A Kiválasztott (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rendõri felvezetéssel, egy Bentley-vel?
Meg mintha múlkor még azt mondta volna Somogyi, h Üdvözöljük Önöket innen a TV2 stúdiójából, a RÓNA utcából (XIV. ker.), élõben!
Benny: hát persze, h nem arról a magnóról ment... <#zavart1>#zavart1>
Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html
egyes,leülhetsz
nem izgultuk végig de legközelebb is a topiccal élvezd a mûsort úgy nagyon is jókat lehet röhögni 😊
1. produkció: rászóltak a fülesen, hogy mikor érinti meg.
2. produkció: fél percig nem láttuk mi volt a paraván mögött, papírt kicseréltették buzikámmal, és persze aztán lesúgták a "mesternek" hogy hol van para
3. produkció: véletlennel való játék... hogyne, kár hogy nem láttuk hogy van e valami arra a papírra írva, vagy le lett súgva fülesen a téma....
4. produkció: kalibmérleg, simán le lehet vele csalni a "21 grammot" - arról nem is beszélve hogy a filmbõl vette az egészet... 😄DD Az meg hagyján hogy a szó fülesen le lett súgva, a gyertya meg nem aludt el... 😄
5. produkció: jaj. érdekes módon az utolsó szögbelövõ vagy öt lövés erejéig nem lõtt szöget..... No comment, olyan mint a mérgeskígyós az elõzõben.
és végül a MESTER mutatványa: hááááát..... nemtudom hogy télleg pilóta volt e, vagy csak valami kamumájsztró beépítve... de abban biztos vagyok hogy érdekes módon a 20:54kor landoló gép 21:24kor szállt le, és a pilótát kb. negyed óra alatt leszállították Ferihegyrõl Téténybe.... A közönségnek meg ki tudja mennyit fizettek hogy piramist rajzoljanak...
De nézzünk bizakodóan a jövõ hét elé, hiszen Ûri Gellért megérintett minket... 😄
- Ulmann féle "Még ne érezd!"
- Meg kicsit se volt gáz, h Máúni 2 percel elõtte már nyújtotta a kezét, aztán egy kis testmozgással próbálta azt eltereni
- Koncentrálj Bejja, érezd! "Mit érzek??" LOL
- Eltûnt az írás?! 100 éves tinta trükk, ergo ezt még te se veszed be
- Az egyik “véletlenszerûen” eldobott kocka, hogy, hogynem két sort elõrevándorolt...
- Egész véletlenül mind az öt "véletlenszerûen" kiválasztott nézõ feketében volt, me' mind temetésrõl jött, vagy mi?!
- "Háj János! Szép dolgokat vásároltál?" - "Köszönöm szépen!"
- Pilótánál ugyanolyan színû papír, filctoll? Mit írnak a pilóták filctollal?
- Mikor kilépett a gépbõl már boritékolta is a papírt egy Kiválasztott logós borítékba? Na neee
- Egy 2500 Ft-os magnóról megy a szöveg, de olyan éteri hangja volt, h csak lestél otthon...
- Enged le a jobb kezed és elalszik a gyertya... De ciki égve maradt, de ott állt mindvégig mellette a lelke!!
- Írj az üres füzetbe egy szót majd csukd be! Mit lapozgat akkor ennyi ideig egy üres füzetbe?
Kimondta, h baba, erre õ kikererste az a lapot amira az volt írva, pff
- Ez mi ez?! “Ez egy egyszerû szerszám. Kérlek dugd be! Vedd a kezedbe! NE TARTSD MAGAD FELÉ! Ne tedd az ujjadat a ravaszra! Majd ha szólok.” 😊)
- Tákker: a végén csak 4-5ik próbálkozás után szögelte oda a táblára a lemezt
- Idõsebb a leendõ utód Molnár "Jupiter" Gergely (63) a Bûvészek Világszövetsége elnökségi tagja, mint maga a mester, URI (61)? Muhaha...
- Somogyi: "Zsuzsa ne haragudj, hogy félbevágok"
Csak azt ne mondjátok, h ti végigizgultátok az egész mûsort!!
<#vigyor1>#vigyor1>
Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html
Elsõ alkalomnál még azon poénkodtam vkivel, h megjavítja a 3 ledes Xboxot, de ha az enyém holnapra elromlik, akkor küldök nekik egy e-mailt 😛
Na..múlt vasárnap, Xbox bekapcsol, akarom levenni a kis játékos tokomat, erre ráesik a boxra. Gyorsan lekapom róla, erre a boxon kijön a 3 led Oo
Rögtön eszembejutott a mûsor, gyorsan lekapcsoltam a boxot, visszakapcsoltam, és azóta is semmi baja 😄
Ez az Uri bácsi :p
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Aki átbasz, az basszon b-t is!
Aki átbasz, az basszon b-t is!
látom megint jó volt a mûsor és alkottatok 😄
mire én a 385 új hsz-t elolvasom...<#idiota>#idiota>
és megint elsõ a téma!!!!!!<#taps>#taps><#wilting>#wilting>
BMW 325 iX Rallye Car :)
Robos:írd le a többi bakit, de hamar.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Ezek nem tanultak semmit se a múltheti adásból... Baki, baki hátán, már az elõ produkcióba Ulmannal: "Ha azt érzed, h megérintettelek, kérlek állj fel.... Még ne érezd!" <#vigyor1>#vigyor1>
Hargitai hozta a formáját, még Karsainál is butább ez a nõ, ezzel mindent meg lehet etetni, elképesztõ, h egy ilyen nõ eddig eljutott, najó tudjuk a testével meg a szájával, de akkor is...
