A Kiválasztott (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
ettõl függetlenül kamu.

robos
"...a pilótát kb. negyed óra alatt leszállították Ferihegyrõl Téténybe..."
Rendõri felvezetéssel, egy Bentley-vel?

Meg mintha múlkor még azt mondta volna Somogyi, h Üdvözöljük Önöket innen a TV2 stúdiójából, a RÓNA utcából (XIV. ker.), élõben!

Benny: hát persze, h nem arról a magnóról ment... <#zavart1>

Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html

õ is ezt mondta
egyes,leülhetsz

Palinko
ja az a ne tartsd magad felé nagyon állat volt 😄
nem izgultuk végig de legközelebb is a topiccal élvezd a mûsort úgy nagyon is jókat lehet röhögni 😊
Benny04
amúgy a szöveg szerintem nem a magnóból ment...

Fabio Capello
NAh összefoglalva pár szóban a dolgokat:

1. produkció: rászóltak a fülesen, hogy mikor érinti meg.
2. produkció: fél percig nem láttuk mi volt a paraván mögött, papírt kicseréltették buzikámmal, és persze aztán lesúgták a "mesternek" hogy hol van para
3. produkció: véletlennel való játék... hogyne, kár hogy nem láttuk hogy van e valami arra a papírra írva, vagy le lett súgva fülesen a téma....
4. produkció: kalibmérleg, simán le lehet vele csalni a "21 grammot" - arról nem is beszélve hogy a filmbõl vette az egészet... 😄DD Az meg hagyján hogy a szó fülesen le lett súgva, a gyertya meg nem aludt el... 😄
5. produkció: jaj. érdekes módon az utolsó szögbelövõ vagy öt lövés erejéig nem lõtt szöget..... No comment, olyan mint a mérgeskígyós az elõzõben.

és végül a MESTER mutatványa: hááááát..... nemtudom hogy télleg pilóta volt e, vagy csak valami kamumájsztró beépítve... de abban biztos vagyok hogy érdekes módon a 20:54kor landoló gép 21:24kor szállt le, és a pilótát kb. negyed óra alatt leszállították Ferihegyrõl Téténybe.... A közönségnek meg ki tudja mennyit fizettek hogy piramist rajzoljanak...

De nézzünk bizakodóan a jövõ hét elé, hiszen Ûri Gellért megérintett minket... 😄

robos
#1263-1264:

- Ulmann féle "Még ne érezd!"
- Meg kicsit se volt gáz, h Máúni 2 percel elõtte már nyújtotta a kezét, aztán egy kis testmozgással próbálta azt eltereni
- Koncentrálj Bejja, érezd! "Mit érzek??" LOL
- Eltûnt az írás?! 100 éves tinta trükk, ergo ezt még te se veszed be
- Az egyik “véletlenszerûen” eldobott kocka, hogy, hogynem két sort elõrevándorolt...
- Egész véletlenül mind az öt "véletlenszerûen" kiválasztott nézõ feketében volt, me' mind temetésrõl jött, vagy mi?!
- "Háj János! Szép dolgokat vásároltál?" - "Köszönöm szépen!"
- Pilótánál ugyanolyan színû papír, filctoll? Mit írnak a pilóták filctollal?
- Mikor kilépett a gépbõl már boritékolta is a papírt egy Kiválasztott logós borítékba? Na neee
- Egy 2500 Ft-os magnóról megy a szöveg, de olyan éteri hangja volt, h csak lestél otthon...
- Enged le a jobb kezed és elalszik a gyertya... De ciki égve maradt, de ott állt mindvégig mellette a lelke!!
- Írj az üres füzetbe egy szót majd csukd be! Mit lapozgat akkor ennyi ideig egy üres füzetbe?
Kimondta, h baba, erre õ kikererste az a lapot amira az volt írva, pff
- Ez mi ez?! “Ez egy egyszerû szerszám. Kérlek dugd be! Vedd a kezedbe! NE TARTSD MAGAD FELÉ! Ne tedd az ujjadat a ravaszra! Majd ha szólok.” 😊)
- Tákker: a végén csak 4-5ik próbálkozás után szögelte oda a táblára a lemezt
- Idõsebb a leendõ utód Molnár "Jupiter" Gergely (63) a Bûvészek Világszövetsége elnökségi tagja, mint maga a mester, URI (61)? Muhaha...
- Somogyi: "Zsuzsa ne haragudj, hogy félbevágok"

Csak azt ne mondjátok, h ti végigizgultátok az egész mûsort!!
<#vigyor1>

Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html

Uri pedig mondta,hogy "több országban láttam már" a tákkeres produkciót

Checkerboy
Hú...engem ez a mûsor kiborít.

