A Kiválasztott (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Guilty01
kissé volt csak átlátszó....

You\'ll never walk alone!

tommyg
és ebbõl ki is derült h kamu volt 😊
móninak meg rászóltak a fülére h mikor álljon fel

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

II Rocky II
jaja..de aztán pont akkor állt fel amikor megérintette az árnyékot:S azt hogyan csinálták????? azt ne mondjatok hogy számoilni kellett mert igy eltalálni nem semmi.

24 - Exile -Nov.23

grebber
De lol ott a fejükön az a baszott hangcucc nemtom mi a neve simán odamondhatják hogy most állj fel.

Ezek a trükkök annyira gagyik hogy az már fáj.

Next PC upgrade: 2022

naggggyon brutál ezt csinálja már meg a közönségbõl valakivel, akin nincs füles 😄
Attila8805
LOL
"ha érzed az érintést állj fel a székrõl.
(nõ megmozdul)még nem kell érezned.
ha érzed az érintést állj fel a székrõl."
Hát ezen szakadtam<#nevetes1>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Palinko
"Ha érzed az érintést... még nem kell érezned "

looL😄
D4nY
elkezdi.. ha érzed az érintést... még nemérzeeed xD

xP

tommyg
hát ez olyan kamu hogy nemigaz

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Guilty01
ez meg akarja fektetni...

D4nY
büdös volt a keze xD

xP

Danman
õõõ fail?

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

TommyC
Jesus H. Christ.....

dixitque deus fiat lux

Palinko
"móni érezd hogy összekapcsolódunk" 😄
Guilty01
ennek mi baja? ott ficánkol

énis 😄DDDDDDDD
Zomil
anyám az egész feje csillog, hogy néz ez ki? 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ez akkora szánalom egy mûsor...
Guilty01
azt hittem már lekapja a mónit

D4nY
dikk lesmároplja vigyááztzz

xP

kuci06
"lásd magad a szememben"

ASDASDDS 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Danman
operátori hiba máris ott volt. A 'Máté' neve már a fõcímben elhangzott. Hmmm Bea. Õt is az eszéért hívták

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

ez most rámászik a Hargitai Beára? 😄
Zomil
hüha, kezdödik 😄

monitorotokra vigyázzatok nehogy elhajoljon!

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

a junkien is húzzák lefelé ezerrel, olvassátok csak 😄
Guilty01
ezeket a pszichológusokat minek hívják meg? baromság...

Nah erre a Ferihegyes dologra azér kivi vagyok.

Ati

Palinko
"megy a mutató, megy a mutatóóóó látod a mutatóóót? megy a mutatóó" lol ez a beküldött cucc :S
D4nY
nenene.. a felvételek.. síírok xD

xP

Hát ez a médiaközpont nagyon nagy lool 😄

Ati

D4nY
nah Up! kezdõdik xD

állítólag lesz vmi szám ami miatt uri geller kiis akar menni 😮

xP

Ahogy olvastam a következõ "jelöltekrõl", még hülyébbek lesznek mint az elõzõek. 😄

Ati

TV2 nagyon eltemeti magát ezzel. Bazz még a híradóba is átkapcsoltak ennek az izének a stúdiójába...SZÁNALOM

Pharaoh
A megellánban is a kiválasztottat reklámozták, amiben Egely a "nagy fizikus" bizonygatta, hogy léteznek parafenomén emnerek meg dolgok, fõleg az õ kereke. Nagyon mélyre súllyedt ez a mûsor. Persze olyan fizikust nem hívhattak meg aki rávágja, hogy ilyen dolgok nem léteznek, csak bûvésztrükk az egész.

jajaja 😄
má nagyon reklámozzák, most volt az aktívban is...

valszeg megint top10-ben leszünk<#idiota>
Hi all. Nah izzítsuk a topikot. Mindjárt start. XD

Ati

barnie1990
Nyílvánvaló, hogy én sem dõltem be neki, azért is írtam, hogy hihetetlen.

Zene nélkül mit érek én?

Shep
Hogy nézett volna ki, ha azt mondja Hé haver ne bûvészkedjél már itt nekem azt hiszed nem veszem észre, hogy hülyére veszel? Õ is a tv2-nek dolgozik, így aztán ...

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

A nagy Mágus (kalimera) természetfeletti képességet megcsillogtatja és elõre megjövendöli, hogy a következõ fantasztikus események zajlanak le:

Leszállt egy repülõgép. A vendég UriGeller lánya Natalie.
Egyrészes szoknyás ruha lesz rajta.
A mutatványa 5 szimbólumot tartalmaz!

- kör
- kereszt
- hullámok
- négyzet
- csillag

A bemutatott szimbólumok közül a telefonálók többsége a csillagra szavaz.
Mindenki el lesz varázsolva ...

(Mint az elõzõ öt licenszes keresem az utódomat sorozatban.)

A helyében valamit változtatnék rajta, legalább két részes ruhát vennék fel, hogy ne cikizzenek az azonos meglepetésen.
barnie1990
Volt az aktívban riport Uriról, még Nacsa Olivért is meggyõzte, pedig õ szkeptikus volt.Hihetetlen.
Valamint kiderült, hogy a nagy ferihegyi csoda annyi lesz, hogy fog jönni egy repülõ valami hihetetlen emberrel.Ennyi.

Zene nélkül mit érek én?

Ha a tv2 kijön egy ilyen játékkal, benyujtom a számlát.
Fresh Duke
Kálvinista? (Most ugrott be, hogy ilyen is van. XD)

A heavy cost. I pay it gladly.

Fresh Duke
Sexista?

barnie1990
Alkoholista?

Zene nélkül mit érek én?

edios
És a trapista?

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Természetesen: Mentalista (tv2-n természetfeletti képességekkel rendelkezõ) bûvész

Apám szerint az -ista végûekbõl csak a humanista számít.
- Hogy nevezik a mentaista bûvész segítõtársát?

- Para-Zita
szerintem egyáltalán meg se mutatják neki ezeket a leveleket, max csak ha valami nagyon különlegeset kapnak... -.-
II Rocky II
nem hinném hogy õ olvassa el az emaileket...😊 sztem van erre szakosodott embere-és ha netán van vmi akkor szlnak neki hogy ezt olvasd el(vagyis kiválogatják neki és kész)

24 - Exile -Nov.23

Fresh Duke
Az igaz, de lennének páran, akik azt mondanák, hogy Uri lefizetett mindenkit, vagy v.hogy kijátszotta a gépeket(stb.). Hitetlenkedõk sztem mindig lennének. Bár olyan embert még nem láttam, aki azt mondta: "Nincs gravitáció! Leugrok innét, és nem esek le!" Persze, voltak olyanok akik "leestek" a tizedikrõl, de ez más téma. 😄

kalimera: Az tényleg jó lenne, ha Uri az "órajavításon" kívül még v.mi haszonsra használná fel az "erejét". De ezt inkább neki kéne mondani. Asszem [email protected] a címe. 😄
(De ajánlatos lenne nem magyarul írni neki, lehet nem értené meg.)