A Kiválasztott (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZsZso
Kell szemüveg, hogy nehogy a szemébe menjen a másik agya 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

sztem frei tudja meik a töltött

Checkerboy
LOL? Szemüveget kap xD " Ne fröccsenjen az agyvelõm a szemedbe, drágám" 😄

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Pharaoh
A töltények is látszódnak benne.

Zomil
frei mindjárt elröhögi magát 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Narxis
több mint 40en<#wow2>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

hiába szöszmötöl Frei, a Bránernek úgyis lejelzik a sorok közül

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

sztyui2
Jobb szélsõ!!! Legyen igazam

www.flickr.com/sztyui

Mekkora zsivány, Frei! Közelrõl skubizza, hogy melyik van megjelölve...
sztyui2
MOst meg mondom jobb széldõ lesz a töltött fegyver! Direkt máshogy állította azt. Sztem. Remélem nem fogok tévedni

www.flickr.com/sztyui

DaemoonHunter
A kis sunyi😄 meddig kever, jól teszi😄

ZsZso
A Frei élvezi 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

InfectedMann
LoáááL. hogy kereste a töltött fegyvert 😄

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

passatgt
😄

sztyui2
De baszki ez ugyanaz mint a tákkeres meg kb mint a kígyós meg mint a szöges meg ilyenek. Szánalom hogy mind ugyanaz a trükk más eszközzel

www.flickr.com/sztyui

tobias88
jön a világvége <#nyes>:

"Jó estét mindenkinek!

Most regisztrálltam ide,és figyelgettem az itt irogató embereket. Sok a hitetlen ember és azok is akik csak azért írnak ,mert hinni szeretnének.
Sokan vannak még olyanok,mint a mûsorban szereplõk,köztük én is. Igen fiatal koromban "vettem észre",nagyon kellemetlen emlékkel járt. Nem mintha most öreg lennék hisz csak 22 éves vagyok. Egy picit zavar,hogy ezek az emberek akik itt fellépnek "szerintem" rosszat tesznek azzal,hogy szerepelnek. Tudom,hogy ilyen a show biznisz,de ennek nem lessz jó vége. Ha tényleg tudják,azt amit tudnak,akkor érzik azt amit én is. Baj van,baj lessz. De nem tudom mi. Érdekelne,hogy õk is megosztják a véleményem?

További jókat! "
UnknownAsshole
most oroszrulettezni fognak ? 😄
mama2
Na ez se jött be. Amúgy szartam. Mi volt eddig?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

InfectedMann
Hát ez elég gagyi volt 😊

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

"ha szétloccsan az agyad, a felelõsség engem terhel" kössz a vígaszt bmeg

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Guilty01
még olyan fiatal volt...

You\'ll never walk alone!

kuci06
... és még mindíg röhög... 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

DaemoonHunter
"A nagyokost eltesszük láb alól"<#idiota>

PJack
szegény Frei...

Pain is inevitable. Suffering is optional.

InfectedMann
Frei.... lõdd tarkón 😄

passatgt
a bemutatóba már fogott fegyvert

InfectedMann
Mutasd bmeg a nyomot...

Úristen, má megint egy kitalált igaz történet

PJack
köszönjük Emese 😊

Benny04
Kovi nem csinált +18-as filmet Zoltán ás Emese szereplésével? azt megnézném!

Zoltán,zoltán ^^ na kezdõdik már?:S
Benny04
thx

InfectedMann
Valaki lõjje már tarkón ezt az Emesét...

ja mostmár értem majdnem rájöttem, de én az elõbb más módszerrel próbáltam ( egy ilyen az elejére<#spoiler> de mégsem jött be)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
uri geller ma nem mutat be semmit?

(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")

Benny04
most reklám van

Pharaoh
Kiváncsi vagyok, hogy a töltött fegyvert itt is fordítva teszik-e le, mint a német verzióban.

Frei tényleg egyfolytában kajánul vigyorog. Valamit tud, az biztos....
Checkerboy
Még megy, szal inkább kapcsold be a TV-t, és majd utána megnézed 😄

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

ZsZso
pontyosan

Benny04
úristen, 600 új üzenet<#wow1>
valaki belinkelné nekem azt az odlalt, ahol meg lehet nézni az egészet, mert nem rég értem haza.

a mókus román kurva eget ebbe a reklám áradatba <#violent><#violent><#violent><#gun>

mama2
Ja ezt elbasztam na így:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szöveg
[/spoiler[

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Palinko
ez a szar is teljesen az mint a tákkeres. nagyon gyenge produkciók és még mindég fenntartom hogy van 3 alap és a köré építenek, szóval legtöbb egy alapon nyugszik.
Narxis
mehetsz üríteni mama 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Megint reklamálnak ?:S
Neogan
meg a kezével se kérdõjeleket rajzoljon 😄

One man\'s hero, is another man\'s demon...

PJack
remélem fejbelövi magát.

InfectedMann
No mindenki mehet szarni....