfg ma este lessz szerintem.Örülök h titeket érdekel a game.Ez most xbox360as port lessz és nem szar mint az iron man. -
#56 sztem holnap reggelre má fenn lesz remélem.... -
#55 Akkor holvan?=( -
mistermiskolcz #54 Ma! -
#53 Mikor jelenik meg a játék pc-re?Mer ps2re láttam kinntvan de pcre semmir hír és elvileg ma kéne megjelennie. -
#52 egyenlőre semmi még... -
#51 Az még csak kiderül, hogy jó lesz-e. Sajnos nagyon nincsenek jó film adaptációk, de hátha ez az lesz. Utóljára talán Star Wars EP3 XBOXra volt az a film alapján készült jték, ami tetszett, az összes többi egy kalap szar. Még a Spider-man 3 is egész jó volt, meg annak úgy az egész játéksorozata viszonylag normálisra sikerült, de azon kívül tényleg egyet sem tudok most, ami jó. -
#50 de PC-n eddig nm volt normális hulk gém csak egy szar valami universal pictures games filmet nm követő kis gagyesz ez lesz az első jo hulk gém PC-re -
#49 félreértesz én nem fikázom.jó játék volt xboxon meg volt 1pc-n is.végigvittem de ez ugyanaz mint ott csak a grafika más meg a kinézete.a kombók az utolsó dologig ugyanazok meg a mozdulatok is.rem azért jó lessz. -
#48 Hát a PS2es ultiamte destruction nagyon is jo volt sztem ez is jo lesz de negativ hsz nm kell senkinek inkább akkor irj máshova nyiss anti hulk topicot -
#47 Én is kb ezt bárom, főleg így, hogy azóta az Iron Man-t is elkövették, de szintúgy remélem, hogy tévedek, mint te. -
#46 ez bazki egy kalap fos lessz.ugyanazok a kombók meg minden mint a the incrible hulk ultimate destructionban.csak javított grafika lessz ami már most egy fika.de tévedjek. -
#45 Hát erre én is kíváncsi vagyok. Biztos kipróbálom. -
#44 Elvben holnap jelenik meg a gém
Remélem nm lesz olyan &@#&@#&@ szar mint a Vasember játék mert akkor a SEGA egy kecseg cég lenne -
#43 Azt a figyelmetlen fajtámat! -
#42 Ez a játék fóruma Dzsénó. -
ricsa008 #41 ezt nem vágom hogy jön ide a dvdrip meg a vhs? -
#40 Sőt, már a 3. rész is kint van vhs-en -
#39 Már vagy 2 hónapja letölthető a DVD-rip. -
#38 Megjelent már? -
#37 fogadok és tudom is hogy mibe: van nővéred,hugod? -
xido #36 Jól van..ezt is fejleszti a buzi SEGA ps2-re...akar valaki fogadni,hogy a pc-sek ezzel is durván megszívják? -
#35 Ez a játk topicja amugy...... -
gabr #34 Nagyon durva az új előzetes!
http://www.apple.com/trailers/universal/theincrediblehulk/large.html -
#33 Én is ezt mondom -
#32 Szerintemm grafika téren van néhány nagyon csúnya része. konkrétan itt most az épületek felsőbb ablakaira és a roncsra gondolok, aminek a fogásásn is van mit javítani, emrt nem frangó ez így, hogy átlóg rajta a keze. Meg ha megfigyeled, az autóknak sincs árnyéka, amit azért manapság bőven elvárna az ember. -
#31 Ez ronda vazze ez? Kurva szép nekem. És miért szarozza le mindenki, ha még ki se próbálták. Jó a tapasztalat az mutatja, de mivan ha ez egy kivétel lesz, és fasza lesz? Mert remélem az lesz, mert nekem így képrül és a trailer-ből bejön, szeretem az ilyen "szétzúzok mindent" játékokat:D. -
#30 Jah a PS2-es Incredible Hulk Ultimate Destruction az nagyon állat volt remélem ez olyn jó lesz vagy még jobb
az ugrások hasonlitanak -
kék #29 Ha olyan játékélményt nyújt, mint az előző Hulk játék, akkor nem számít, ha egy kicsit ronda. :-) -
#28 Persze, hogy nem lehet, de leglább igyekeznének. Nekem ezekkel a filmekkel többnyire az idióta szerelmi szál a nagy bajom. Erre a legjobb péda talán a Transformers és az AvP3. De mindegy, itt most nem is ez a baj, hanem szerintem érdekesen jön ki, hogy látványfilmből nem túl látványos játék. Részemről nem divat leszarozni. igaz, hogy túlzottan nekiestünk. valóban lehet, hogy jó játék lesz. Meglátjuk. -
#27 Most őszintén, hogy lehetne egy több száz részből álló képregénysorozatból normális filmet csinálni? Tudják ezt az amcsik is nem is erőlködnek, rájöttek, hogy egy képregényfilmnek látványosnak pörgősnek kell lennie ezt kajálja a nép is, ennyi. Akinek ez nem elég az nézzen olyan filmet ami komoly történettel bír, vagy olvasson regényeket (mondjuk ezt mindenkinek csak ajánlani tudom). A másik, hogy nem értem miért divat manapság mindent leszarozni, nem tetszik nem kell nézni ennyi. -
#26 A transformeres játéktól csak jobb lehet, remélem lesz legalább olyan jó mint az első filmhez készült játék. -
#25 Hogy kivan gyúrva már, meg szálka is, hány kg lehet -
#24 Nem próbáltuk ki, de a tapasztalat sajnos ezt mutatja, mert eddig szinte kivétel nélkül mindig az volt, hogy egy képregényből készült egy látványfilm, aminek többnyire 0 a története, viszont látványos, de az ezekből készült játékoknak még szarabb a történetük és a grafikájuk se túl jó, ami ilyen helyzetekben szar ügy, mert az se menti meg a játékot. Lehet, hogy jó játék lesz, de szerintem nem valózínű. -
#23 vagy a mátrix 4 :D:D:D -
#22 Sztem se lesz olyan rossz
És milyen alapon írják azok akir írják hogy fos meg kurva szar?? Kipróbálták?? Ha igen akkor oké de ha nem akkor ilyen véleményt mellőzzünk please