A Kiválasztott (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZilogR
"lujiban vot egy métrixluk" <#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras><#wilting>

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Palinko
ja meg a pénzszámolás... a fene tudja mennyi volt. a másik meg hogy bénáskodnak röhög a bûvész is hogy milyen olcsó poén... nameg a nõket meg kell fogdosni a férfit már nem fogdossa de a nõknek jobban átjön a rezgése, épp ezért fogdossa és akiknek nehezebben jön át azt nem?
zeus89
na most jön a másik hülye 😊) van egy olyan érzésem, hogy ez a jelenet is meg lesz beszélve a sztárvedékekel 😊)

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

billywood
megvett...
uri megmentalizálta a post-om, azért írtam el 😮

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

ZilogR
hát, igen... ilyen mutatványt én is tudnék bármikor... ennyire balf..nak ne nézzenek!

pl.: "Játszunk olyat, hogy mindketten gondolunk egy-egy számra és az nyer, aki nagyobbra gondolt! Ok? Jó, akkor gondolj...! Megvan? Rendben, mire gondoltál? 4-re?! OK én 7-re, akkor én nyertem!"

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

billywood
mindenkit megvatt a tv2<#idiota>

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

Benny04
ja...
biztos meg beszélték a nõkkel, de amikor gábor választott véletleszerûen, azt nem értem, hogy hogy találhatta ki...

zeus89
ez már fáj, hogy mindenki be van avatva 😊)

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

igaz...
D4nY
azért leirhatnák egy papirra mire gondoltak.. me igy.. hazudhatnak is

xP

amirõl leszedte az árcédulát azt nemtudják visszavinni a boltba... 😄
aztán kér rá egy 3 fogásos vacsit, átteleportál és megkajol<#idiota>
bordy
mostmár kés is meg villa is kell neki. jövõ7en meg tányért és poharat is 😄

FZoleee
Uri megtanít minket kanalat hajlítani 😮
ezen nincs mit jósolni, én nyitottam...<#lama>
FZoleee
kék ingje van az urinak... végre valami változatosság xD
Mor3llo
igeeeeeeeen 😊))

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Checkerboy
APA, KEZDÕDIK!

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Checkerboy
Lol, beugrik az ablakon egy fekete kabátos csákó akkor megtámadom egy vasalóval 😄😄😄

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Checkerboy
Apropó, a 'jó héttel' kapcsolatban vmit:

Ugye, mondta Uri bá, h eszméletlen jó hetem lesz, baromi pozitív meg minden. Hát ez nem jött össze, mert egész héten lázasan feküdtem otthon, köhögök, fáj a torkom és a fejem szal nem érzem magam jól.

FZoleee
Nálunk is végzõdhet az egyik mutatvány vagy mi a rossebb 😄
Checkerboy
Gyerekek, tudjátok mi lesz nemsokára...? :o

Palinko
15L akkor a mai adásban két kanálhajlítás között csak hugyozni szaladgál
Óvatosan a mentalista képességekkel:

"Nagyon sokat sportolok, szükségem van a folyadékpótlásra. A vizet egészségesnek tartom, ebbõl fogyasztok a legtöbbet, napi 15 litert is akár. Ezen kívül épp most rendeltem a szállodától bioszilvalevet is" - árulta el maga Uri.

http://www.storyonline.hu/hircikk/uri_geller_haloszoba_titka_tizenot/7353/
megjósolom, hogy a topic ma estére top 1. lesz.

Na akkor nevessünk egy jót Kanálbácsin!

Ne feledjétek, már csak 6x lehet ...
Zomil
rajzosrol annyit, h lejjebb linkeltek egy TV ügyvédje stream-et és abban egy BÜVÉSZ muatatta be ugyanezt 😊

érzem ma is jókat nevetek a fórumon 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

na este jön az új rész 😛
Benny04
bírtam volna, hamarabb kapcsoltak volna áramot, azt megholt volna az ember<#idiota>

II Rocky II
lejebb irták is egy forumba..igen,hogy addig a többire nem kötöttek áramot.és a végén azért nem sikerült belöni a flba a szöget mert még nem kapcsoltak rá áramot😄 aztán rákapcsolták és belement 😄
a rajzos meg télleg leehet direkt oen tábla amivel egyik oldalra rajzolsz akkor megjelenik a másik oldalon.

24 - Exile -Nov.23

Danny1987
a truckeres trüknél szerintem csak az utolsó szögbelõvõnél volt feszültség a gépben azt ennyi nem nagy trükk

Live for nothing or die for something.

Mor3llo
az max a döntõben jöhet majd össze 😊 egyébként az elõdöntõben a Zenit Szentpétervár lesz a Bayern ellenfele.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

II Rocky II
majd szolj hogy kit kaptak😄 mert nemtom..de hogy kiesnek az biztos.:S bár szurkolok nekik egy kicsit...
talán toni régiklubbja VS ujkubbja?😄

24 - Exile -Nov.23

Mor3llo
ja és továbbmentünk 😊

II Rocky II
ja és emberelõnyben éppenhogy.:S

24 - Exile -Nov.23

Mor3llo
továbbjutott a bayern...köszi Toni és Ribery<#vigyor3>

II Rocky II
az lessz,nagyon úgy néz ki...
-.-
te meg neszójjá be....
kicsivagymégahhoz ^_^

24 - Exile -Nov.23

mama2
Én is😄.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Benny04
Na kíváncsi leszek én is a holnapi hülyeségre 😄

Klemice
nekem jó a hetem, igaz ez nem uhri ghellehren múlik 😄
holnap újabb leszámolás :W

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

mama2
Ha nem tetszik el lehet menni-.-.

azért nyitottam, mert éreztem, hogy nem csak én akarom fikázni a mûsort és láss csodát, bejött...<#vigyor1>
Palinko
na majd szombaton 😄 emígy ez egy hülyülõs topic, és így is jó, sok ötletes poén sül el ezért tetszik.
II Rocky II
ja kurva idegesitõ -fav lessz hamarosan..most midneki leirja mndennap ha netán vmi "rosz" éri amjd füzi h kösz uri..tuszta unalmas.
-.-

24 - Exile -Nov.23

passatgt
senkit nem érdekel ki hányast kapott

fy uri

berlinboy6329
Kapát kaptam matekból..Uri FTW!!

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Benny04
én ma kaptam egy 3-ast fizikából, köszi uri<#worship><#worship>

caseih9400
Kaptam egy 2es tz-t....hát köszi uri <#boxer><#mf1><#mf2>szopjál le uri<#mf1>

khm...khm...

Fabio Capello
hát ez egy elég fájdalmas rossz.... :C

mama2
Megérintetted a tenyerét? Ha igen, csak azt tudom mondani: Miden jóban van valami rossz és fordítva.