The Incredible Hulk

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mama2
Ez ronda vazze ez? Kurva szép nekem. És miért szarozza le mindenki, ha még ki se próbálták. Jó a tapasztalat az mutatja, de mivan ha ez egy kivétel lesz, és fasza lesz? Mert remélem az lesz, mert nekem így képrül és a trailer-bõl bejön, szeretem az ilyen "szétzúzok mindent" játékokat:D.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

overlocker
Jah a PS2-es Incredible Hulk Ultimate Destruction az nagyon állat volt remélem ez olyn jó lesz vagy még jobb
az ugrások hasonlitanak

Ha olyan játékélményt nyújt, mint az elõzõ Hulk játék, akkor nem számít, ha egy kicsit ronda. :-)
KILLER2
Persze, hogy nem lehet, de leglább igyekeznének. Nekem ezekkel a filmekkel többnyire az idióta szerelmi szál a nagy bajom. Erre a legjobb péda talán a Transformers és az AvP3. De mindegy, itt most nem is ez a baj, hanem szerintem érdekesen jön ki, hogy látványfilmbõl nem túl látványos játék. Részemrõl nem divat leszarozni. igaz, hogy túlzottan nekiestünk. valóban lehet, hogy jó játék lesz. Meglátjuk.

Töltsük le az internetet!

Shep
Most õszintén, hogy lehetne egy több száz részbõl álló képregénysorozatból normális filmet csinálni? Tudják ezt az amcsik is nem is erõlködnek, rájöttek, hogy egy képregényfilmnek látványosnak pörgõsnek kell lennie ezt kajálja a nép is, ennyi. Akinek ez nem elég az nézzen olyan filmet ami komoly történettel bír, vagy olvasson regényeket (mondjuk ezt mindenkinek csak ajánlani tudom). A másik, hogy nem értem miért divat manapság mindent leszarozni, nem tetszik nem kell nézni ennyi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
A transformeres játéktól csak jobb lehet, remélem lesz legalább olyan jó mint az elsõ filmhez készült játék.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Brolly
Hogy kivan gyúrva már, meg szálka is, hány kg lehet<#fejvakaras>

\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

KILLER2
Nem próbáltuk ki, de a tapasztalat sajnos ezt mutatja, mert eddig szinte kivétel nélkül mindig az volt, hogy egy képregénybõl készült egy látványfilm, aminek többnyire 0 a története, viszont látványos, de az ezekbõl készült játékoknak még szarabb a történetük és a grafikájuk se túl jó, ami ilyen helyzetekben szar ügy, mert az se menti meg a játékot. Lehet, hogy jó játék lesz, de szerintem nem valózínû.

theone91
vagy a mátrix 4 :D:D:D

overlocker
Sztem se lesz olyan rossz

És milyen alapon írják azok akir írják hogy fos meg kurva szar?? Kipróbálták?? Ha igen akkor oké de ha nem akkor ilyen véleményt mellõzzünk please

hunbasser
te már most tudod? :OOO Imikém,mondd már meg plz,hogy a fifa 09 milyen lesz :)))))

ReaL MaDRid x siempre

Bulykin
eddig csak nekem tetszik??:D:D lol::D

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

byzhouse
nem tetszik =)

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

offkorz
fosh :-|
egyszóval.