Elsõ alkalomnál még azon poénkodtam vkivel, h megjavítja a 3 ledes Xboxot, de ha az enyém holnapra elromlik, akkor küldök nekik egy e-mailt 😛

Na..múlt vasárnap, Xbox bekapcsol, akarom levenni a kis játékos tokomat, erre ráesik a boxra. Gyorsan lekapom róla, erre a boxon kijön a 3 led Oo

Rögtön eszembejutott a mûsor, gyorsan lekapcsoltam a boxot, visszakapcsoltam, és azóta is semmi baja 😄

Ez az Uri bácsi :p

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Ullmann Mónikát viszont nagyonmegdugnám

Aki átbasz, az basszon b-t is!

😄😄:😄😄 mos láttam a ûsor felét... ti ráraktátok a képernyõre a kezeteket mikor geller monta? MER ÉN IKE!😄:😄😄 amugy télleg csalás az egész

Aki átbasz, az basszon b-t is!

A legnagyobb szánalom, hogy a német uri gelleres mûsorba több mint 1 éve ugyanezt a tákkeres "mutatványt" adták elõ, 99%-ban ugyanígy. Volt is itt linkelve. Ezek most komolyan azt hiszik, hogy senki nem fog rájönni? Áááá szánalom az egész. Az árnyékos mutatványt meg Chris Angel csinálta már sokkal korábban. Az egy dolog, hogy nem mentalisták, ezt minden normális ember tudja, de legalább lenne annyi tehetségük, hogy egy SAJÁT számmal állnak ki a nyilvánosság elé. De nem, õk inkább lopnak, és a lopott számokat is tele bakizzák. A poharas+szöges mutatvány meg kb ugyanaz volt mint múlthéten a kígyós. uri geller is egy balfasz. Mekkora színjátékot csináltak már a tákkeres szar elõtt, hogy õ ezt nem engedélyezi meg hogy ez nagyon veszélyes, mintha nem látta volna ugyanezt a produkciót 1 évvel ezelõtt. De nembaj a többi részt is meg fogom nézni, mert tegnap is szarráröhögtem magam a topicon😊)) A topic nélkül viszont egy vödör szart nem érne az egész.

jesszus<#wow1>
látom megint jó volt a mûsor és alkottatok 😄
mire én a 385 új hsz-t elolvasom...<#idiota>
és megint elsõ a téma!!!!!!<#taps><#wilting>
csm
a tákkeresnél az volt a lényeg,hogy mindvégig áramalatt volt a tákker,el is "sültek",de nem volt bennük szög pár lövés ereéjig.csak abba amibõl elõször kilõtt 2-t. a végén is azért nem tapadt fel az a szar a táblára,mert pár lövésig nem lõtt szögett. a többi is szánalmas volt,a pali nem tudta eloltani a gyertyát,a mérleget lelehet csalni,a Bejja meg csak a BABA szót tudta megjegyezni,ezt beszélték meg , ezért ezt írta le.

BMW 325 iX Rallye Car :)

mama2
Ja-ja.
Robos:írd le a többi bakit, de hamar.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

írd már le õket

John Cena
megéríntette az árnyékát..<#idiota>

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

robos
Hát ez a mûsor, komolyan mondom egy kész kabaré volt!! <#levele>
Ezek nem tanultak semmit se a múltheti adásból... Baki, baki hátán, már az elõ produkcióba Ulmannal: "Ha azt érzed, h megérintettelek, kérlek állj fel.... Még ne érezd!" <#vigyor1>
Hargitai hozta a formáját, még Karsainál is butább ez a nõ, ezzel mindent meg lehet etetni, elképesztõ, h egy ilyen nõ eddig eljutott, najó tudjuk a testével meg a szájával, de akkor is...
A LÖIM zenéjével fokozzák a drámát?! LOL <#hehe>
Mint tudjuk ezeknek az embereknek semmi köze a mentalizmushoz, kivétel nélkül mind "bûvészek", Molnár "Jupiter" Gergellyel az élen! Annyira hiteltelen ez a mûsor, h az már fáj...
Elképesztõ, h a TV2 vezérkarának mindenáron csak a nézettségi adatok számítanak, az, h ezzel végképp lejáratják az egész csatornát egy ország elõtt az abszolút nem érdelki õket, csak és csakis az nézettségi adatok.
Undorító és szánalmas, de én azt mondom, h megis érdemli a csatorna, ezt a rengeteg fikázást amit az interneten, újságokba kapnak ezért.
Wiki-t hamisítanak?! Pff <#ejnye1>

