The Incredible Hulk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hiába hergelem magam hiába a thunderclap vagy a hulk smash mindig blokkol.
Egyszer valahogyan sikerült megsebeznem,de nemtudom hogyan. Leomlott mellettünk egy épület és akkor történt de ennyi.
Többször próbálkoztam és az tûnt fel,hogy ahol elkezdjük a harcot van egy színház vagy valami hasonló és a fényreklám és a bejárat ujra sértetlen ha le is rombolom de valamerre elmegyk majd vissza.
Van valami köze a dologhoz?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Hogyha igen hol tudom ?
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nehéz AZ éleT!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mert így allapból nagyon ocsmány.
Nehéz AZ éleT!
Most épp egy küldetést fejeztem be és a következõ amit kapok, hogy zúzzam le az ellenséget és azt a kör alakú valamit (nem rémlik a neve)
vigyem vissza az egyetemre.
Közbne betámadnak a helikpoterek, meg a repülõ robotok. Írtom õket, de akkor lenyúlják azt amit az egyetemre kell vinnem. Ha meg azért indulok el, mindig bejön a Mission faled...
Tudtok segíteni?
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!
Valami tipp esetleg?
http://joeperry.blog.hu/
tudtok segíteni. Telraktam a játékot. Elindul, hang van kép nincs. Ötlet?
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
A köves fickóhoz meg dolgokat kell hozzávágni, kb. kétszer(autókat ha lehet), aztán ütöd, lehullik a kõ pajzs róla, elájul és úgy ütöd.
Ennyi.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Spiedrman 3 4ever. ha már itt tartunk. aze gy szép játk volt ehhez képest. bánom h megszereztem😞 amúgy a küldikkel nem lenne gond.
hogy nyirom ki a kis mocskot??
Ha felmászok vannak ellenségek, azokat leölöm, de a bombákkal nem tudok mit kezdeni. Nem lehet õket a földhöz vágni meg ilyenek.
El lehet õket hajítani, de semmi bajuk nem lesz. HELP!!
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Végig vittem a gamet összeségében végülis egész jó és élvezhetõ sztem. Azt nemtom sajna a megcsinált küldetéseket hogyan tudnám újra játszani vagy egyáltalán újra az elejérõl kezdeni mert nem találok sehol ilyen menüpontot. Vmelyik Pókember-es játékban volt asszem ilyen hogy nem lehetett újrajátszani a küldiket ami baromira lehúzta nálam az élményt. Remélem itt megoldható mert ez nagyon nagy negatívum így. De azért ajnálom mindenkinek jó szétszedni a várost 😄
elakadtam, megkéne menteni a csajt. Bezárták egy dobozba 4 generátorral és van egy páncélos arc akit nemtok megsebezni. Itt mit kell csinálni?
HELP!!!
Az Xbox 360-as verzió jobb mint a pc-s?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Viszont a küldetéseknél nálam legtöbb zárt helyen volt.
Bombák hatástalanítása, meg ilyenek.
Jó monnyuk lehet hogy énsem tudtam volna jobb küldetéseket kitalálni pókember módjára, de nekem unalmas volt.
de ha van lehetõséged, mindenképpen próbáld ki!!!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Van annyi szabadság érzet mint a Spiderman 3-ban? vagy sík monoton, lineáris?
Annyi hogy szebb és részletessebb a fõhõs, de mint játék azis egy nagy 0
Játszottál te vele?Sokkal szebb,kidolgozottabb!
Ebben a f*sban b*sszus milyen low textúrák vannak meg azok az épületek pfff hulladék!
Ilyet kiadni 2008ban...<#wow3>#wow3>