181
The Incredible Hulk
  • xido
    grafikában biztos,mert az nextgen,pc meg ps2 portolás lett
  • Örm
    Hello!
    Az Xbox 360-as verzió jobb mint a pc-s?
  • DarkSector
    Háát lehet ugrálni a városban a háztetőkön, de nekem nem tünt túl izgalmasnak.
    Viszont a küldetéseknél nálam legtöbb zárt helyen volt.
    Bombák hatástalanítása, meg ilyenek.
    Jó monnyuk lehet hogy énsem tudtam volna jobb küldetéseket kitalálni pókember módjára, de nekem unalmas volt.
    de ha van lehetőséged, mindenképpen próbáld ki!!!
  • Prince23
    Na ezt hogy érted?
    Van annyi szabadság érzet mint a Spiderman 3-ban? vagy sík monoton, lineáris?
  • Lacc 88
    Scátok. elkezdtem én is game-t és végülis eléggé bejön a grafika ellenére is. Viszont elakadtam, megkéne menteni a csajt. Bezárták egy dobozba 4 generátorral és van egy páncélos arc akit nemtok megsebezni. Itt mit kell csinálni?

• Prince23
    Nekem érdekes tetszett a sp3.
    Kösz Mama!
  • K0CKA
    Hát engem jobban megfogott dehát kinek mi...
  • DarkSector
    Igen játszottam vele.
    Annyi hogy szebb és részletessebb a főhős, de mint játék azis egy nagy 0
  • K0CKA
    pfff még hogy a spider-man 3 nemjobb ennél
    Játszottál te vele?Sokkal szebb,kidolgozottabb!
    Ebben a f*sban b*sszus milyen low textúrák vannak meg azok az épületek pfff hulladék!
    Ilyet kiadni 2008ban...
  • mama2
    Őőőő... f-et nem kell, csak jobbegérgomb, meg görgő.
  • mama2
    Megnyomod az egyest, majd a jobb egérgomb, f+görgő, vagy vagy jobbegérgomb görgö+f. Ezt próbáld.
    Hogy lehet erőt gyűjteni? Véletlenül továbbléptettem azt a képet.
  • DarkSector
    Van .. faltól-falig.
  • Pókmalac
    ugy látszik jo játékkal még nem játszottál..
  • Prince23
    Akkor ez tökre oilyan mint a spiderman 3??? van szabadságterünk?
  • DarkSector
    Jó de ezt Iron man-hez hasonlítgattuk, mert max azzal említhető 1 lapon.
    Spiderman meg semmivel sem jobb szerintem csak főhős szebb.
    Amúgy IRON man és Hulk-al is csak annyi a baj, hogy rossz helyről portolták.
  • K0CKA
    Jézusom
    12 éves lánytesóm kiröhögte ezt a játékot annyira hulladék!
    Spider-Man 3 eddig a legjobb amit film alapján csináltak!Grafikálya is mérföldekre jobb ennél a f*snál!
  • The Protector
    Talán nagy a gépigénye a játéknak annak ellenére h szar.talán a kártya a gond.vagy a relodadedes verziót prószáld vagy annak a crackjével.
  • masssza
    Ezt írja inditás után : EXCEPTION! Hulk.exe exception! Build ver May 28 2008 12:53:58) Call Stack: ABORT ->Copy this error to the clipboard and exit RETRY -> JIT Debugging IGNORE -> Just forget it,may be the problem Will go a way(tm) A gép 1hónapja lett újra telepítve minden más tökéletesen müködik nincsen hálókártya(így net sem) nicsen vírus irtó csak egy Game rendszer legújabb driverekkel P4 3.2,1Gb RAM, ATI9600256Mb
    Mi lehet a gond már töbször újra telepítettem, a DirectX is, de semmi!
  • mama2
    Na, nem szaggat a játék valamiért. És valami rohadt jó játék:D. Az épületeket le lehet rombolni, már leromboltam fél NY-t:D.
    Hulk mozgása ötös. Fasza. Egxedül a küldetések kicsit monotonok(menj ide, pusztítsd el ezt). nállam:8.5/10.
  • overlocker
    egyén hiba ez a verzi hibátlan másnál tudtommal virusirtás ccleaner rakd ujra a gémet valamelik csak segit ha nem akkor passz
  • masssza
    The.Incredible.Hulk-RELOADED-ez van meg de men indul el kifagy az elején exe hibával
  • DarkSector
    Nem vágom én sem hogy miért akadhat ez hihetetlen, mint maga HULK!
    De biztos szoftver probléma. Amúgy valóban egésszen pofás mozgás közben, ahhogy OverLocker is mondta. Iron man ettől jóval gagyibb azért.

