The Incredible Hulk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac
Spiderman meg semmivel sem jobb szerintem csak fõhõs szebb.
Amúgy IRON man és Hulk-al is csak annyi a baj, hogy rossz helyrõl portolták.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
12 éves lánytesóm kiröhögte ezt a játékot annyira hulladék!
Spider-Man 3 eddig a legjobb amit film alapján csináltak!Grafikálya is mérföldekre jobb ennél a f*snál!<#nyes>#nyes>
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Mi lehet a gond már töbször újra telepítettem, a DirectX is, de semmi!
Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D
Hulk mozgása ötös. Fasza. Egxedül a küldetések kicsit monotonok(menj ide, pusztítsd el ezt). nállam:8.5/10.
Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D
De biztos szoftver probléma. Amúgy valóban egésszen pofás mozgás közben, ahhogy OverLocker is mondta. Iron man ettõl jóval gagyibb azért.
Jah és Sega valóban gáz.
De CAPCOM-al nem értem mi a gáz.
Eddig olyan gémeket portoltak, amik szinte egytõl 1-ig profi munkáról árulkodnak, és PC-s toplistákat vezettek.
???
Lost Planet -Resident -Devil May Cry.
Amúgy: leszedetem a reoladed verziót, felraktam, minden okés, de szaggat. Hát hogy szaggathat egy ilyen csúnya játék, az én gépemen?(gforcefx8600GT,2 giga ram, intelcore2duo.)?? Nem lehet valahol állítani?
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
ha az olimpiai játékkal is átbasszák a népet leshetik az eladásokat
teszem hozzá ide tartozik az EA is remélem idén mutatnak valamit õk is
Az a poén hogy a Kung Fu Pandából meg a normális verziót adták ki pedig nem sok embert érdekel.
Bele se merek gondolni egy Iron Man 2 vagy Thor vagy akár az Avengers video game-be.
Hát azért ingyé leszedem de a video alapján 0,5/10
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Már mikor láttam az 1.8GB-os jelzést, akkor frászt kaptam, pedig asszittem nextgen lesz legalább.
Istenem jó hogy adtad a warez-t, mert láthatjuk így a játékpiac szarját, és tudjuk értékelni a jót. Ennyi. Asszem már nem is kell kérdeznem. Gondolom lassan zár a topic is.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Méret alapján PS2 😞
A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.
Talán van remény holnap sztem lesz már crack is vagy már késõ este is lehet