A legröhejesebb mutatvány az összes röhejes mutatvány közül a "tákkeres" volt! Komolyan, most ebbe mi a ***-om a mentalizmus, h a hosszabítóba, amibe bedugja a "tákkert" kint a színpad mellett kapcsolgatják, h most kell áram bele, most meg nem.
Mindbe volt szög, csak az elsõnél volt áram alatt a hosszabító, ill. az utsónál, ennyi!
De még ezt is elbaszták, mert a végén a gyerek olyan gyorsan felkapta a "töltött tákkert", h kint nem kapcsoltak és csak a 4-5ik próbálkozás után sikerült az alu lapot odaszögelni a táblához, mire áram alá helyezték a hosszabítót!! Ekkora láma népséget, hát ezért volt ez az egész egy nagy kabaré! De az tény, h szinte megállás nélkül végig röhögtem az egész mûsort. Veszélyes mutatvány, miii? <#vigyor1>
Jah, ha nincs otthon tákkerem, jó lesz a kalapács helyette?? <#nyes>

A többi bakit már le se írom, mert órákig lehetne írni és írni és írni...
"Köszönjük Emes..., izéé Bejja!" <#vigyor1>

mama2
Te egy beépített ember vagy te mocsok:@.

mama2

"Elsõként Rakonczai Máté érintette meg úgy Ullmann Mónikát, mint még soha senki." Mer ez micsinát? Felizgatta úgy a csajt, hogy nem érzett semmit, vagy mi?XDD

John Cena
XDXDLOOOLXD

én is odaraktam,de azt hittem,hogy átsugároz valamit, oszt szupererõs leszek.
nem lettem az<#idiota>

John Cena
"Hétfõn videó üzenetben megkapjátok a választ" azt meg nézem csupa helyes írási hibával😄 monta hogy nem nagyon tud írni magyarul

mama2
http://tv2.hu/2008-03-29/Kerdezze_Uri_Gellert/
Lehet üzenni Urinak😮. Hétfõn videó üzenetben megkapjátok a választ. Amúgy amit a tv2-nek küldtem levelek, azokat nem kapták meg, mert nem az a mail címük hogy [email protected], hanem [email protected]. Na de már nem küldöm el. Még tényleg behívnak a mûsorba(bár ha fizetnek akkor mé ne?XDD)

John Cena
Háát valami Über szar adás volt úgy vélem😄

Ha odarakta a kezét akkor nem csoda hogy bukásra áll.

hi!

én még arról szertnék pár szót mondani hogy amikor Uri mondta hogy tegyük a kezünket a tv-re, akkor kis haverom odarakta(13 éves) akinek ebben az évben van már 25 szaktanári figyelmezetetése és pár dologból bukásra áll. Elmondta neki Uri és csillogott a szeme és elkezdett tanulni matekot...lol ezen behaltam otthon nah mind1 csak azért télleg respect Urinak hogy ezt berakta...
mama2
Peszeeee😛. Amúgy én arrol álmodtam, hogy lebuktatom a Kiválasztottat XDD. Tök pojén vót😄.

lazán összedobnám ezt a mûsort ha ilyen kell a népnek😄
ne füzetbe írjanak, hanem lapra!!! és boríték is trükk része...😄
más:
a borítékokban is lehetnek elõre lerajzolt lapok a végén csak a statisztikának megfelelõen kell húzni amit éppen a többség gondol.
"és nicsak pont az van lerajzolva a sok lehetõség közül😄 "
plusz:
a poén kedvéért el lehetne rejteni a borítékban egy kisebb "nem mûködõ" órát h. a végén az üres borítékban is megjelenhessen az óra és egy betelefonáló meg mondaná h. igen õ tudja igazolni h. az óra tényleg nem mûködött és a tv-felé repült a szobában amikor meglátták az órájukat a mûsorban...😄
passatgt
"A csaj is mennyit lapozott mar mig kikereste azt hogy "BABA""

Ezt nem értem😄

Írj valamit egy új, üres füzetbe, csukd be, majd nyisd ki ott elsõre<#idiota>

atveres, ocska trukkok,de nekik az a lenyeg, hogy csomo ember leuljon es megnezze hetrol hetre, es foglalkozzon vele😉 es megis nezzuk;P megha nem hisszuk el akkoris..

havercsotány
nem veszi ezt be senki nyugi Ez csak szórakoztató😊😊

Shep
Azt írtad, hogy az volt a legnormálisabb ezért kérdeztem mi volt benne jó, tehát akkor ...

