A Kiválasztott (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha megvannak a hozzávalók akkor fél órába se telik egy ilyen mérleget összehozni. Nálunk a cégnél az egyik arc sms-el irányítható szivattyút csinál, meg még sokkal durvább dolgokat is. Már az is nagyon árulkodó, hogy digitális volt a mérleg.

Csupa móka ez a mûsor, sok hülye embert megbolondítják, azok meg küldik a varázssms-t Uri Gellernek. Végülis ebbõl lesznek õk milliomosok...
A Gergely nevû emberke meg bûvész, youtube-on van fent pár kártyatrükkös videója, a bemutatkozóvideójában lévõ mentalizmusos mesécskéje meg elég sablonosra sikeredett. Hát ez van. Amúgy rátettem a kanálra a tv-t és NEM ESETT LE!!! Ehhez szóljatok hozzá! 8DDD
Elég, ha csak átsugározza, az gyorsabb, mint a posta.

chelseafan
Ezt meg kell írni Urinak!!!😄

Az direkt "hiba" volt, így lett hitelesebb a dolog. A preparált mérleg kimutatta a szelemét, a megbeszélt szó is stimmelt, de ezuttal a léleknek nem volt annyi ereje, hogy eloltsa a gyergyát. Hehe...

gyerekek kééész!!! Egy kis faulban lakom Borsod-megyében. Nézem haverral a showmûsort már pont a vége volt még az eredményhirdetés elõtt...Uri beszél...erre pislákol a lámpa a szobámba aztán elmegy az egész faluba az áram😄😄 nagyon lol iylen véletlen egybeesést😄....megyünk le haverral a lépcsõházból és az egész telepen korom sötétség...most jött vissza...nemláttam hogy ki nyert vagy ki esett ki vagy nem is tom hogy van ez valaki leírná😄?

Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!

chelseafan
Tudom, de én kifejezetten arra a 21 grammos momentumra gondoltam.😊 Az tetszett. De azon kívül semmi se fogott meg...

Shep
Hát igen csak a gyertya elfújásba csúszott egy kis hiba 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Azt a legkönnyebb megmagyarázni.

chelseafan
Nekem a 21 gramm jelenet tetszett a legjobban, azt elég nehéz megmagyarázni (de biztos meg lehet). Azon kívül minden fosch volt.

Shep
De mi volt benne jó? Egy mutatvány legyen olyan, hogy azt érezd, hogy tényleg mintha varázslat lenne, de ez nem olyan volt, vagy lehet nem ugyanarról beszélünk?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Palinko
igen kreáljon akinek van ihlete és akkor mindég más elküldi akinek van kedve, hogy még hihetõbb legyen 😄
Benny04
<#eljen>

II Rocky II
Népszerû témák
1. A Kiválasztott(TV2)
2. Test Drive Unlimited
3. Múltkor,amikor részeg voltam..
4. Football Manager
5. Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
6. FORMA1
7. PSP
8. Humoros és aranyos képek, videók
9. Call of Duty 4: Modern Warfare
10. Modellautók

az elsõ helyen 😮O

24 - Exile -Nov.23

Palinko
állat, téged még bevisznek a mûsorba hülyének 😄
grizzly21
meg az volt a legnormalisabb szerintem. abban mi volt a trukk szerinted?

kirol

Shep
Kellene kreálni valami jó kis hihetõ baromságot és elküldeni nekik levélben, hátha bekerülnénk aztán eladni a sztorit a blikknek vagy valamelyik másik szennylapnak 😄

Shep
Amúgy az elsõ gyerek szerintem hót béna volt, ki az akit egy ilyen trükkel át lehet verni, a holló fazon jobb volt (bár nagyon az se tetszett)

Uri megszugerálja a modikat:/

A türelem rozsdát terem.

Mor3llo
nanemáááár pazmek😮OOOOOO

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Benny04
<#idiota>

zoliii
Uri Geller dosszié, és ami mögötte van.

amcsiknak lesz "The Chosen One" show xD

A türelem rozsdát terem.

mama2
írtam😄 Ezt: Megint én.Eszembe jutott, még egy furcsa eset, a mai nappal kapcsolatban: Van egy fórum, ahol van egy "A Kiválasztott" címû topiok a mûsornak. Oda szoktam írni és még vagy negyven ember. Na most. A mai napon, amikor a fórum társaiimal néztük a Kiválasztott címû mûsort, azt vettük észre, hogy a topikban, eltünt több mint száz hozzászólás. Ez mitöl lehetett?