A LÖIM zenéjével fokozzák a drámát?! LOL <#hehe>#hehe>
Mint tudjuk ezeknek az embereknek semmi köze a mentalizmushoz, kivétel nélkül mind "bûvészek", Molnár "Jupiter" Gergellyel az élen! Annyira hiteltelen ez a mûsor, h az már fáj...
Elképesztõ, h a TV2 vezérkarának mindenáron csak a nézettségi adatok számítanak, az, h ezzel végképp lejáratják az egész csatornát egy ország elõtt az abszolút nem érdelki õket, csak és csakis az nézettségi adatok.
Undorító és szánalmas, de én azt mondom, h megis érdemli a csatorna, ezt a rengeteg fikázást amit az interneten, újságokba kapnak ezért.
Wiki-t hamisítanak?! Pff <#ejnye1>#ejnye1>
A legröhejesebb mutatvány az összes röhejes mutatvány közül a "tákkeres" volt! Komolyan, most ebbe mi a ***-om a mentalizmus, h a hosszabítóba, amibe bedugja a "tákkert" kint a színpad mellett kapcsolgatják, h most kell áram bele, most meg nem.
Mindbe volt szög, csak az elsõnél volt áram alatt a hosszabító, ill. az utsónál, ennyi!
De még ezt is elbaszták, mert a végén a gyerek olyan gyorsan felkapta a "töltött tákkert", h kint nem kapcsoltak és csak a 4-5ik próbálkozás után sikerült az alu lapot odaszögelni a táblához, mire áram alá helyezték a hosszabítót!! Ekkora láma népséget, hát ezért volt ez az egész egy nagy kabaré! De az tény, h szinte megállás nélkül végig röhögtem az egész mûsort. Veszélyes mutatvány, miii? <#vigyor1>#vigyor1>
Jah, ha nincs otthon tákkerem, jó lesz a kalapács helyette?? <#nyes>#nyes>
A többi bakit már le se írom, mert órákig lehetne írni és írni és írni...
"Köszönjük Emes..., izéé Bejja!" <#vigyor1>#vigyor1>
"Elsõként Rakonczai Máté érintette meg úgy Ullmann Mónikát, mint még soha senki." Mer ez micsinát? Felizgatta úgy a csajt, hogy nem érzett semmit, vagy mi?XDD
nem lettem az<#idiota>#idiota>
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Lehet üzenni Urinak😮. Hétfõn videó üzenetben megkapjátok a választ. Amúgy amit a tv2-nek küldtem levelek, azokat nem kapták meg, mert nem az a mail címük hogy [email protected], hanem [email protected]. Na de már nem küldöm el. Még tényleg behívnak a mûsorba(bár ha fizetnek akkor mé ne?XDD)
én még arról szertnék pár szót mondani hogy amikor Uri mondta hogy tegyük a kezünket a tv-re, akkor kis haverom odarakta(13 éves) akinek ebben az évben van már 25 szaktanári figyelmezetetése és pár dologból bukásra áll. Elmondta neki Uri és csillogott a szeme és elkezdett tanulni matekot...lol ezen behaltam otthon nah mind1 csak azért télleg respect Urinak hogy ezt berakta...
más:
a borítékokban is lehetnek elõre lerajzolt lapok a végén csak a statisztikának megfelelõen kell húzni amit éppen a többség gondol.
"és nicsak pont az van lerajzolva a sok lehetõség közül😄 "
plusz:
a poén kedvéért el lehetne rejteni a borítékban egy kisebb "nem mûködõ" órát h. a végén az üres borítékban is megjelenhessen az óra és egy betelefonáló meg mondaná h. igen õ tudja igazolni h. az óra tényleg nem mûködött és a tv-felé repült a szobában amikor meglátták az órájukat a mûsorban...😄
Ezt nem értem😄
Írj valamit egy új, üres füzetbe, csukd be, majd nyisd ki ott elsõre<#idiota>#idiota>
Amúgy mint már írtam be volt avatva a csaj és mivel az egész produkció ebbõl állt így nagyon gyenge volt az egész.
Ez a személyeskedõs duma meg nagyon elterjedt itt mostanában, mondhatni divat lett, úgy tûnik mindenki mindent sértésnek vesz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
sztárvendéggel elég csak annyit megbeszélni h. azt az oldalt lapozza amit mondanak és ne arra amire gondolt...
a gyertya eloltását meg én pl. úgy csináltam volna h. beépített 1 centis ventivel van felszerelne,természetesen egy jónagydarabb gyertya és a sztárvendég megnyomja az oldalán a gombot. tehát alulról oltódna el😊
lehet itt is ezt akarták csak sok viasz ment ahonnan a levegõ jött volna.
Másik terv: megbeszélem Uri-val h. nyisson ki egy ajtót vhol (akár egy titkos mentalista gombbal😄)h. húzat legyen a studióban...
nyilvan ha a csaj be van avatva akkor nincs mirol beszelni😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
szamomra csak az a kerdes hogy a "sztarvendegek" be vannak e avatva..de ha nem akkor is primitiv a legtobb trukk. A csaj is mennyit lapozott mar mig kikereste azt hogy "BABA"
<#idiota>#idiota>
A türelem rozsdát terem.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.