Amúgy mint már írtam be volt avatva a csaj és mivel az egész produkció ebbõl állt így nagyon gyenge volt az egész.

Ez a személyeskedõs duma meg nagyon elterjedt itt mostanában, mondhatni divat lett, úgy tûnik mindenki mindent sértésnek vesz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

gibson9
Én ezzel a mûsorral is úgy vagyok mint a Gyõzike show-val! Annyira hülyeség, hogy azt már nézni kell! De mondom nem lenne baj vele ha nem lennének olyan hülyék akik betelefonálnak meg beírnak minden hülyeséget! Pl. azok a felvételek amiket beküldtek... úristen! ... legalább kicsit több meglepõdést produkáltak volna. Olyan könnyen kezelték hogy elidult az óra ami már évek óta nem, meg leesett a kanál, de a meglepõdés olyan volt mintha minden napos lenne stb.

a füzetes trükkök a legegyszerûbbek sztem:
sztárvendéggel elég csak annyit megbeszélni h. azt az oldalt lapozza amit mondanak és ne arra amire gondolt...
a gyertya eloltását meg én pl. úgy csináltam volna h. beépített 1 centis ventivel van felszerelne,természetesen egy jónagydarabb gyertya és a sztárvendég megnyomja az oldalán a gombot. tehát alulról oltódna el😊
lehet itt is ezt akarták csak sok viasz ment ahonnan a levegõ jött volna.
Másik terv: megbeszélem Uri-val h. nyisson ki egy ajtót vhol (akár egy titkos mentalista gombbal😄)h. húzat legyen a studióban...
grizzly21
azert szemelyeskedesbe ne menjunk mar at, azt kerdeztem mi volt benne a trukk, az volt a valasz hogy "De mi volt benne jó?" ebbol feltetelezhetem hogy nem tudod. de tokmindegy
nyilvan ha a csaj be van avatva akkor nincs mirol beszelni😊

Palinko
mert azt mondják, vagy betelefonálót játszol vagy holnap már ne gyere dolgozni.
gibson9
Nemtom ti hogy vagytok vele, de azzal hogy "bûvészkedek" még nincs semmi baj, de az hogy valaki ezt komolyan elhiszi meg már kitalál dolgokat az elég gáz. Azon a nõn aki betelefonált nagyon felhúztam magam! Magyarázza, hogy a kanál felemelkedett aztán pörgött és utánna meg a szoba másik végében landolt <#falbav> Miért vannak ilyen hülye emberek? <#zavart2>

Shep
Össze vissza hadoválsz azt sem tudod mit írsz 😊 Ki mondta, hogy nem tudom megmagyarázni? Be volt avatva a csaj, minden egyes trükknél van egy beavatott, mindig is voltak és mindig is lesznek beavatottak, ilyen ez a bûvészélet 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Pepsi Twist
pléjmét (péniszcibáló)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

grizzly21
ki volt az a szokepicsa egyebkent?

grizzly21
azt erzed?😊 ha nem tudod megmagyarazni akkor miert nem erzed azt?
szamomra csak az a kerdes hogy a "sztarvendegek" be vannak e avatva..de ha nem akkor is primitiv a legtobb trukk. A csaj is mennyit lapozott mar mig kikereste azt hogy "BABA"

grizzly21
nem akarom politikara terelni a dolgot, de ha magyarorszagon nem lenne annyi buta ember mint amennyi van, akkor nem tartana itt sem a politika😊 errol ennyit

grizzly21
pont ez a baj hogy nem😊 hidd el, rengeteg buta ember van

Ja, akkor viszont még jobban felháborít a dolog. 😊
ember te hülye vagy???????ezek mentalisták

<#idiota>

A türelem rozsdát terem.

Pepsi Twist
Az igazi kiválasztott az Neo, Luke és társai...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

passatgt
mindenki tudja, hogy ezek illuzionisták, azaz bûvészek

Shep
Hát nekem jobban tetszett volna ha az is "sikerül", de lehet csak én vagyok így vele.