A Kiválasztott (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
Elbaszódott a laptopom. Kösz uri... <#boxer>

én nem fogtam meg semmit, de mégis ötös matek témazárót írtam 😄DD
ez így érettségi elõtt elég jólesett 😛 szóval Uri bácsi köszi a semmit...<#idiota>
Benny04
A szemébe néztél? <#idiota>

Danman
meg e azóta is ott a helye<#nyes>

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Benny04
Megfogtad Uri kezét?
Mert ha nem, valószínûleg az a baj.. <#idiota>

Danman
én meg írtam egy kurva szar töridogát. Köszi Uri

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Benny04
én is kaptam egy 5-öst! Köszi Uri!<#idiota>

robos

Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html

caseih9400
értem , gratulálok , jól megtanultad amit kell ...<#eljen> -.-

khm...khm...

mama2
De nem érted, ez történelem volt, amibe állandóan makogok, meg csak annyit tudok mondani hogy ööö... És ebbe az évbe még nem is kaptam 5-öst töribõl, de most igen. Érted? ÁÁ köszi Uri!!!

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

caseih9400
mennyémár uriddal eggyütt el a ........ ha tanulsz jóhogy nem 1est kapsz , hanem 5öst -.-

khm...khm...

mama2
Vááá... Ma kaptam egy 5-öst + dicséretet😊. KÖSZÖNÖM URI!!44

barnie1990
Láttátok a TV2-n azt a bejátszást, mikor Uri arról beszél, hogy az a mûsor lényege, hogy szórakoztasson? Pontosan nem tudom, de a lényeg az, hogy beismeri, hogy trükk.

Zene nélkül mit érek én?

Benny04
<#zavart1>

én megfogtam Uri kezét és hoppá nincs por a tévén😄😄
legközelebb 1 rongyal érintem meg😄😄
Neogan
persze persze 😊

One man\'s hero, is another man\'s demon...

kirol
Ma a WC-ben a mutatóujjammal rámutattam az infrás öblítõre, és azt mondtam neki, hogy mûködj! És képzeljétek el, mûködött! 😊

DaemoonHunter
Aki akarja: m1, bemutatnak jópár dolgot...

Mor3llo
Csak innék már egy felest ennek örömére😄DD

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

mama2
Hát Uri bácsi köszönjük. Nagyon szeretünk jóh hogy Máhgyárohszághra jöttél😄.

Fabio Capello
Hihetetlen... valami végre bejött Urinak... pénzszûkébe vagyok, erre az ösztöndíjamat a vártnál két héttel korábban kiküldik, holnap vagy szerdán meg is kapom. Köszönöm Uri! 😄

caseih9400
itt máv sztrájk vót és aki a szomszédban lakik a sulival az se ment mert kihasználták hogy nem számít igazolatlannak <#idiota>

khm...khm...

hát mert pesten most volt a bkv-sztrájk, szóval ott nem lett volna fura a dolog 😄 de lehet eztis Uri bácsi intézte<#idiota>
caseih9400
nem , dévaványa mer?

khm...khm...

pesti-e vagy? 😄
caseih9400
sztem is ...ma 5en voltunk az osztályba 6óra hellyett 4 volt <#banplz>

khm...khm...

mama2
Urinak igaza volt. Nagyon jól ment most a matek,pedig rohattul nem értem😮. Kössz URI!!!!!

akyyy
képet kellet volna😊 sztem csak az aktuális adásból való pillanatfrelvételt láthattál, ahol a mûsor ajánlója ment😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

chelseafan
Tényleg, nem vettem észre. Bocsi.

5c0rp330n

chelseafan
Palinko
http://www.port.hu/pls/tv/tv.channel?i_ch=3

21:45 Egy veszedelmes elme vallomásai

fölötte Uri képe 😄
mért a Jericho zenéjével nyomják a promót? 😄DDDDD
Fabio Capello
Egymásik forrásból:

Bûvész: nyilvánvaló illúzionista

Mentalista: olyan személyek, akik nem tekinthetõk bûvészeknek, hiszen tagadják, hogy trükköket alkalmaznának, így a bûvészet szabályai alapján kizárhatók.