<#eplus2>

KILLER2
Jó nagy fosank néz ki és szerintem se lesz sok értelme. Akár van más oldala a képregényeknek, akár nincs, ezek a filmek erõsen nem felnõtteknek van, de sokszor még csak nem is gyerekeknek, mert én sem vagyok felnõtt, de nem bírom az ilyeneket. A képregénybõl készült filmek meg rendszerint szarok, a belõlük készült játékok méginkább. Van néhány kivétel, de ezek nagyon ritkák. Ezek a filmek a látványra mennek, erre tökéletes példa a transformers, és szeirntem ez is ilyen lesz. De ha nem is, a játék szerintem pont olyan lesz, mint az imént említett filmbõl készült játék. Egy látványfilm gyenge történetébõl készült még gyengébb történetû játék, ahol még az a bizonyos látvány sincs, meg, mint a fimben. Ez szimplán ronda. Szerintem azért manapság, maikor lassan midnen második gépben Core 2 Duo figyel, 8 magos 3 magonkánt 3 Ghz-s processzor van a PS3ban és az X360 is valami 2x3.4 Ghz, ha jól tudom, akkor már nem kéne olyan játékot csinálni, ahol egyedül a karakterünk mondható kidolgozottnak, de az is csak annyira, hogy ha tovább nézed, mint 2 mp, akkor rájössz, hogy nem is olyan szép. A környezet meg szánalom. 2008-ban már illen olyan házakat csinálni, ahol az ablak nem csak textúra, márpedig én úgy látom, hogy ezek itt csak azok.
Fos játék lesz, szinte biztos. Már várom, hogy szétrombolhassak mindent és láthassam, ahogy belelóg a kezem ahogy fogom az épphogy textúrázott polygonhegy fél autókat.

Bucser
Ezzel le lehetne állni vitatkozni. Mindig van valami pszichológiai/emberi oldala a képregényeknek.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

fsgh
jólvan ez is szarlesz:/

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

schrank
a legjobb esetben is a hulk a shrek akcióváltozata de semmiképp sem felnõttfilm mint ahogy a többi marveles ...ság sem

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

ProGabe
trailer

szvsz elég gyenge :\

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Bulykin
igen??? láttad te a filmet az elsõ filmet? nemhiszem hogy azt dedósoknak készítették és arról is van játék...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

tigeroo
tevagyakirály
schrank
ez tipikus dedós fasság dedósoknak

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

berczely
Hát nem next-gen az is biztos<#idiota>

overlocker

overlocker

Alexease
Te is csak a kepeket nezegeted...:)
berczely
Grafika tipikus sega
Jöhet!Egyéb kép róla esetleg?

overlocker
NEm adták még ki majd Júniusban mikor jöna film is........

Bulykin
gyó gecc...jónak tûnik...már ki is adták?

overlocker
A Sega bejelentette, hogy legújabb Hulk-játékának fejlesztését a Cipher Complex-et is jegyzõ Edge of Reality végzi - a The Incredible Hulk teljesen multiplatform lesz.

Az akciójáték a 2008. június 13-án mozikba kerülõ, azonos címû film alapján készül, melyben a fõszereplõ Bruce Bannert Edward Norton alakítja. A rendezésért a Transporter második részérõl és az Unleashed-rõl ismert Louis Leterrier felelõs. A Hulk-játék boltokba kerülése a filmmel egyidõben várható, azután pedig a szintén filmek alapján készülõ Captain America, Iron Man és Thor címek sem váratnak magukra sokáig a Sega bejelentése szerint.

A Cipher Complex fejlesztõinek új játékának, a The Incredible Hulk készültérõl már régóta tudunk, a tényleges bejelentés viszont eddig váratott magára.
A Sega kiadásában júniusban megjelenõ játék alapvetõen az idén érkezõ új mozi alapján készül, viszont több, csak a képregényekbõl ismert érdekesség is visszaköszön majd a játék során. A készítõk szabadon bejárható, részletesen kidolgozott, élõ és lélegzõ New York-ot ígérnek, ahol bármit elpusztíthatunk és lerombolhatunk majd jó Hulk módjára. Fõhõsünk képességeit fejleszthetjük majd, harcra pedig nem csupán a földön, de a felhõkarcolók tetején és oldalán is lehetõségünk lesz. Galériánkban megtekinthetõ az elsõ három kép a PC-re, PS2-re, PS3-ra, DS-re, Wii-re és X360-ra érkezõ adaptációról.

← ElőzőOldal 4 / 4