Jah és Sega valóban gáz.
    De CAPCOM-al nem értem mi a gáz.
    Eddig olyan gémeket portoltak, amik szinte egytől 1-ig profi munkáról árulkodnak, és PC-s toplistákat vezettek.
    ???
    Lost Planet -Resident -Devil May Cry.
  • overlocker
    A video alapján nagyon lehurrogtam ezt a gémet de miután felraktam és játszottam vele 1-2 órát nagyon mgteccett graf nem is olyan rossz sztem egész türhető a játékmenet pedig igen teccetős olyan Hulk feeling sztem át lehet élni fullosan olyan 10/6.5 nekem teccik jo kis gém ez....
  • mama2
    Reaper4:"capcom, sega. sose voltak a toppon. sőt... ".
    Amúgy: leszedetem a reoladed verziót, felraktam, minden okés, de szaggat. Hát hogy szaggathat egy ilyen csúnya játék, az én gépemen?(gforcefx8600GT,2 giga ram, intelcore2duo.)?? Nem lehet valahol állítani?
  • DarkSector
    Ez totál igaz, de ki állította az ellenkezőjét?
  • overlocker
    Ti nm vagytok normálisak!!! a CAPCOM a lgjobb cég! ők portolják a lgjobb gémeket Resident evil 4 Devil may cry 3-4 sztem a capcom kurva joo
  • reaper4
    capcom, sega. sose voltak a toppon. sőt...
  • ricsa008
    az ilyen g..i cégek mint a capcom miatt hanyatlik a PC nem a warez miatt
    ha az olimpiai játékkal is átbasszák a népet leshetik az eladásokat
    teszem hozzá ide tartozik az EA is remélem idén mutatnak valamit ők is
  • Prince23
    Amúgy olyan mint a Spider-man 3? Speciel a szabadságra gondolok. Ez esett le a vidik alapján.
  • CalebJoe
    Ja oszt még elvárják, hogy megvegyük gyáriba ilyen fost nem képesek a 360-as verziókat átírni, dugják fel maguknak a millióikat warez forever.
    Az a poén hogy a Kung Fu Pandából meg a normális verziót adták ki pedig nem sok embert érdekel.
  • overlocker
    ÉS most akkor most ez lesz amig a SEGA-nál van a MARVEL jog? Ilyen kalap sazrt fognak rakni a PC tábor elé? Na ne!!! Ez felháboritó!!!! Inkább az Acitvision vagy bármely cég vegye vissza/meg a marvel jogokat!

Bele se merek gondolni egy Iron Man 2 vagy Thor vagy akár az Avengers video game-be.

Hát azért ingyé leszedem de a video alapján 0,5/10
  • The Protector
    De szar h mindíg igazam van.XDXDXDXDXDXÉN AKKOR MONDOM EGY RAKÁS SZARRR.NE SZEDD LE,NEM ÉRI MEG.
  • JackSparrow88
    Na mégis leszedtem a game-t csak kíváncsiságból. Hát sajnos télleg naon az ironman színvonalát hozzá de talán-talán egy icipicit jobb, bár nem sokkal. Grafba télleg szar, amúgy meg az "épphogy elmegy még" kategóriába sorolnám.
  • Prince of Máté
    Neked lehet tetszik majd:)
  • mama2
    Fú pazze, ez nagyon bejövős, a videó alapján. Le is szedem attol hogy ps2 port:).
  • Sil3nt
    10percet tudtam eltolteni eme kedves, ocsmany, linearis, hangulat nullaval... total ironman szindroma, ha valaki gondolkozik a beszerzesen (vagy igy vagy ugy) akkor ne tegye...
  • Prince of Máté
    Azért egy letöltést megér...
  • Fehercsoki
    http://youtube.com/watch?v=tNtiK6-4JMo itt egy videó télleg nagyon ronda=(