Aláírás:
Zoltán
Jó?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Shep
Állítólag majd az országok gyõzteseit el akarja vinni Vegasba vagy hova egy végsõ megmérettetésre, persze, hogy mi lesz belõle azt nem tudni.

Tényleg, Uri Geller: Tehetséget varázsolok Gyõzikébe DVD. Aztán Szexivé tettem Béá ásszont DVD. Lenne rá kereslet.

Shep
Azért írtam ,hogy azt leszámítva.

😄DD

zoliii
Hány évados lesz ez a marhaság 😊
Vajon kiadják DVD? 😊

arra hogy a csak félig zsidók nem tudnak rendes pénzt összehozni😛

A türelem rozsdát terem.

Jó sok nem zsidó is van, aki rengeteg pénzt képes összehozni baromságokkal. És rengeteg zsidó van, akik képtelenek rendes életre valót teremteni maguknak. Mire következtessünk ebbõl?

kirol
Én is a piramist rajzoltam le, de ez amúgy hülyeség, mert alapból 4 lehetõség volt csak, meg erõsen terelve is voltunk, mert az utolsó mondatban elmondta még a piramis szót.

toysoldier
zseniális.
küldd el, hagy röhögjenek egyet a tv2-nél <#smile>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Mor3llo
Konkrétan ezt nem akartam leírni, de igen, valami ilyesmire CÉLOZTAM.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Zomil
amugy lehet irni a tv2-nek h eltünt a forumrol 100hsz. talán még be is kerülünk 😄DDDDDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

mama2
Amúgy ennek az Urinak minden országban lesz egy utódja, aki hirdeti a nevét, miközben kanalakrol,villákról szóló könyvet tart a kezében, aminek az egyik lapján egy elferdített kanál van ráhelyezve? Vgay roszul értem? Amúgy nem elég neki egy utód?

zoliii
Ebben az országban mi az, ami nem gusztustalan.

barnie1990
Nem fajtalankodás, vagy ilyesmi mondja belõlem, de a zsidók nem véletlenül híresek arról, hogy milyen jó pénzeket tudnak összeszedni.

Zene nélkül mit érek én?

😄DDD - kösz, ezen hangosan felröhögtem. Uri for president! 😄

Parlamentes poénja azért ütött, nem kicsi kritika volt benne.

barnie1990
Vicces fiú vagy te. 😊

Zene nélkül mit érek én?

Mor3llo
Jaja, de látszódik rajta hogy pénzt akar mindenbõl csinálni.Ami alapjában nemrossz, tekintve hogy szegény kisgyermek volt.De elég gusztustalan, hogy ezt úgy teszi, hogy kihasználja az emberek mértéktelen hiszékenységét.

Shep
Amúgy Uri szerintem alapvetõen jó csóka, ettõl a kóklerkodástól eltekintve.

chelseafan
Ebben azért jól kiosztja az embert Uri. El is b@szta a showt😄

grizzly21
nem semmi a malev hogy sullyedhetett le ilyen szintre?

zoliii
Uri Geller jövõ héten megépíti a 4-es metrót.

Benny04
én is, mert nem szerettem volna agyvelõ darabokat látni 😄

Nekem megfájdult a fejem. 😞

mama2
Én a Kiválasztott címû mûsorukkal kapcsolatban szeretnék írni. Nos a mai adás végén, amikor Uri Geller, azt mondta, mindenki érintse meg a tenyerét, akkor én megérintettem, a szemébe néztem, és ahogy beszélt, arról, hogy arra a pontra ért, hogy a fiatalkonak sikeres hétvégéjük lesz a tanulásban, megszédültem. Ez jelent valamit, vagy csak véletlen volt?

Aláirás:
Zoltán

Ezt írtam. Jó?

Shep
Király ez a mûsor, megint jókat röhögtem, a piramisos meg mekkora hülyeség már, mégis mi más lett volna, azt a legkönnyebb lerajzolni, a nép meg nem égeti magát a gyatra rajztudásával és a legegyszerûbbet fogja lerajzolni ez nagyon jól tudja Uri is.