Ergó egy kalap az egész, azzal a különbséggel, hogy ezek bukott emberek.

5c0rp330n
hát igen, nyilvánvalóan azért ismerik, mert híres szakmabeli. amit nem értek az az, hogy miért tippelgettek egybõl rá, hogy õ fogja nyerni, amint meghallották a nevét?

meg még 1-2 érdekesség:

"1. A bûvész. A közönség tisztában van azzal, hogy trükköket lát. A mentalista produkciók szempontjából ez azért hátrányos, mert szembeállítja az elõadót a közönséggel: az elõadó ismeri a mutatvány titkát, míg a közönség nem. Így a közönség nem vonható be a produkcióba, hanem azon fogja törni a fejét, hol lehet a trükk.
2. A parafenomén. Az elõadó azt állítja, hogy produkcióit a tudomány által megmagyarázatlan, természetfeletti képességei útján hajtja végre, például túlvilági szellemekkel van kapcsolatban, stb. Ezzel a stílussal az a probléma, hogy a legtöbb intelligens ember ezt nem hiszi el, és a lebukás igen kínos lehet. Emellett etikai problémát is jelent, ha valaki például komolyan elhiszi, hogy a mentalista az õ elhalt hozzátartozójával teremtett kapcsolatot.
3. A pszichológia mestere. Az elõadó nem állítja, hogy természetfeletti képességei vannak, csupán azt, hogy az átlagembernél sokkal élesebbek a pszichológiai érzékei, így például sokkal jobban tud a testbeszédbõl vagy a hanglejtésbõl olvasni, képes akaratátvitelre, stb. Természetesen ez nem igaz, hiszen a produkciók trükkökön alapulnak, de mégis hihetõ az intelligensebb emberek számára is, és legalább nem áll szemben a tudománnyal.

Ezekkel nincsenek tisztában az emberek"

akik jelentkeztek erre, azok mind bûvészek, egyikük sem vallotta magát parafenoménnak, õk mentalisták. és direkt nem hagyták, hogy a tv2 rájuk ragassza a parafenomén jelzõt, mentalistának hívhatja õket. a mentalista jelentése nem parafenomén, hanem egyszerû bûvész, aki látszólag természetfeletti dolgokat csinál de õ is beismeri, hogy valójában csak szimpla trükkök rejlenek a dolgok mögött. erre mit csinál a tv2? mivel a "mentalista" szó úgysem ismert, ráragasztotta a parafenomén szó jelentését, vagyis mintha ezek tényleg természetfeletti képességekkel rendelkeznének. ez szánalmas húzás. és a bûvészek persze nem szólhatnak érte semmit, alá van velük irattatva a papír, hogy nem beszélhetnek a mutatványaikról, mint trükkökrõl, csak mint varázslatról. az egész egy elõre kitalált forgatókönyv alapján zajlik le: nem is a bûvészek választják ki a mutatványokat, hanem egyszerûen megmondják, hogy kinek melyiket kell csinálnia. ugyanazokat ismétlik, mint amiket külföldön már megcsináltak. én az elõbb említett fórumban sokan felemelik emiatt is a szavukat a show ellen, hogy mivel a józan ember mögé lát ennek az egésznek legalább annyira, hogy észrevegye, hogy az egész egy szélhámosság, ugyanilyen csalónak és szélhámosnak fogják sokan gondolni a rendes bûvészeket/mentalistákat és és befeketítik a nevüket.

Fabio Capello
Nézd, a kiválasztottban szereplõk 90%-a rendelkezik valamiféle "bûvész" múlttal, ezért nem ismeretlen számukra ezek a nevek (elég csak a kalapos-nincsenekvéletlenek apókát említeni...). Szóval õk jobban tisztában vannak a "képességeikkel", rendelkeznek már valamiféle elõismerettel róluk, tudják hogy mennyire képesek átbaszni a jónépet. Szerintem.

