A Kiválasztott (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
uri megmentalizálta a post-om, azért írtam el 😮
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
pl.: "Játszunk olyat, hogy mindketten gondolunk egy-egy számra és az nyer, aki nagyobbra gondolt! Ok? Jó, akkor gondolj...! Megvan? Rendben, mire gondoltál? 4-re?! OK én 7-re, akkor én nyertem!"
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
biztos meg beszélték a nõkkel, de amikor gábor választott véletleszerûen, azt nem értem, hogy hogy találhatta ki...
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Ugye, mondta Uri bá, h eszméletlen jó hetem lesz, baromi pozitív meg minden. Hát ez nem jött össze, mert egész héten lázasan feküdtem otthon, köhögök, fáj a torkom és a fejem szal nem érzem magam jól.
"Nagyon sokat sportolok, szükségem van a folyadékpótlásra. A vizet egészségesnek tartom, ebbõl fogyasztok a legtöbbet, napi 15 litert is akár. Ezen kívül épp most rendeltem a szállodától bioszilvalevet is" - árulta el maga Uri.
http://www.storyonline.hu/hircikk/uri_geller_haloszoba_titka_tizenot/7353/
Ne feledjétek, már csak 6x lehet ...
érzem ma is jókat nevetek a fórumon 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
a rajzos meg télleg leehet direkt oen tábla amivel egyik oldalra rajzolsz akkor megjelenik a másik oldalon.
24 - Exile -Nov.23
Live for nothing or die for something.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
talán toni régiklubbja VS ujkubbja?😄
24 - Exile -Nov.23
-.-
te meg neszójjá be....
kicsivagymégahhoz ^_^
24 - Exile -Nov.23
holnap újabb leszámolás :W
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
-.-
24 - Exile -Nov.23
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
khm...khm...