5c0rp330n
de már a topic elején is ilyeneket olvasni:
"Nem lepõdnék meg, ha Danny Blue lenne, a már elõre kiválasztott."
mindezt írták január 19-én, amikor mit tudtunk mi még errõl a show-ról? nekik már egybõl ismerõsen csengett a Danny Blue név.

5c0rp330n
jó, biztosan nem lehet tudni, csak találgatások vannak, de itt van például ez az utolsó oldalról:

"MINDENKINEK,

SZÉGYEN ÉS GYALÁZAT, AMI NAGY MOLNÁR DÁVIDDAL TÖRTÉNT...
DÁVID TÖBB ALKALOMMAL SZAKMAI VITÁBA KERÜLT HAIMMAL...
EZ LENNE HAIM SZEMÉLYES BOSSZÚJA...RÁTOK BÍZOM....
FELTÛNÕ, HOGY MINDENHOL DANNY BLUET NYOMJÁK...
A KIVÁLASZTOTT, AMENNYIBEN VALÓBAN DANNY NYER...BUNDA...
EZ MEGALÁZÓ A MAGYAR BÛVÉSZEK SZÁMÁRA, LÁSD DÁVID...
HAIM DANNY KONZULTÁNSA,
AMI EGY ILYEN VERSENYBEN ELFOGADHATATLAN, VAGY HAIMNAK,
VAGY DANNYNAK NEM LETT VOLNA SZABAD BENNE LENNIE...
A DEPO JÓSLATÁVAL KAPCSOLATBAN,
ÍME EGY ÉRDEKES MEGJEGYZÉS...
EZ EGY FORDÍTOTT JÓSLAT...
A DEPO SZERINT PANTHERA ÉS LUI LETT VOLNA AZ ELSÕ KIESÕ...
MINÕ VÉLETLEN, VÉDETTSÉGET KAPTAK...
A DEPO SZERINT DÁVID ÉS WILLIAM A DÖNTÕBEN LETT VOLNA...
MINÕ VÉLETLEN, ÕK KETTEN ESTEK KI ELÕSZÖR...
A DEPO FÕ JÓSLATA, MISZERINT DANNY BUNDÁVAL NYERI A BULIT,
BEIGAZOLÓDNI LÁTSZIK...
A BÁTOR TV2 ITT NEM FOG VÁLTOZTATNI,
ÉS SZEMTELENÜL DANNYT VISZI BE A CÉLBA...
NEM KORREKT AZ SMSEZÕKKEL SZEMBEN AZ SEM,
HOGY NEM ÍRJÁK KI AZ SMS SZAVAZATOK VÉGEREDMÉNYÉT,
AMI SZINTÉN A BUNDA ÉRZÉST ERÕSÍTI...
ÍGY EZ EGY NAGY RAKÁS SZ@R, HAIM ÉS DANNY SZ@RA...

ÜDVÖZLETTEL, SAMAN ZERIN"

FZoleee
Na, 5c0rp330n, meg tudod mondani? <#smile>
mama2
Ez rohatt jó tényleg.. És igazi bûvészek írnak de jó😊.

*megnézték

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

tán itt többen megnéznék a második részt? hát én nem 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

5c0rp330n
5c0rp330n
elméletileg a halál pillanatában ennyivel lesz könyebb mindenki. a "21 gramm" címû filmbõl csórták el amúgy azt az infót. bár ott gyakorlatban nem mutattak semmit róla (nem mérték le😊 ), csak megemlítették, hogy az élet és halál közti különbség ez a 21 gramm lenne.

FZoleee
Melyik oldalon derül ki? elkezdtem olvasni, de túl hosszú :S
5c0rp330n
közben beleolvasgattam, elég szép kis dolgokat meg lehet tudni. Danny Blue fog nyerni, bunda az egész, ne nézzétek.

Palinko
és ha az orrán távozik? 😄
5c0rp330n
aztaqrva, ez durva! hol találtad?

Törölt felhasználó
Azért elég égõ volt hogy elmérte a kanocot a gyertyába az a hullaképü!!